• Start
  • Bostader
  • 1-familjs friliggande villa-Hedvig Eleonoras Gata 21-Vadstena
Vadstena

Hedvig Eleonoras Gata 21

Boarea135 kvm
floorAndElevator
VåningHISS FINNS
Utgångspris3 950 000 kr
Rum4 rok
BYGGÅR2019

Varmt välkomna till denna friliggande villa där varje detalj är genomtänkt för att skapa en villa som osar lyx!

Tack vare den noggranna planeringen har huset extremt låga driftskostnader. Med en tomt på cirka 949 kvm finns allt för att du som ägare ska trivas och bo bra! Huset har tre givna sovrum där samtliga har egen förvaring, ett rymligt vardagsrum som samspelar med köket i en öppen planlösning för att få så bra social yta som möjligt. Köket är specialritat från HTH och fullutrustat med Mieles bästa maskiner. Köket är planerat för bra arbetsytor där köksön ger mycket goda ytor samt extra förvaring. Utöver detta finns ett stort helkaklat badrum med tillhörande bastu och en gäst-wc. Från vardagsrummet där ni även har en braskamin för den kalla delen av året, når ni den fina altan som tillhör villan. Huset är utrustat med en tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Tack vare allt detta i kombination med de låga driftskostnaderna blir detta hus lätt att trivas i!

Läs mer

Fakta om villa Tor
Arkitektritat hus, byggt med lösvirke på plats med gedigen hantverkstradition. Låga driftskostnader och miljövänliga material av hög kvalitet. Öppen planlösning med 2,70 m takhöjd i sällskapsdel. I övrigt ett ljust och luftigt hus med mycket ljusinsläpp. Vattenburen golvvärme i hela huset. Klinkers i kök, bad, wc, hall och hygienrum, parkett i vardagsrum och sovrum.

Bostadstyp: Friliggande enplansvilla.
Rum: 4 rum varav 3 sovrum.
Boarea: 135 kvadratmeter.
Uppvärmning och ventilation: Frånluftsvärmepump med återvinning. Vattenburen golvvärme i hela huset. Mekanisk frånluftsventilation.
Grund: Isolerad bottenplatta.
Stomme: Trä.
Fasad: Träpanel.
Fönster: 3-glasfönster. Mycket hög kvalitet, låga u-värden, ”tilt& turn”, träramar med aluminium på utsida.
Takbeklädnad: Svart plåt.
Kök: Specialritat kök från HTH. Stor köksö med gott om förvaring, bardisk med spishäll och diskho. Stänkskydd med inbyggd LED-belysning, höj- och sänkbar köksfläkt över spishäll.
Köksutrustning: Rostfria vitvaror med hög kvalité. Inbyggnadsugn och mikro monterade i arbetshöjd. Köksö med höj- och sänkbar fläkt, förvaring och diskho.
Badrum/bastu: Badrum med platsbyggd bastuavdelning.
Vardagsrum: Braskamin ingår.

Verold småhus
Vi bygger småhus med låga driftskostnader, genomtänkta planlösningar, hög kvalitet och attraktiva priser. Vi bygger hus som passar alla, unga och gamla.

Lösvirkeshus
Vi bygger våra hus på plats med lösvirke. Varje individuellt hus är hantverksmässigt byggt regel för regel, bräda för bräda till ett komplett hus. Våra skickliga hantverkare ser till att husen byggs fackmannamässigt med mycket hög kvalitet.

Naturmaterial
Vi bygger våra hus med noga utvalda material för en så god boendeupplevelse som möjligt. Parkettgolv och klinkers är standard. Väggar och fönster har valts för lågt energibehov och låga driftkostnader.

Öppen planlösning
Hus med öppen planlösning som ger känsla av generös rymd. Bostaden blir ljus och luftig med mycket ljusinsläpp, uppvärmning och effektivare ventilation. Villa Tor har 2,70 m generös takhöjd i vardagsrum och kök.

Ö med häll & ho
Köket och vardagsrummet bildar en social, öppen och ljus plats med öppen planlösning. Den specialdesignade köksön innehåller såväl spishäll med en höj- och sänkbar fläkt, samt diskho. En komplett arbetsplats för matlagning och att umgås kring. En uppbyggnad mot vardagsrummet ger en bra avgränsning och stänkskydd, utan att isolera köket från vardagsrummet. I stänkskyddet finns stämningshöjande LED-lampor monterade.

Innerväggar
Det som många leverantörer har som tillval, har vi valt som standar för innerväggar i Villa Tor. Gediget byggda innerväggar inkluderande OSB*-skivor som gör att man enklare kan montera saker på vägg och isolering som dämpar lyhördhet mellan rum.

Fönster
Dåligt isolerade dörrar och fönster släpper enligt Energimyndigheten ut en tredjedel av den värme som används för att värma upp ett hus. Bra isolerade fönster sänker uppvärmnings-kostnaden rejält. U-värdet anger hur mycket värme per kvadratmeter som försvinner genom materialet. Ett lågt u-värde är alltså bra, gränsen för energifönster är satt till 1,2 och A-klassade Energifönster ska ha ett u-värde på 0,9 eller lägre. I Villa Tor monterar vi fönster med ”Tilt & Turn” öppning. Fönster framtagma för hus med hög energieffektivitet och mycket lågt u-värde, < 0,9. Uppvärmning Villa Tor har som standard frånluftsvärmepump Nibe F730. Effektivt, enkelt och ekonomiskt uppfyller den behovet av värme, ventilation, värmeåtervinning och varmvatten. Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över energiförbrukningen och blir en viktig del av din uppkopplade vardag. Med ett effektivt styrsystem regleras inomhusklimatet automatiskt för maximal komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst.

FAKTA
  • Antal Rum 4 rum varav sovrum 3
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 135 kvm
  • Tomtarea 949 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Friköpt
Nyproduktion
1
Fastighetsbeteckning
Drottningmodern 2
Adress
Hedvig Eleonoras Gata 21, 59240 Vadstena
Postnummer
59240
Ort
Vadstena
Marknadsförs som
1-familjs friliggande villa
Byggnad
Byggnadsår
2019
Byggnadstyp
1-plansvilla
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Stomme
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Isolerad betongplatta
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med återvinning
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Driftkostnader
Uppvärmning
9 600 kr
El
7 250 kr
Vatten och avlopp
7 500 kr
Renhållning
3 000 kr
Försäkring
2 800 kr
Total driftkostnad
ca 30 150 kr/år
Kommentar
Uppskattade driftskostnader som kan variera efter faktiskt förbrukning och individuella val. Om detta är av vikt för presumtiv köpare uppmanas denne att kontrollera dessa.Uppskattade driftskostnader som kan variera efter faktiskt förbrukning och individuella val. Om detta är av vikt för presumtiv köpare uppmanas denne att kontrollera dessa.
Fastighet
Tomtarea
949 kvm
Hedvig-Eleonoras-Gata-21Hedvig-Eleonoras-Gata-21Hedvig-Eleonoras-Gata-21Hedvig-Eleonoras-Gata-21Hedvig-Eleonoras-Gata-21Hedvig-Eleonoras-Gata-21
KONTAKTA MIG
Christian Karatas
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.