ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Kratsbodavägen 46C
KOMMANDE FÖRSÄLJNING! Välkommen till en modern trerumslägenhet med härlig uteplats endast 10 minuters promenadavstånd till Sundbybergs station. Väl inne i lägenheten är det fokuserat på material som är beständiga över tid och håller länge, bostaden erbjuder bland annat ett elegant kök med stilren inredning. Här bjuds det på en skön atmosfär med kök och vardagsrum i en öppen planlösning med stora fönsterpartier som släpper in mängder med härligt ljus. Detta skapar utrymme för matbord och rejäl soffhörna för trevliga middagar och bjudningar. Harmoniskt sovrum och ett fantastiskt badrum med de mest högkvalitativa materialen och bekvämligheter så som tvättmaskin och torktumlare. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till! Bostaden ligger i närheten av Bällstaån som erbjuder strandpromenader, men också Sundbyberg som har gott om kommunikationer och utmärkt service inom promenadavstånd. OBS! Möjlighet till privatvisning! Kontakta ansvarig mäklare Caroline för mer information!
TYP
Bostadsrätt
BOAREA
76 kvm
ANTAL RUM
3 st
AVGIFT
3825 kr/mån
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
BYGGNADSÅR
2018
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, vatten och bredband.
UPPVÄRMNING
Bergvärme
HISS
Ja
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen till en modern trerumslägenhet med härlig uteplats endast 10 minuters promenadavstånd till Sundbybergs station. Väl inne i lägenheten är det fokuserat på material som är beständiga över tid och håller länge, bostaden erbjuder bland annat ett elegant kök med stilren inredning. Här bjuds det på en skön atmosfär med kök och vardagsrum i en öppen planlösning med stora fönsterpartier som släpper in mängder med härligt ljus. Detta skapar utrymme för matbord och rejäl soffhörna för trevliga middagar och bjudningar. Harmoniska sovrum och ett fantastiskt badrum med de mest högkvalitativa materialen och bekvämligheter så som tvättmaskin och torktumlare.
Ett boende med allt man kan önska sig och lite till!
Bostaden ligger i närheten av Bällstaån som erbjuder strandpromenader, men också Sundbyberg som har gott om kommunikationer och utmärkt service inom promenadavstånd.

Hall/entré
Välkomnande hall med målade väggar och tak i ljus kulör samt vacker nyans av enstavsparkett på golv. Gott om plats för kläder i garderob i modern kulör.

Badrum
Stort och rymligt badrum med de mest högkvalitativa materialen och bekvämligheter så som tvättmaskin och torktumlare. Kakel och klinkers i vacker karaktär och ton. Här finns wc, handfat med tillhörande kommod, väggspegel med belysning, dusch, handdukstork samt golvvärme.

Kök
Elegant kök med luckor i en lyxig grå nyans, bänkskiva i ljus och tidlös stenkomposit. Diskho och blandare är i rostfritt stål, vilket passar utmärkt till kökets färgkombination. Vitmålade väggar samt vacker nyans av enstavsparkett på golv.

Vardagsrum
Öppen och trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum samt matplats vilket ger möjlighet att möblera kreativt. Stora fönsterpartier släpper in mängder med härligt ljus med anslutning till lägenhetens mysiga uteplats. Vitmålade väggar samt vacker nyans av enstavsparkett på golv.

Uteplats
Generös och grönskande uteplats mot den lugna innergården. Här finns gott om plats för möblemang och blomsterplantering.

Master Bedroom
Harmoniskt sovrum med brett fönsterparti och gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöblering i platsbyggda garderober bakom gråa dörrar. Vitmålade väggar samt vacker nyans av enstavsparkett på golv.

Sovrum
Rymligt sovrum med gott om plats för säng och arbetshörna om så önskas. Vitmålade väggar samt vacker nyans av enstavsparkett på golv.

Övrigt
- Föreningen har en gemensam bil-pool, där bil finns att hyra.

Område
Mariehäll ligger invid Bällstaån som erbjuder trevliga strandpromenader och kommunikationerna i området är utmärkta. Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs myllriga stadsliv som enbart ligger inom 10-15 minuters gångavstånd med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, matbutiker, apotek, systembolaget och Signalfabriken. Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att "Sumpan" kommit att bli så omåttligt populärt.

Området mellan Bromma och Sundbyberg utvecklas i snabb takt. I närheten byggs tusentals bostäder, kommunikationerna och omvärlden kommer allt närmare och nya stadsdelar reser sig ur det gamla. Hit flyttar nu allt fler unga och kreativa människor. Människor som hämtar influenser från hela världen och som reser utan gränser. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur.

Ett stenkast från lägenheten ligger populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro. I anslutning till parken finns skogspartier med klätterträd och berghällar. Parker som Marabouparken, Lönnebergaparken och Åparken finns på gångavstånd.
Från bostaden är det även nära till Bällstaån, som erbjuder fina promenad- och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen. I området finns bland annat skolor, förskolor, parker, aktivitetsplatser för stora och små, restauranger, affärer och butiker.

Buss 113 stannar 20 m från porten och tar dig på 3 minuter till Sundbyberg station med pendeltåg och blåa linjens tunnelbana. Buss 112 åker till Alvik och ca 250 m nedför backen ligger Bällsta Bro tvärbana som går mot Solna Station eller Sickla. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Förbindelserna kommer förbättras ytterligare med den nya tvärbanan. När den är fullt utbyggd kommer det att finnas snabba spårförbindelser till Sundbyberg, Bromma flygplats, Kista och Alvik samt flertal närförorter söder om innerstaden.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Brf Alprosen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2014 och äger fastigheten Stockholm Alphyddan 11 med adress Bällstavägen 28-30 och Kratsbodavägen 44A-48 i Bromma, Stockholm. Föreningen äger marken. I föreningen finns 109 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns 3 lokaler som hyrs ut, bland annat till Fitness 24/7 och populära hamburgerrestaurangen Bun Meat Bun. Fastigheten byggdes år 2018 och ritades av VERA arkitekter.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Två gemensamma takterasser finns att nyttja i föreningen.
Barnvagnsrum finns i källaren.
Cykelförråd finns på gårdsplanen.
Miljörum för sortering finns på gårdsplanen.
Hamburgerrestaurang Bun Meat Bun, barngym Gymi och Fitness 24/7 i byggnaden.
Alprosen har även en poolbil som alla medlemmar i föreningen får hyra.

TV & BREDBAND
Föreningen har ett gruppavtal med Bredbandsbolaget som avser bredband, tv och telefoni. Ett obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån tillkommer månadsavgiften och då levereras bredband 250/100mbit (fiber) in i lägenheten.

RENOVERINGAR
Inga renoveringar planerade då byggnaderna är nyuppförda. Därför bedöms inte något fastställbart underhållsbehov föreligga utöver sedvanligt löpande underhållsbehov.

PARKERING
Garage finns under huset som nås via hiss och trappor från samtliga portar. Föreningen har 52 garageplatser som kostar 1 275 kr/mån att hyra, det finns även 2 parkeringsplatser på gården som kostar 650 kr/mån. Föreningen har en bilpool som medlemmarna kan nyttja.

ÖVRIGT
- Juridisk person godkänns inte som medlem.
- Föreningen godkänner delat boende.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg. Fastighetsmäklare
Joe Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad
Reg. Fastighetsmäklare
Joe Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM