Solna

Epistelvägen 1B 10tr

Boarea82 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 12
  [totalNumberOfFloors] => 12
  [floor] => 10
  [floorCommentary] => 
)
Våning10TR, HISS FINNS
Månadsavgift5 375 kr/mån
Utgångspris5 495 000 kr
Rum3 rok
BYGGÅR2016

Missa inte chansen att förvärva denna magiska bostad om 3 rum och kök i tre väderstreck på våning 10. Denna lägenhet är belägen högt upp i fastigheten med ett fritt läge och ytterst välplanerade kvadratmeter. Vidare erbjuder lägenheten en halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök, modernt badrum, harmoniskt sovrum och goda förvaringsmöjlighet i lägenheten. Här bor ni i en stabil och trygg förening med god ekonomi. Ett toppenboende med närhet till tunnelbana, flertalet bussar, fantastiska promenadstråk längst Pampas Marina och matbutiker för högsta bekvämlighet. Helt enkelt ett boende ni inte vill missa.

BRF – The Lab är idag Solnas mest exklusiva projekt! Föreningen satsar på att du skall ha "allt" utanför porten! Därför kommer du ha tillgång till en härlig solterrass på taket, ett relaxområde med spabad och bastu, en stor, inbjudande och bekväm tvättstuga, ett rymligt cykelrum med tillhörande verkstad samt ett två våningars garage - för närvarande med lediga platser.

Omgivning
Västra Skogen är ett naturskönt område med närhet till vackra Pampas Marina och Huvudsta Gård. Vackra promenadvägar vid Ulvsundasjön finns endast ett stenkast bort och härifrån kan du även promenera hela vägen in mot Vasastan, Kungsholmen och Karlbergs slott.
Området har en egen tunnebanestation som heter Västra Skogen. Här passerar två olika tunnelbanelinjer mot T-centralen med avgångar var 5:e minut. Resan till T-centralen tar ca 7 min. Linje mot Solna C tar ca 2 minuter och till Kista C ca 10 minuter. Bussar går direkt till Solna C och till Karlbergs Station. I Västra skogens centrum finns en livsmedelsbutik Ica samt Coop, pressbyråkiosk med post samt fyra restauranger och ett cafe ett stenkast från bostaden. I närheten finns även Solna C som är ett inomhuscentrum med butiker, restauranger, apotek och vårdcentral.

Läs mer
FAKTA
 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 82 kvm
 • Månadsavgift 5 375 kr Inkl värme, kallvatten, ComHem grundutbud (TV), bredband är obligatoriskt om 130 kr. Förråd ingår.
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Epistelvägen 1B 10tr, 17169 Solna
Förening
Brf Laboratoriet
Lägenhetsnummer
2001
Postnummer
17169
Ort
Solna
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
5 375 kr Inkl värme, kallvatten, ComHem grundutbud (TV), bredband är obligatoriskt om 130 kr. Förråd ingår.
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 000 724 kr
Kommentar till nettoskuldsättningen
Beräknat enligt andel av årsavgift
Byggnad
Byggnadsår
2016
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme och el (direktverkande)
Ventilation
FTX-system
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
12
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
03 Oktober 2019
Energiklass
C
Driftkostnader
El
3 816 kr
Vatten och avlopp
3 000 kr
Total driftkostnad
ca 6 816 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Driftkostnaden är beräknad på 2 personers hushåll. Angiven driftkostnad är beräknad enligt schablon/ säljarens uppgifter. Kostnaderna kan vara både högre och lägre för ny ägare/boende.Driftkostnaden är beräknad på 2 personers hushåll.
Angiven driftkostnad är beräknad enligt schablon/ säljarens uppgifter. Kostnaderna kan vara både högre och lägre för ny ägare/boende.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Laboratoriet
Antal lägenheter
266
Antal lokaler
2
Allmänt om föreningen

Allmänt om föreningen
Brf Laboratoriet är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger fastigheten i Solna Trubaduren med därpå uppförd byggnad med 266 st lägenheter med bostadsrätt och 3 st lokaler (två restauranger och ett gym). Föreningen äger marken, de tillåter juridisk köpare upp till en viss procent av boende. Det hanteras vid varje ansökan. Föreningen accepterar delat ägande med minsta ägarandel om 10%.
Ekonomin är god, föreningen amorterar i dagsläget. Inga avgiftshöjningar eller -sänkningar är planerade. Byggnaden är uppförd 2016. Fastighetens adresser är Armégatan 9-11, Arvid Tydéns Allé 2-4, Trubadurvägen 1-3 och Epistelvägen 1.

