Bromma

Alpvägen 25, vån 3

Boarea55 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 5
  [totalNumberOfFloors] => 5
  [floor] => 3
  [floorCommentary] => 
)
Våning3TR, HISS FINNS
Månadsavgift3 564 kr/mån
UtgångsprisPå förfrågan
Rum2 rok
BYGGÅR2017

Modern bostad belägen i eftertraktade Bromma/Mariehäll!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!
INSYNSSKYDDAD 2 ROK MED GRÖNSKANDE BALKONG BELÄGEN I EFTERTRAKTADE MARIEHÄLL!
Nu saluförs denna makalösa och påkostade tvåa med ett insynsskyddat läge och vacker vy över den grönskande omgivningen. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, högkvalitativa materialval som är beständiga över tid, kök från Marbodal i toppskick och full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess höga balkongdörr samt generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd från breda fönsterpartier. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar.

En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett i ek och vitmålade väggar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

OBS! Möjlighet till förhandsvisning! Kontakta ansvarig mäklare Caroline för mer information!

Läs mer

Övrigt
– Lägenheten har ett tillhörande källarförråd

OMRÅDET
Bromma – Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil’s Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.

FAKTA
 • Antal Rum 2 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 55 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Alpvägen 25 vån 3, 16865 Bromma
Förening
Brf Travkusken
Postnummer
16865
Ort
Bromma
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 564 kr Inkl . Värme, Triple-play från Comhem. Vatten- och elförbrukning debiteras varje hushåll.
Byggnad
Byggnadsår
2017
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
5
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Energideklaration
Utförd
Nej
Energiklass
None
Driftkostnader
Kommentar
Uppskattade driftskostnader som varierar efter faktisk förbrukning och individuella val.Uppskattade driftskostnader som varierar efter faktisk förbrukning och individuella val.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Travkusken
Antal lägenheter
115
Allmänt om föreningen

Allmänt om föreningen
Brf Travkusken bildades 2007 och är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och består av 115 bostadsrättslägenheter. Föreningen tillåter delat ägande (minsta andel 10%), men accepterar inte juridisk person. Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget, föreningens ekonomi är god.

Renoveringar – Utförda och planerade
Inga större renoveringar utförda på grund av nyproduktion (byggår 2016), färdigställdes 2017.
Det finns inte heller några kommande renoveringar planerade i dagsläget.

Parkering
Garage med 80 platser för bilar varv 2 st handikappsanpassade samt 6 st mc/mopedplatser. Kostnaden för garageplats är 1 000:-/månad för bilplats och 500:-/månad för mc/moped. Platserna hyrs ut med separata hyresavtal/sidoavtal. Garage nås direkt via hissen.

TV/bredband
Triple play från Comhem ingår i avgiften men tillgång till hemtelefoni, ett antal tv-kanaler samt bredband 100/100. Föreningen har dock omförhandlat det avtalet – fr.o.m. 1/7 börjar 250/250 gälla.

Försäkring
Föreningen betalar gemensamt bostadsrättstillägg så det räcker med att du har en ”vanlig” hemförsäkring.

Gemensamma utrymmen
– Trevlig innergård som består av en engelsk trädgård med perenner, grusgångar, uteplatser och grindar.
– Föreningen har ett stort antal cykelparkeringar.
– Cykelförråd i entréplan samt cykelställ på gården.
– Barnvagnsrum i entréplan eller i källare. Förråd i källare.
– Miljörum samt sopsugsanläggning för hushållssopor, kompost och tidningar.

Övrigt
– Föreningen godkänner delat ägandeskap med minsta ägarandel 10%.
– Föreningen godkänner ej juridisk person
– Boende behöver inte eget elabonnemang utan föreningen har ett gemensamt där de boende betalar för sin elförbrukning som tillkommer på avin ihop med månadsavgiften (faktureras av Fastum).
– En sänkning av avgiften med 10% genomfördes april 2019.

documentsArray
(
  [0] => Array
    (
      [0] => Energideklaration OBJ32714_1749352584.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Energideklaration-OBJ32714_1749352584.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_623
    )

  [1] => Array
    (
      [0] => Årsredovisning OBJ32714_1749352584.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Arsredovisning-OBJ32714_1749352584.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_771
    )

  [2] => Array
    (
      [0] => Stadgar OBJ32714_1749352584.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Stadgar-OBJ32714_1749352584.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1010
    )

)
Modern bostad belägen i eftertraktade Bromma/Mariehäll!Modern bostad belägen i eftertraktade Bromma/Mariehäll!Modern bostad belägen i eftertraktade Bromma/Mariehäll!Modern bostad belägen i eftertraktade Bromma/Mariehäll!Modern bostad belägen i eftertraktade Bromma/Mariehäll!Modern bostad belägen i eftertraktade Bromma/Mariehäll!
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.