Maximize-icon

Östermalm

*Väldisponerad 2 rum med 2.75 takhöjd*

Ansvarig mäklare: Erik Wikingskiöld

073-400 21 43

Erik.wikingskiold@bronzefast.seÖstermalm

*Väldisponerad 2 rum med 2.75 takhöjd*

32 Kvm |2 Rok |2tr, hiss |1 733 kr/mån

*Intresseanmälan för privatvisning, info om bud mm*

Välkommen till denna toppmoderna och välplanerade tvåa om 32 kvadratmeter med rikligt ljusinsläpp ett stenkast från Östermalmstorg. Bostaden är mycket väldisponerad med smakfullt renoverat kök och badrum. Vacker fiskbensparkett som löper i vardagsrummet samt dimm-bara spotlights löpande i tak. En fantastisk takhöjd på 2.75m som skapar extra rymd. Lägenheten är belägen mot en fantastiskt mysig innergård, med en välskött förening och gemensam takterass högst upp.

Varmt välkommen att längta hem till en drömlik mini-tvåa!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Erik Wikingskiöld

073-400 21 43

Erik.wikingskiold@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Erik Wikingskiöld

Erik är glädjespridaren som delar med sig av sin energi till alla han möter. Han har ett enormt kontaktnät och lång erfarenhet inom försäljning, vilket gör honom till en enormt värdefull tillgång i vårat team på Bronze. Eriks förmåga att skapa personliga relationer och se möjligheter är inte bara inspirerande för oss, utan också för alla hans kunder. Att träffa människor och knyta kontakter är hans absolut största intresse, både i och utanför arbetet. Stor försäljning eller liten förändring, med Erik som fastighetsmäklare finns det alltid en perfekt lösning för varje situation.

073-400 21 43

Erik.wikingskiold@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134