Stockholm

Valfrid Palmgrens gata 7

Boarea167 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 9
  [totalNumberOfFloors] => 9
  [floor] => 9
  [floorCommentary] => 
)
Våning9TR, HISS FINNS
Utgångspris26 550 000 kr
Rum4 rok
BYGGÅR2022
VISNING
26 Maj 2024, 13:15 - 14:00

Varmt välkomna på visning. Föranmäl er gärna för att inte missa viktig info!

Med ett eftersökt läge saluförs nu denna arkitektritade penthouse med fönster i fyra väderstreck. Våningen om 167 kvm på ett eget våningsplan, inrymmer en generös och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finner du tre separata sovrum, två badrum, en gäst-WC, ett IT/förvaringsutrymme, separat tvättstuga och ett separat påkostat spa. Kronan på verket är den 30 kvm egna terrassen med utsikt som sträcker sig hela vägen över Hagaparken och Brunnsviken!

Köket är välutrustat med toppmoderna vitvaror från Miele och skräddarsydda snickerier. Här är köksön, komplett med en inbyggd vinkyl, hjärtat i hemmet. Bänkskivorna är tillverkade av Silestone, vilket ger en stilren och naturlig estetik samtidigt som de är hållbara och motståndskraftiga mot fläckar. Både köket och vardagsrummet öppnar upp sig med stora fönster och panoramadörrar som ger en fantastisk utsikt över Hagaparken och Brunnsviken. Denna sociala planlösning är perfekt för att välkomna gäster och ordna trevliga middagsbjudningar. Från vardagsrummet är det en smidig övergång till en rymlig terrass på 30 kvadratmeter.

Samtliga garderober och sovrumsförvaring är utrustade med högkvalitativa produkter och inredning från WL-systems. Den övergripande stilen, präglad av träpaneler och den vackert betsade ekparketten som löper genom hela våningen, skapar en modern nordisk känsla. I master bedroom finns dessutom en rymlig klädkammare med skräddarsydda garderober och en direkt utgång till terrassen, vilket ger både funktion och bekvämlighet.

Denna unika lägenhet skiljer sig på flera sätt. Här finner du en separat spa-avdelning som innehåller en avkopplande bastu, ett elegant badkar och en generös dusch. Dessutom har lägenheten en dedikerad tvättstuga med en praktisk arbetsbänk som står ovanför tvättmaskinen och torktumlaren. Ventilationssystemet är av typen FTX och ger dig möjlighet att kontrollera temperaturen för ökad komfort. En extra fördel är det tillhörande källarförrådet som ger dig gott om plats för förvaring. En av sovrummen har potential att omvandlas till en separat uthyrningsdel med eget badrum och kök. Observera att juridiska personer godkänns.

I byggnaden finns ett eget garage där man kan ansökan om att hyra plats, som nås av rymliga hissar, vilket är bekvämt när man har barnvagn eller annat tungt att bära. Läget är utmärkt med direkt närhet till Hagaparken med trevliga promenad/joggingstråk. Bästa tänkbara service genom livsmedelsbutiker, apotek, gym och en stor välsorterad Hemköp samt Coop butik precis runt knuten som underlättar vardagen och är en stor kvalité för boende i området. Här ligger också populära Blique by Nobis Hotel med deras omtalade takterrass där man året runt kan avnjuta magisk utsikt över staden. Sammantaget ett förstklassigt boende i vacker fastighet.

Läs mer
FAKTA
 • Antal Rum 4 rum
 • Hustyp Ägarlägenhet
 • Boarea 167 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Fastighetsbeteckning
Organellen 98
Adress
Valfrid Palmgrens gata 7, 11367 Stockholm
Postnummer
11367
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Byggnad
Byggnadsår
2022
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
9
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Driftkostnader
El
9 240 kr
Vatten och avlopp
9 240 kr
Försäkring
3 725 kr
Total driftkostnad
ca 22 205 kr/år
Skatt/avgift
9 525 kr/år
Antal i hushållet
4
Kommentar
Driftkostnaden är beräknad på 4 personers hushåll. Angiven driftkostnad är beräknad enligt schablon/ säljarens uppgifter. Kostnaderna kan vara både högre och lägre för ny ägare/boende.Driftkostnaden är beräknad på 4 personers hushåll.
Angiven driftkostnad är beräknad enligt schablon/ säljarens uppgifter. Kostnaderna kan vara både högre och lägre för ny ägare/boende.
Taxering
Typkod
520
Byggnadsvärde
1 847 000 kr
Markvärde
5 200 000 kr
Totalt
7 047 000 kr
Taxering (lista)
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
HyreshusbyggnForBostade 1 847 000 kr
HyreshusmarkForBostader 5 200 000 kr
Typkod
520
Taxeringsår
2022
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Stockholm Organellen GA:1 ändamål: Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Stockholm Organellen GA:3 ändamål: Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Stockholm Organellen GA:4 ändamål: Övrigt, Samfällighet: Stockholm Organellen S:1 Förmån: Officialservitut Förråd, 0180K-2020-09309.96 Förmån: Officialservitut Ventilationskanal, 0180K-2020-09309.98 Last: Officialservitut Utrymme, 0180K-2020-09309.103
PLANRITNING
Valfrid-Palmgrens-gata-7
Valfrid-Palmgrens-gata-7
Valfrid-Palmgrens-gata-7Valfrid-Palmgrens-gata-7Valfrid-Palmgrens-gata-7Valfrid-Palmgrens-gata-7Valfrid-Palmgrens-gata-7Valfrid-Palmgrens-gata-7
VISA PÅ KARTA
KONTAKTA MIG
Joe Maatouk
Marianna Maatouk

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.