Maximize-icon

Exklusivt boende med stor balkong i söderläge!

Ansvarig mäklare: Andreas Stensåsen

073-143 29 10

Andreas.stensasen@bronzefast.seExklusivt boende med stor balkong i söderläge!

51 Kvm |2 Rok |7tr, hiss |2 975 kr/mån

Varmt välkommen till ett unikt och toppmodernt boende i nya och eftertraktade Stadsdelen Fabriksparken! Här bor du i ett högt och fritt läge med oslagbar utsikt i centrala Sundbyberg. Stor balkong och en enastående känsla för detaljer och estetik.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen och det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter med en genomgående hög standard och ytskikt i toppskick.

Vidare finner du ett exklusivt kök från Poggepohl med fokus på kvalitet och design. Ett rogivande sovrum, välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är rymligt med värmegolv, infälld takbelysning med dimmer och kombimaskin. Stor balkong med sol stora delar av dagen. Bostaden har genomgående enstavigt ekgolv, målade väggar, svarta handtag, knoppar och krokar. Fönsterbänkar i vit carraramarmor.

I nya stadsdelen Fabriksparken utvecklas ett modernt och unikt område med en historisk fabriksmiljö och som en naturlig förlängning av Sundbybergs stadskärna. Här byggs nya bostäder med omtanke för ett socialt och hållbart liv mitt i Stad och park. I huset finns en gemensam takterrass, mysig och skyddad innergård med växthus, utekök och lekplats. I entréplanet har kända krögarna Tareq Taylor och Paul Svensson öppnat en kombinerad restaurang och lanthandeln, Paul Taylor.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Andreas Stensåsen

073-143 29 10

Andreas.stensasen@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare |

Andreas Stensåsen

073-143 29 10

Andreas.stensasen@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134