Stockholm

Valfrid palmgrens gata 1

Boarea54 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 9
  [totalNumberOfFloors] => 9
  [floor] => 
  [floorCommentary] => 
)
VåningHISS FINNS
UtgångsprisPå förfrågan
Rum2 rok
BYGGÅR2022

**ÄGARLÄGENHET**

Projekt Legera, ett skimrande landmärke som kommer kännetecknas av BQ Design Guld, Silver och Titan. Projektet innefattar Stadsradhus och takvåningar med hisnande utsikt över stan med balkonger i söderläge!
Just nu saluförs en unik ägarlägenhet om hela 89 kvm med två balkonger och tre sovrum utsmyckat av detaljer i temat BQ Silver. Inspirationen är hämtad från det skandinaviska ljuset, de svala vintertonerna och den svenska nordliga naturen med en miljö där återhämtning och harmoni står i fokus.

Redan vid den välkomnande hallen möts ni av bostadens genomgående, vitlaserade ekparkett och dess höga väggar i sober kulör. Vidare in till en halv öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum skapas bostadens självklara mittpunkt med direkt access till balkong! Köket etiketteras av välkända varumärken med utrustning i hög klass innefattande induktionshäll, inbyggnads ugn & mikro, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Bänkskiva och stänkskydd i exklusiv kompositsten gifter sig fint med kökssnickerier i varmgrå, push-to-open funktion.
Bostadens två badrum kommer vara helkaklade med tåligt klinkergolv med iögonfallande detaljer i krom. Förutom stor duschhörna med takdusch och blandare separerat av klarglas finns även rundad spegel med LED-belysning. Det större badrummet har även installerad tvättmaskin och torktumlare med vägghängda skåp ovan.
Master bedroom ger en rik hotellsvitskänsla med direkt utgång till balkong och inbyggt garderobssystem.
Vänligen se bifogade dokumnet för mer information.

Ägarlägenhet
Fördelar med en ägarlägenhet är många! Lägenheten utgör en egen fastighet där du kan pantsätta, belåna och sälja din bostad precis som en villaägare. Uthyrning görs enkelt där du inte behöver ansöka om lov, du kan även sälja till privatperson eller juridisk person. Du behöver inte betala en månadsavgift till någon förening utan endast en samfällighetsavgift vilket gör att månadskostnaderna blir lägre.
Ett modernt alternativ med friare val och fler möjligheter.

Information Legera:
Internetanslutning - Öppen fiber
Varmvatten - Individuell kostnad för varmvatten som debiteras efter förbrukning
Hushållsström - Tillkommer
Samfällighet ca - 2 659kr/mån, drift och underhåll av gemensamhetsanläggningarna samt uppvärmning och kallvatten
Parkering - Garaget tillhör BRF:s fastighet. Drift och uthyrning kommer att hanteras av av Parkando. Ansökan görs på https://parkering.parkando.se/
I fastigheten finns garage som kan hyras till en kostnad om ca 3 000 kr/månad.
Gemensamma utrymmen - Takterass och innergård gemensam med BRF
De tre kommersiella lokalerna i bottenvåning kommer att bilda en gemensam fastighet som Besqab kommer att avyttra till en extern aktör i ett senare skede

Observera att bilder är 3D illustartionsbilder, vissa interiörer och exteriörbilder kan avvika från verkligheten.

Område
Varmt välkoma till den expansiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel som fortsätter växa där Stationsparken kommer att bli ett grönt och öppet stråk med parker och grönskande natur i anslutning tillfastigheten. Du har även lyxen att vara belägen i närhet till vackra Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går 200 meter från fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, på detta avstånd har du även buss till Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna om några år. Linjen kommer att gå via den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden.

Läs mer
FAKTA
 • Antal Rum 2 rum
 • Hustyp Ägarlägenhet
 • Boarea 54 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Fastighetsbeteckning
Organellen 76
Adress
Valfrid palmgrens gata 1, 11367 Stockholm
Postnummer
11367
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Byggnad
Byggnadsår
2022
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
9
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Taxering
Typkod
520
Byggnadsvärde
1 953 000 kr
Markvärde
1 725 000 kr
Värdeår
2022
Totalt
3 678 000 kr
Taxering (lista)
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
HyreshusmarkForBostader 1 725 000 kr
HyreshusbyggnForBostade 1 953 000 kr 2022
Typkod
520
Taxeringsår
2023
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Stockholm Organellen GA:1 ändamål: Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Stockholm Organellen GA:2 ändamål: Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Stockholm Organellen GA:3 ändamål: Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Stockholm Organellen GA:4 ändamål: Övrigt, Samfällighet: Stockholm Organellen S:1 Förmån: Officialservitut Förråd, 0180K-2020-09309.74
UTTAGNA PANTBREV
Totalt
2 600 000 kr
PLANRITNING
Valfrid-palmgrens-gata-1Valfrid-palmgrens-gata-1Valfrid-palmgrens-gata-1Valfrid-palmgrens-gata-1
KONTAKTA MIG
Tilda Romdahl
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.