• Start
  • Bostader
  • 1-familjs friliggande villa-Talldalsvägen 49A-Huddinge
Huddinge

Talldalsvägen 49A

Boarea165 kvm
floorAndElevator
VåningHISS FINNS
Utgångspris9 995 000 kr
Rum6 rok
BYGGÅR2012

Varmt välkomna till en magisk fastighet med en nytänkande planlösning, generös uteplats med pool och jacuzzi. Här kan du avnjuta soliga höst morgonar och underbara solnedgångar. Vidare erbjuder fastigheten gott om rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns ett stort vardagsrum med anslutning till kök och matplats, 4-5 rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter, tre helkaklade badrum varav ett med badkar och ett med tvättmaskin samt torktumlare. Golvvärme som sträcker sig över fastighetens alla ytor. Här bor du i ett mycket lugnt och familjärt område med nära till natur. För mer storstadspuls finner ni centrala Stockholm ca 25 minuter bort. Välkomna att längta hem!

Läs mer

Hall
Välkomna in i en öppen och rymlig hall med gott om avhängning- och förvaringsmöjligheter i hallens skjutdörrsgarderober samt förvaringslådor. Genomgående sten på golv och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Det rymliga vardagsrummet smälter samman med köket och ger en social yta. Stora fönsterpartier släpper in mycket ljus och ger ett trevligt sällskapsrum. Även här har man det fina stengolvet och vita väggar. Given plats för generös soffgrupp, tv-möblering och annat som önskas. Från vardagsrummet nås fastighetens underbara uteplats som erbjuder härliga soltimmar och generös plats för lekyta till barnen och härlig loungedel till de vuxna. Här finns även lyxen att ha både pool och jacuzzi. Genomgående sten på golv och vitmålade väggar.

Kök
Toppmodernt kök med vita skåpsluckor, rostfria beslag, ordentliga arbetsytor på slittålig bänkskiva. Ovanför bänkskivan sitter modernt vitt kakel. Praktisk köksö med goda arbetsytor och plats för barstolar. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, kyl, frys, vinkyl från smeg, helintegrerad diskmaskin samt köksfläkt. Gott om förvaringsmöjligheter i praktiska över- och underskåp. Naturlig plats för matsalsgrupp invid fönsterparti. Genomgående sten på golv och vitmålade väggar.

Badrum 1
Stilrent badrum med grå klinkers och vitkaklade väggar. Genomgående hög nivå i såväl funktion som utformning med högkvalitativa bekvämligheter bestående av stilren kommod i vitt, dubbelhandfat med blandare i krom, duschhörna med handdusch-set bakom vikbara dörrar samt WC. Ljuvlig golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Master Bedroom
Ljust sovrum med vackert ljusinsläpp från stort fönsterparti. Generös golvyta med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblering. Goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderob. I anslutning till sovrummet finnes ett av fastighetens badrum. Genomgående sten på golv och vitmålade väggar.

Badrum 2
Helkaklat badrum med grå klinkers och vitkaklade väggar. Badrummet består av skåp för förvaring, mörk kommod, spegelskåp, badkar och WC-stol.

Sovrum 2,3,4 & 5
Harmoniska sovrum med sten på golv och vitmålade väggar. Något av sovrummen kan med fördel även användas som till exempel ett arbetsrum, en klädkammare eller möjligtvis ett bio rum. Plats för säng och övrig möblering. Goda förvaringsmöjligheter i respektive rum.

WC/Duschrum
I anslutning till sovrum 4 finns helkaklat badrum med grå klinkers och vitkaklade väggar. Inredningen består av WC-stol, handdusch bakom glasvägg, vit kommod samt spegelskåp för förvaring.

Uteplats
Generös uteplats med trätrall på golv, pool och jacuzzi. Här kan ni njuta av underbara höstkvällar, soliga helgfrukostar och lata eftermiddagar. Här finns plats för loungedel och grill, en perfekt plats för hela familjen.

Gästhus
Mindre gästhus för familjens nära och kära. Sovrum med plats för säng och övrig möblering.
Här finns även ett badrum med WC och dusch.

FAKTA
  • Antal Rum 6 rum varav sovrum 4 - 5
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea/Biarea 165 kvm / 20 kvm
  • Tomtarea 962 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Barometern 15
Adress
Talldalsvägen 49A, 14169 Huddinge
Postnummer
14169
Ort
Huddinge
Marknadsförs som
1-familjs friliggande villa
Byggnad
Byggnadsår
2012
Byggnadstyp
1-plansvilla
Fasad
Trä
Driftkostnader
El
42 000 kr
Vatten och avlopp
2 700 kr
Renhållning
2 500 kr
Försäkring
9 600 kr
Total driftkostnad
ca 56 800 kr/år
Antal i hushållet
5
Elförbrukning
Företag
Vattenfall
Ellevrantör
Vattenfall
Fastighet
Tomtarea
962 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Detaljplan (2008-03-17)
Taxering
Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
3 369 000 kr
Markvärde
1 787 000 kr
Värdeår
2012
Totalt
5 156 000 kr
Taxering (lista)
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Smahusmark 1 787 000 kr
Smahusbyggnad 3 369 000 kr 2012
Typkod
220
Taxeringsår
2018
Inskrivningar
UTTAGNA PANTBREV
Totalt
6 220 000 kr
Försäkring
Bolag
Folksam
PLANRITNING
Talldalsvägen–49A
Talldalsvägen–49ATalldalsvägen–49ATalldalsvägen–49ATalldalsvägen–49ATalldalsvägen–49ATalldalsvägen–49A
KONTAKTA MIG
Christian Karatas
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.