JÄRFÄLLA

Flyginfarten 14

Boarea23 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 4
  [totalNumberOfFloors] => 4
  [floor] => 0
  [floorCommentary] => 
)
Våning0TR, HISS FINNS
Månadsavgift1 486 kr/mån
Utgångspris1 950 000 kr
Rum1 rok
BYGGÅR2020

Kvadratsmarta lägenheter för uthyrning eller boende!

Investeringsmöjlighet! Fri uthyrning! Juridisk köpare godkänns!

Välkomna till ett flaggskepp av toppmoderna lägenheterna med perfekt planerade kvadratmeter!
Samtliga lägenheter bjuder på genomgående hög standard och fantastiska ljusflöden genom stora fönsterpartier med trevliga vyer. Lägenheterna är utrustade med allt man önskar av en modern lägenhet och fastighet belägen i attraktiva områden.

- Attraktivt läge i området
- Hög standard och fullutrustade lägenheter
- Vindsförråd
- Parkering
- Närhet till kommunikationer service
- Närhet till planerad tunnelbana 2026

Läs mer
FAKTA
 • Antal Rum 1 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 23 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Flyginfarten 14, 17738 JÄRFÄLLA
Förening
Brf Säby Eklund
Postnummer
17738
Ort
JÄRFÄLLA
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
1 486 kr Inkl värme, vatten
Byggnad
Byggnadsår
2020
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
4
Driftkostnader
El
1 800 kr
Försäkring
1 118 kr
Total driftkostnad
ca 2 918 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Säby Eklund
Antal lägenheter
48
Allmänt om föreningen

Föreningen har under 2020-talet bebyggts till ett flerfamiljshus med 48 st kvadratsmarta bostäder om 23 kvm.
Föreningen förväntas bli en s.k äkta bostadsrättsförening då merparten av köparna är privatpersoner.

Föreningen bjuder på ett unikt koncept med kvadratsmarta lägenheter som kan nyttjas som investerarlägenhet där fri uthyrning är OK, men även som övernattningsbostad eller permanentboende.

Försäkring
Brandkontoret

TV och bredband
Fiber via Telia.

Gemensamhetsutrymmen
Föreningen har vindsförråd att hyra om ca 1 kvm. Tvättstuga och Hiss i mitten av fastigheten som man når via entrén. Cykelparkering belägen invid fastigheten utomhus. Avfall och sortering invid fastigheten utomhus.

Parkering:
Föreningen har möjlighet att hyra parkeringsplatser mot en avgift på f.n 445 kr i månaden. Parkeringen är belägen bredvid fastigheten. I övrigt finns boendeparkering på gatorna runt fastigheten, besök kommunens hemsida för mer information.

Bredband och TV
Fiber är draget till fastigheten genom Telia där separata avtal tecknas och debiteras därefter.

Övrigt:
Förråd till lägenheten finns att hyra på vinden. Delat ägande godkänns. Juridisk person ok med fri uthyrning till privatperson eller företag på obegränsad tid.

Allmänt om området

Barkarby är den del i Järfälla kommun som växer mest - framför allt genom den nya stadsdelen Barkarbystaden. När allt står klart kommer området ha 18.000 nya bostäder, 140 kvarter och 10.000 nya arbetsplatser. Satsningen innebär att det om några år kommer att vara västra Stockholms nya knutpunkt. Redan idag har Järfälla utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Direktbussar går till Kista och Sollentuna och pendeltåget tar dig till city på 15 minuter. En ny pendel- och regionaltågsstation samt tunnelbana planeras. I Barkarby finns en direkt närhet till såväl natur, arbete, skolor, kultur och service. Dessutom har Barkarby Handelsplats ett enormt utbud av allt inom shopping och storköp.

-->
Närservice

Barkarbystaden har ett stort utbud av shopping, caféer och restauranger. Området angränsar till Barkarbys handelsplats, Stockholm Quality Outlet och IKEA. Dessutom har du närheten till Jakobsbergs centrum med över 100 butiker, biograf och flera restauranger.

Kommunikation

Det är lätt att ta sig till och från Järfälla kommun. Från Barkarbystaden tar du enkelt buss 550 från Stora Torget till Barkarby station, det tar endast 7 minuter. Från Barkarby tar det ca 15 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms centrum. E18 och Mälarbanan går genom hela kommunen och det är nära till både Arlanda och Bromma flygplats. För att se bästa resväg se www.sl.se. 2026 kommer även tunnelbanan att börja gå. För mer information om tunnelbanan klicka in på: https://www.nyatunnelbanan.sll.se/sv/barkarby

Övrigt

En av Barkarbystadens tillgångar är närheten till vackra naturområden och ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Här finns strövområden, Västra Järvafältet naturreservat och Säby gård. I Järfälla kommun finns även ishall, tennishall, simhall, friluftsbad, skidbacke, golfbana, motionsspår och ridskola.

PLANRITNING
Kvadratsmarta lägenheter för uthyrning eller boende!Kvadratsmarta lägenheter för uthyrning eller boende!Kvadratsmarta lägenheter för uthyrning eller boende!
KONTAKTA MIG
Christian Karatas
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.