floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 
  [totalNumberOfFloors] => 
  [floor] => 1
  [floorCommentary] => 
)
Solna

Brotorpsvägen 4

Boarea77 kvm
Våning1, HISS FINNS
Månadsavgift3 958 kr/mån
Utgångspris4 095 000 kr
Rum3 rok
BYGGÅR2015

Varmt välkomna till denna oslagbara 3:a som sällan är till salu med radhuskänsla i populära Järvastaden. Fantastiskt gavelläge med flertalet generösa fönsterpartier och solig uteplats om ca 25 kvm! Bostaden är fördelat på 77 kvadratmeter och har ett fantastiskt ljusinsläpp, härliga sociala ytor, stort badrum, gäst-wc och två sovrum.

Det ljusa vardagsrummet är luftigt med flertalet fönster och utgång till den väl tilltagna och soliga uteplatsen där kvällarna kan spenderas vid grillen, i en större soffgrupp eller vid matplatsen. Stilrent renoverat och fullt utrustat kök med köksö, mörka luckor samt bänkskivor av Terazzo. Köket har rostfria vitvaror från Siemens så som hel kyl och frys, inbyggd varmluftsugn, induktionshäll och mikrovågsugn. I övrigt finns en integrerad diskmaskin samt en vinkyl. Intill köket finns plats för ett större matbord för stora bjudningar.

Rymligt badrum inrett med dubbla duschar med regndusch, wc, spegelskåp med belysning, dubbla handfat med kommod och handdukstork. För största möjliga trevnad har man stilrent byggt in tvättpelaren. Ljusgrått klinkergolv med matchade kakelplattor och självklart golvvärme och spotlights med dimmer i tak.

Stort och luftigt sovrum med platsbyggd förvaring runt sängen. Intill sovrummet finns en generös walk-in closet som även kan användas som ett sovrum, barnrum eller arbetsrum. Det finns också utrymme för att sätta in fler garderober i båda sovrummen samt vid entrén.

Järvastaden har under de senaste tio åren vuxit till ett riktigt populärt område. Det finns många fördelar med att bo i en ny stadsdel som hunnit etablera sig väl. I samma takt som nya hem byggts upp har skolor, förskolor och service vuxit fram. Idag finner du det mesta du behöver i vardagen nära till hands när du flyttar in här. En kort promenad från kvarteret hittar du populära Mulle Meckparken, i Igelbäckens naturreservat väntar sköna löpturer och direkt utanför Linnean finns en kvarterspark för sköna dagar med avkoppling och lek.

Är du intresserad av ett nytt hem i en trevlig småstad tio minuter från city? Då borde du flytta till Linnean i Järvastaden. Här lever du och din familj ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med vardagsservice, kommunikationer, förskolor, skolor, härliga parker och gröna löpstråk ett stenkast från din port. Här är gatorna lugna och barnvänliga och gårdarna fulla av liv.

Läs mer
FAKTA
 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 77 kvm
 • Månadsavgift 3 958 kr Värme, kallvatten och digitalt startutbud för tv/internet/telefon ingår. 167 kr/mån tas ut som avgift för varmvatten enligt schablon baserat på lägenhetsyta. * Tillägg för Bredband, tv och telefoni på 116:- tas ut månatligen
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Brotorpsvägen 4, 17062 Solna
Förening
Brf Stensötan i Järvastaden
Lägenhetsnummer
811
Postnummer
17062
Ort
Solna
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 958 kr Värme, kallvatten och digitalt startutbud för tv/internet/telefon ingår. 167 kr/mån tas ut som avgift för varmvatten enligt schablon baserat på lägenhetsyta. * Tillägg för Bredband, tv och telefoni på 116:- tas ut månatligen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
902 367 kr
Kommentar till nettoskuldsättningen
Beräknat på andel av årsavgift
Byggnad
Byggnadsår
2015
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Ventilation
Frånluft med återvinning
Våning/hiss
Hiss
Ja
Våning
1
Balkong & Uteplats
Uteplats
Ja
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
21 December 2017
Energiklass
C
Driftkostnader
Vatten och avlopp
2 004 kr
Total driftkostnad
ca 2 004 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Stensötan i Järvastaden
Antal lägenheter
105
Antal lokaler
3
Allmänt om föreningen

Brf Stensötan i Järvastaden är en äkta bostadsrättsförening som består av 105 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken. Fastigheten bebyggdes 2013-2015 och förening bildades 2014.

BREDBAND OCH TV
Leverantör är Tele 2. Hastighet för internetuppkoppling 100/100 Mbit/s, digitalt startutbud för tv samt IP-telefoni. Högre hastighet och fler kanaler kan tecknas individuellt av medlemmen.

PARKERING
Föreningen har:
– 63 stycken garageplatser (800 kr/mån)
– 19 stycken garageplatser med laddbox (800 kr/mån)
– 6 stycken parkeringsplatser utomhus (400 kr/mån)
– 6 stycken MC-platser i garaget (300 kr/mån)
Garageplatser, MC-platser samt parkeringsplats med laddstolpe finns tillgängliga för uthyrning. För att kunna hyra parkeringsplats med laddstolpe krävs det att du har en elbil. Till parkeringsplatserna utomhus är det kö. För att kunna använda laddboxen måste hyresgästen teckna eget avtal med Eways för individuell mätning och debitering av elförbrukningen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Barnvagnsförråd
-Vinds- eller källarförråd
– Innergård (delas med Brf Backsötan)
– Uppställningsplats för cyklar i föreningens garage
– Miljöstuga

FÖRRÅD
Till varje lägenhet hör ett vinds- eller ett källarförråd.

PLANERADE RENOVERINGAR
Husen är nybyggda och således har inga renoveringar gjorts eller är planerade framgent.

UPPVÄRMNING
Uppvärmning sker via fjärrvärme. Vattenburen värme via radiatorer.

AVGIFT
På grund av nytt avtal med Tele2 om högre hastighet för bredband höjdes det obligatoriska tillägget för bredband/tv/telefoni till 116 kr/mån i Februari 2022. Några andra avgiftsförändringar är inte planerade.

ÖVRIGT
-Från Jan 2018 sänker föreningen avgifterna med 4%. Samtidigt sänktes även priset på garageplatserna från 1000 till 800 kr/mån.
-Förening använder fjärrvärme för uppvärmning av fastigheten.
-Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften för varmvatten. Kostnaden är för nävaranade baserad på en schablon avgift per kvm.
-Föreningen har valt att teckna ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.
-Vattenburen värme via radiatorer.
-Värmeåtervinning med FX-aggregat.
-Föreningen godkänner delat ägande
-Överlåtelse- och pantsättningsvagift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av säljare
-Besök gärna föreningens hemsida www.brfstensotan.nu

PLANRITNING
Brotorpsvägen-4Brotorpsvägen-4Brotorpsvägen-4Brotorpsvägen-4Brotorpsvägen-4Brotorpsvägen-4
KONTAKTA MIG
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.