ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Skälby

Solvägen 10E-F

1 095 000 SEK | 21 Kvm | 1 Rok

Skälby

1 095 000 SEK | 21 Kvm | 1 Rok| tr| 2 995 kr/mån

Välkommen till ett fantastiskt boende i Solens stjärna, Järfälla där varje detalj är noggrant utvald! Här finns vackra materialval, mysig uteplats, goda förvaringsmöjligheter samt ett loft som går att inreda till en mysig sovplats. Planlösningen är effektivt utformad och de stora fönsterpartierna skänker ett härligt ljus. Ateljéhuset har byggts i trä för att smälta in i det naturnära området, och projektet har samarbetat med välrenommerade svenska företag. Helt enkelt ett hem att trivas i!

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

1 095 000 kr

AVGIFT

2 995 kr/mån

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1

BOAREA

21 kvm

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze-new/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 130
blueprint-icon

PLANRITNINGAR