ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Hallonbergsplan 2

2 095 000 SEK | 37.5 Kvm | 2 Rok

2 095 000 SEK |37.5 Kvm |2 Rok |2tr, hiss |1 507 kr/mån

Sällan ute till försäljning!
Missa inte chansen att förvärva en av Hallonbergens finaste 2:or.
Här finner ni allt ni kan önska och lite till. Det här är ett hem med karaktär och en egen identitet.
Inbjudande lägenhet med eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika stilrena material.

Med en låg avgift och i välskött förening, är detta en bostad ni inte vill missa!
Varmt välkomna på visning.

Se alla bilder


PRIS

2 095 000 kr

AVGIFT

1 507 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Tillägg för bredband tillkommer om 79 kr.

VÅNING

2, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2

BOAREA

37.5 kvm

BYGGÅR

1972

Sällan ute till försäljning!
Missa inte chansen att förvärva en av Hallonbergens finaste 2:or.
Här finner ni allt ni kan önska och lite till. Det här är ett hem med karaktär och en egen identitet.
Inbjudande lägenhet med eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika stilrena material.
Förutom kvalitet och design erbjuder bostaden en stor balkong med ett perfekt solläge och utsikt mot fantastiska Solna.
Med en låg avgift och i välskött förening, är detta en bostad ni inte vill missa!
Varmt välkomna på visning.

Hall
Direkt vid entrén välkomnas man av bostadens generösa lyster tack vare de fräscha ytskikten i fina kulörer. Vid hallen märker man av bostadens välplanerade planlösning där varje kvadratmeter nyttjas till fullo. Härifrån når man även bostadens stilrena badrum. Till vänster finns en effektiv yta lämpad för avhängningsmöjligheter samt garderobslösning. Via hallen till höger så når man även bostadens kök! En hall med möjligheter!

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med generös takhöjd och charmiga ytskikt som för bostaden är genomgående. Vardagsrummets planering inbjuder till olika möbleringsalternativ med gott om utymme för större soffarrangemang och soffbord. Rummet får in härligt ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterpartier och balkongdörren. Väggarna är målade i grå kulör och på golvet ligger det vacker grå nyans av trä som är genomgående i hela lägenheten. Den simpla anslutningen till köket gör detta stora utrymme till en av bostadens favoritplatser.

Kök
I öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta stilrena kök inrymmer vitvaror så som; ugn med häll,fläkt och kyl/frys. Gott om förvaring finns här tack vare under och överskåpen som karaktäriseras av en vit kulör som passar perfekt till den robusta arbetsbänken av träslag. Ovan den robusta arbetsbänken och diskhon finnes stilrent vitt kakel som estetiskt införlivas i detta charmiga kök. Den trivsamma anslutningen till vardagsrummet bjuder in till trevliga sociala sammanhang.

Sovrum
Rymligt sovrum med gott om ljusinsläpp tack vare det större fönsterpartiet. Sovrummet inrymmer större kontinentalsäng och annat sängmöblemang som kan önskas.
Väggarna är målade i vit kulör och på golvet ligger den för lägenheten genomgående golvet av grå nyans.

Badrum
Stilrent badrum där väggarna pryds av vackert vita kakelplattor som inger en fräsch känsla. Badrummet inrymmer dusch med duschvägg av klarglas, wc, handfat med stilren kommod i modern design, spegel med tillhörande skåp och belysning samt en handdukstork. Ett badrum att trivas i!


GEMENSAMHETSUTRYMMEN:
Cykel-/barnvagnsrum, innergård med lekplats samt grillplats.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR:
OVK-besiktning
Stamspolning av samtliga lägenheter och lokaler

TV/INTERNET:
Fastigheten är ansluten till Com Hem. Bredbandet (fiber) levereras av Stockholms stadsnät (1000mbit/1000mbit).

PARKERING:
Föreningen har inga separata parkeringsplatser. Sundbybergs boendeparkering tillhandahålls av Sundbybergs kommun för 600 kr/mån.

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
Inga planerade förändringar av avgiften, 2019-10-17

OMRÅDE:

Hallonbergen är en expansiv stadsdel rik på grönska, barnvänliga gångvägar och kultur. Utemiljön är noga genomtänkt med många fina promenadstråk och utsiktsplatser. Den ligger ca 1 km norr om Sundbybergs centrum. Stora shoppingcenter ligger en promenadavstånd ifrån som Mall of scandinavia. Kista gallerian ligger endast 10 minuter bort med bil. Kommunikationer finns precis utanför byggnaden och från parkeringshuset når man tunnelbanestationen.

OM FÖRENINGEN

Brf Kompassen 1 förvärvade fastigheten 2012 och är en äkta bostadsrättsförening som inrymmer sammanlagt 198 samt 5 lokaler. Tomten är friköpt och ägs av föreningen.

Föreningens gemensamma utrymmen består av cykel-/barnvagnsrum, innergård med lekplats och grillplats

Parkering
I dagsläget har föreningen inga parkeringsplatser. Q-park hyr ut p-platser i området, kontakta q-parks kundtjänst på 0771-96 90 00 så hjälper dom till med det.

I Brf Kompassen 1 bor man i den gröna stadsdelen Hallonbergen i Sundbyberg. Husen ligger intill en lugn och lummig parkmiljö och runt knuten har man Råstasjön, Lötsjön och Golfängarna, med fina promenadstigar, motionsspår och möjligheter till fritidsaktiviteter. Även Ursviks motions- och friluftsområde ligger på bekvämt gångavstånd.

Närservicen finns i Hallonbergen. Här finns bland annat två större livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral, gym och bibliotek, samt ett antal mindre butiker och serviceställen. Även Sundbybergs stadshus ligger där. Större serviceutbud finns i Sundbybergs centrum och framför allt på Mall of Scandinavia på andra sidan Råstasjön, även det på gångavstånd.

Med tunnelbanan från Hallonbergen kommer man på bara några minuter till innerstan. Här är det med andra ord nära till det mesta.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134