Stockholm

Valfrid palmgrens gata 1

Boarea105 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 
  [totalNumberOfFloors] => 
  [floor] => 6
  [floorCommentary] => 
)
Våning6TR, HISS FINNS
UtgångsprisPå förfrågan
Rum4 rok
BYGGÅR2022

Townhouse med solig balkong samt garage i huset. New York känsla i populära Hagastaden. Här bor man i ett Townhouse med egen ingång på sjätte våningen. Entréplan med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare. Här finner vi även utgången till den stora balkongen. Övre planet med tre sovrum, balkong samt stort badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

I byggnaden finns ett eget garage där man kan ansökan om att hyra plats, nås via stor hiss, bekvämt när man har barnvagn eller tungt att bära. Läget är utmärkt med direkt närhet till Hagaparken med trevliga promenad/joggingstråk. Bästa tänkbara service genom livsmedelsbutiker, apotek, gym och en stor välsorterad Hemköp samt Coop butik precis runt knuten som underlättar vardagen och är en stor kvalité för boende i området. Här ligger också populära Blique by Nobis Hotel med deras omtalade takterrass där man året runt kan avnjuta magisk utsikt över staden.

Bostaden välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänt för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholm City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2025, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

Läs mer

Ägarlägenhet

Fördelar med en ägarlägenhet är många! Lägenheten utgör en egen fastighet där du kan pantsätta, belåna och sälja din bostad precis som en villaägare. Uthyrning görs enkelt där du inte behöver ansöka om lov, du kan även sälja till privatperson eller juridisk person. Du behöver inte betala en månadsavgift till någon förening utan endast en samfällighetsavgift vilket gör att månadskostnaderna blir lägre.

Ett modernt alternativ med friare val och fler möjligheter.

Om ägarlägenhet

Att bo i ägarlägenhet innebär att du äger och har lagfart på din bostad. Det är ett alternativ för dig som värdesätter flexibilitet och självbestämmande i vardagen. Om och när du vill sälja, hyra ut eller pantsätta lägenheten är helt upp till dig. Ägandeformen möjliggör även för juridisk person att köpa bostad i Villa Strandvik. Upplåtelseformen är sedan länge den vanligaste i Europa, men är fortfarande relativt ny (2009) i Sverige.

De gemensamma ytorna som finns i fastigheten sköts av en samfällighetsförening. Hissar och trapphus, tak och fasader, ledningar och avlopp är alla exempel på delade resurser som kräver gemensamma beslut och insatser.

Det fina med en ägarlägenhet är att samfälligheten inte har några befogenheter över din egna bostad. Föreningen behöver inte ge sitt godkännande för exempelvis uthyrning, överlåtelse eller ombyggnationer. Det är du som äger – och du som bestämmer.

Information Legera:

Internetanslutning - Öppen fiber

Varmvatten - Individuell kostnad för varmvatten som debiteras efter förbrukning

El - Tillkommer

Samfällighet ca - 1334kr/mån, drift och underhåll av gemensamhetsanläggningarna samt uppvärmning och kallvatten

Parkering - Garaget tillhör BRF:s fastighet. Drift och uthyrning kommer att hanteras av av Parkando. Ansökan görs på https://parkering.parkando.se/

Gemensamma utrymmen - Takterass och innergård gemensam med BRF

De tre kommersiella lokalerna i bottenvåning kommer att bilda en gemensam fastighet som Besqab kommer att avyttra till en extern aktör i ett senare skede

FÖRRÅD BELÄGET PÅ VÅNING -1.

FAKTA
 • Antal Rum 4 rum
 • Hustyp Ägarlägenhet
 • Boarea 105 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Fastighetsbeteckning
Organellen 72
Adress
Valfrid palmgrens gata 1, 11367 Stockholm
Postnummer
11367
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Byggnad
Byggnadsår
2022
Våning/hiss
Hiss
Ja
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Driftkostnader
Elförbrukning
Företag
Öppen fiber
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Servitut till förråd i källarvåningen
PLANRITNING
Valfrid-palmgrens-gata-1Valfrid-palmgrens-gata-1Valfrid-palmgrens-gata-1Valfrid-palmgrens-gata-1Valfrid-palmgrens-gata-1Valfrid-palmgrens-gata-1
KONTAKTA MIG
Joe Maatouk
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.