floorAndElevator
  • Start
  • Bostader
  • 1-familjs friliggande villa-Hedvig Eleonoras Gata 23-Vadstena
Vadstena

Hedvig Eleonoras Gata 23

Boarea117.5 kvm
Utgångspris3 680 000 kr
Rum4 rok
BYGGÅR2019

Nu finns möjligheten att köpa detta arkitektritade hus, byggt med lösvirke på plats med gedigen hantverkstradition. Låga driftskostnader och miljövänliga material av hög kvalitet. Öppen planlösning med 2,50 m takhöjd, ljust och luftigt med mycket ljusinsläpp. Vattenburen golvvärme i hela huset. Klinkers i kök, bad, wc, hall och hygienrum, parkett i vardagsrum och sovrum.

Passa på innan någon annan hinner före!

Läs mer

Fakta om villa Freja:
Bostadstyp: Friliggande enplansvilla.
Rum: 4 rum varav 3 sovrum.
Boarea: 117,5 kvadratmeter.
Uppvärmning och ventilation: Frånluftsvärmepump med återvinning. Vattenburen golvvärme i hela huset. Mekanisk frånluftsventilation.
Grund: Isolerad bottenplatta.
Stomme: Trä.
Fasad: Träpanel.
Fönster: 3-glasfönster. Mycket hög kvalitet, låga u-värden, ”tilt& turn”, träramar med aluminium på utsida.
Takbeklädnad: Svart, 2-kupiga pannor av betong.
Kök: Specialritat kök från HTH. Stor köksö med gott om förvaring, bardisk med spishäll och diskho. Stänkskydd med inbyggd LED-belysning, höj- och sänkbar köksfläkt över spishäll.
Köksutrustning: Rostfria vitvaror med hög kvalité. Inbyggnadsugn och mikro monterade i arbetshöjd. Köksö med höj- och sänkbar fläkt, förvaring och diskho.
Badrum: Helkaklat badrum med badkar.

Verold småhus
Vi bygger småhus med låga driftskostnader, genomtänkta planlösningar, hög kvalitet och attraktiva priser. Vi bygger hus som passar alla, unga och gamla.

Lösvirkeshus
Vi bygger våra hus på plats med lösvirke. Varje individuellt hus är hantverksmässigt byggt regel för regel, bräda för bräda till ett komplett hus. Våra skickliga hantverkare ser till att husen byggs fackmannamässigt med mycket hög kvalitet.

Naturmaterial
Vi bygger våra hus med noga utvalda material för en så god boendeupplevelse som möjligt. Parkettgolv och klinkers är standard. Väggar och fönster har valts för lågt energibehov och låga driftkostnader.

Öppen planlösning
Hus med öppen planlösning som ger känsla av generös rymd. Bostaden blir ljus och luftig med mycket ljusinsläpp, uppvärmning och effektivare ventilation.

Ö med häll & ho
Köket och vardagsrummet bildar en social, öppen och ljus plats med öppen planlösning. Den specialdesignade köksön innehåller såväl spishäll med en höj- och sänkbar fläkt, samt diskho. En komplett arbetsplats för matlagning och att umgås kring. En uppbyggnad mot vardagsrummet ger en bra avgränsning och stänkskydd, utan att isolera köket från vardagsrummet. I stänkskyddet finns stämningshöjande LED-lampor monterade.

Innerväggar
Det som många leverantörer har som tillval, har vi valt som standar för innerväggar i Villa Tor. Gediget byggda innerväggar inkluderande OSB-skivor som gör att man enklare kan montera saker på vägg och isolering som dämpar lyhördhet mellan rum.

Fönster
Dåligt isolerade dörrar och fönster släpper enligt Energimyndigheten ut en tredjedel av den värme som används för att värma upp ett hus. Bra isolerade fönster sänker uppvärmnings-kostnaden rejält. U-värdet anger hur mycket värme per kvadratmeter som försvinner genom materialet. Ett lågt u-värde är alltså bra, gränsen för energifönster är satt till 1,2 och A-klassade Energifönster ska ha ett u-värde på 0,9 eller lägre. I Villa Freja monterar vi fönster med ”Tilt & Turn” öppning. Fönster framtagma för hus med hög energieffektivitet och mycket lågt u-värde, < 0,9. Uppvärmning Villa Freja har som standard frånluftsvärmepump Nibe F730. Effektivt, enkelt och ekonomiskt uppfyller den behovet av värme, ventilation, värmeåtervinning och varmvatten. Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över energiförbrukningen och blir en viktig del av din uppkopplade vardag. Med ett effektivt styrsystem regleras inomhusklimatet automatiskt för maximal komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst.

FAKTA
  • Antal Rum 4 rum varav sovrum 3
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 117.5 kvm
  • Tomtarea 940 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Friköpt
Nyproduktion
1
Adress
Hedvig Eleonoras Gata 23, 59240 Vadstena
Postnummer
59240
Ort
Vadstena
Marknadsförs som
1-familjs friliggande villa
Byggnad
Byggnadsår
2019
Byggnadstyp
1-plansvilla
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Stomme
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Isolerad betongplatta
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med återvinning
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Driftkostnader
Uppvärmning
9 600 kr
El
7 250 kr
Vatten och avlopp
7 500 kr
Renhållning
3 000 kr
Försäkring
2 800 kr
Total driftkostnad
ca 30 150 kr/år
Kommentar
Uppskattade driftskostnader som kan variera efter faktiskt förbrukning och individuella val. Om detta är av vikt för presumtiv köpare uppmanas denne att kontrollera dessa.Uppskattade driftskostnader som kan variera efter faktiskt förbrukning och individuella val. Om detta är av vikt för presumtiv köpare uppmanas denne att kontrollera dessa.
Fastighet
Tomtarea
940 kvm
Hedvig-Eleonoras-Gata-23Hedvig-Eleonoras-Gata-23Hedvig-Eleonoras-Gata-23Hedvig-Eleonoras-Gata-23Hedvig-Eleonoras-Gata-23Hedvig-Eleonoras-Gata-23
KONTAKTA MIG
Christian Karatas
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.