Renoveringar
Med tanke på att fastigheten är relativt nybyggd är inga större renoveringar utförda. Det finns heller inga planerade renoveringar i dagsläget.
Projekt pågår för att undersöka montering av enskild AC i lägenheter.
Projekt pågår för att undersöka solceller på taket.

Parkering
I garaget finns 224 platser varav 114 platser har moderna laddboxar för elbilar med 22 kw.
Garaget är uppdelat på två våningsplan och nås direkt från trappungångarna. Kontakta Parkando för uppgift om hur många p-platser som är lediga eller aktuell kötid. Månadsavgiften är för en liten är 1080 kr och standard p-plats 1 200 kr, men varierar beroende på platsens storlek och karaktär. En intern bilpool av Tesla Model 3. Medlemmar kan hyra denna till förmånliga priser per timma, dygn eller helg.

TV och bredband
Obligatoriskt tillägg tillkommer om 130 kr/mån för bredband, 1000/1000 fiber nät via comhem. Grundutbudet och bredband samt telefoni.

Försäkring
Bostadsrättstilläggsförsäkring tecknas separat av den boende.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en gemensamma tvättstuga. Tvättstugan består Den stora tvättstugan har tre bokningsbara grupper om två tvättmaskiner, två torktumlare och ett torkskåp. Sedan finns det en spontantvätt med en tvättmaskin, en torktumlare och ett torkskåp samt en grovtvätt med en stor tvättmaskin och en torktumlare samt ett torkskåp.

Det finns en rymlig solterrass där gasolgrill är tillåten för bruk, likväl på balkongen. Dock får ingen kolgrill användas!

Föreningen har även ett gemensamt relaxområde. Det finns ett cykelförråd på entréplan i hus 2 och cykelställ på gården samt en lekplats.

Varje lägenhet disponerar ett källarförråd.
Föreningen har även en större gemensamhetslokal som går att boka mot mindre kostnad. Denna ligger högst upp på Trubadurvägen. Relax (Spa) innehåller större pool och bastu.

Övrigt
– Föreningen har ett samarbete med ”Donald”.
Donald är er personliga butler i ett skåp där ni kan lämna in er kemtvätt, hushållstvätt och skovård, dygnet runt!
Genom en app hittar ni närmsta Donald-skåp och kan använda er utav den flexibla och tidseffektiva tjänsten.
Hemsida och mer info hittar ni på: https://donaldservice.se/sv/how-it-works/
– Det som tillkommer på månadsavgiften är varmvatten och el.

Allmänt om området

Västra Skogen är ett naturskönt område med närhet till vackra Huvudsta Gård och Pampas Marina. Vackra promenadvägar vid Ulvsundasjön finns endast ett stenkast bort och härifrån kan du även promenera hela vägen in mot Vasastan, Kungsholmen och Karlbergs slott.

I Västra skogens centrum finns en livsmedelsbutik Ica samt Coop, pressbyråkiosk med post samt två restauranger. I närheten finns även Huvudsta C som är ett inomhuscentrum med butiker, restauranger, apotek och vårdcentral.

Kommunikation

Västra Skogen har en egen tunnelbanestation. Här passerar två olika tunnelbanelinjer mot T-centralen med avgångar var 5:e minut. Resan till T-centralen tar ca 7 min. Linje mot Solna C tar ca 2 minuter och till Kista C ca 10 minuter samt 3 minuter till Fridhemsplan. Bussar går direkt till Solna C och till Karlbergs Station. På Armégatan går buss 507 till Odenplan. Även buss 152 går mellan Bromma flygplats och Liljeholmen.

documentsArray
(
  [0] => Array
    (
      [0] => Energideklaration OBJ32714_2072661072.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2024/05/Energideklaration-OBJ32714_2072661072.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1113
    )

  [1] => Array
    (
      [0] => Stadgar OBJ32714_2072661072.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2024/05/Stadgar-OBJ32714_2072661072.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1357
    )

  [2] => Array
    (
      [0] => Årsredovisning 2022 OBJ32714_2072661072.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2024/05/Arsredovisning-2022-OBJ32714_2072661072.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1807
    )

)
PLANRITNING
Epistelvägen-1B-10trEpistelvägen-1B-10trEpistelvägen-1B-10trEpistelvägen-1B-10trEpistelvägen-1B-10trEpistelvägen-1B-10tr
VISA PÅ KARTA
KONTAKTA MIG
Joe Maatouk
Danielo Anderson

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.