Solna

Fridensborgsvägen 137

Boarea104 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 5
  [totalNumberOfFloors] => 5
  [floor] => 4
  [floorCommentary] => 
)
Våning4TR, HISS FINNS
Månadsavgift5 688 kr/mån
Utgångspris5 295 000 kr
Rum4 rok
BYGGÅR2017

På våning 4 hittar ni en 4:a alternativt en möjlig 5:a med härlig grönskande utsikt. Lägenheten är ljust färgsatt där det naturliga ljuset är tillvarataget på maximalt sätt med fönster som vetter mot tre väderstreck. Redan hallen skvallrar om att det här är en bostad med svängrum och det fortsätter på samma vis. De öppna sällskapsytorna i köket och vardagsrummet ger utrymme till ett gästvänligt hem med plats för många middagsgäster. Tack vare bostadens två balkonger kan du njuta av solens alla strålande timmar och ha många över på fika! Tre rymliga sovrum, dubbla balkonger och två badrum, ett hem med alla bekvämligheter som behövs och lite till! Tillträde 2017-08-23. Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information på 070-8104822 alt. joe.maatouk@edwardpartners.se

Läs mer

Här hittar ni en 4:a eller möjlig 5:a med härlig grönskande utsikt. Lägenheten är ljust färgsatt där det naturliga ljuset är tillvarataget på maximalt sätt med fönster som vetter mot tre väderstreck. Redan hallen skvallrar om att det här är en bostad med svängrum och det fortsätter på samma vis. De öppna sällskapsytorna i köket och vardagsrummet ger utrymme till ett gästvänligt hem med plats för många middagsgäster. Tack vare bostadens två balkonger kan du njuta av solens alla strålande timmar och ha många över på fika! Tre rymliga sovrum, dubbla balkonger och två badrum, ett hem med alla bekvämligheter som behövs och lite till!

Hall
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och plats för valfri möblering. Hallen erbjuder en generös skjutdörrsgarderob, linneskåp med trådbackar och ett välplanerat städskåp. Hallen är den centrala mittpunkten för ingången till alla rum i bostaden.

Vardagsrum
Ett vackert vardagsrum som ligger centralt i lägenheten med direkt anslutning till både kök och en utav balkongerna, därmed blir det en naturlig samlingsplats i bostaden. Vardagsrummet har ett härligt exceptionellt ljusinsläpp ifrån flertalet fönsterpartier. De generösa golvytorna lämnar plats för soffgrupp, tv-möblering och matbord med plats för minst sex personer.

Kök
Ljust och fräscht kök med vitt kakel, vita skåpluckor, handtag i stål och en mörk bänkskiva i slitstarkt laminat. Köket är utrustat med kyl, frys, diskho med blandare, induktionshäll, mikrovågsugn, diskmaskin och fläktkåpa.
Det finns möjlighet att bygga en vägg om man vill ha ett separat kök.

Balkong 1
Balkong i härligt sydväst läge som ger dig många timmars sol! Balkongen är bra placerad med anslutning till köket och vardagsrummet och är stor nog att möblera med soffor och gröna växter.

Sovrum 1
Rogivande sovrum i perfekt storlek där det finns plats för en enkelsäng och skrivbord eller en dubbelsäng. Rummet har ett härligt ljusinsläpp från fönstret och en inbyggd garderob med gott om förvaring.

WC/Dusch
Stilrent badrum med vitt kakel och grå klinker. Badrummet är utrustat med spegel, handfat, wc och dusch.

Badrum
Stort badrum med vitt kakel och grå klinker samt härlig elkomfortvärme i golv. Badrummet är utrustat med spegel, väggskåp, handfat med kommod, wc, dusch bakom glasvägg, tvätt- och torkkombination samt en handdukstork. Perfekt med golvyta för extra förvaring.

Sovrum 3
Rogivande härligt sovrum i perfekt storlek där det finns plats för en enkelsäng och skrivbord eller en dubbelsäng. Sovrummet har ett stort härligt fönster mot bostadens innergård och balkong.

Sovrum 2
Stort och härligt sovrum där sängen får en naturlig plats och det finns bra med utrymme för både garderober och sängbord. Sovrummet är i direkt anslutning till den rymliga balkongen som har utsikt in mot den fina innergården.

Balkong 2
Lägenhetens balkong ligger med ett fritt och ostört läge mot fastighetens innergård. Här kan man njuta av lugnet, tystnaden och en skymt av morgonsolen samtidigt som man läser morgontidningen och har en kaffe i handen. Balkongen är rymlig med plats för valfri möblering och gröna växter.

Övrigt
-Energideklaration ännu ej framtagen/saknas (nyproduktion).
-Till bostaden hör ett lägenhetsförråd
-Det finns möjlighet att bygga ett extra sovrum, se alternativ planlösning
-Tillträde 2017-08-23

Område
Endast 10 minuter från city växer en helt ny stadsdel fram. Järvastaden är Stockholms största satsning på många år och här kommer till slut 12 000 människor att bo och leva. Järvastaden formas till en gemytlig småstad där inget kvarter blir det andra likt. Området har snabbt utvecklats till en idealisk plats att leva och växa upp på, framför allt så uppskattas barnvänligheten och att ha naturen in på knuten samt alla motionsmöjligheter. Här finns förskolor och grundskolor (ytterligare en grundskola är planerad till 2018). Den nyanlagda Spegeldammsparken och Överjärva gård med café, djur och små hantverksbutiker är populära utflyktsmål. Gillar du att röra på dig så finns det gott om promenad och motionsslingor i närheten som Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat!

Närhet till city och utmärkta kommunikationer med bil, buss, pendeltåg, tunnelbana och cykel. Utmärkta cykelvägar finns även hela vägen in till city. Närservice återfinns i form av dagligvarubutik, caféer, restauranger, cykelhandlare, gym, förskolor och lekparker. Större köpcentrum som Mall of Scandinavia, Kistagallerian och Solna Centrum finns inom gång- och cykelavstånd.

FAKTA
 • Antal Rum 4 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 104 kvm
 • Månadsavgift 5 688 kr inkl värme, VA (exkl. varmvatten) och tripple play
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Nyproduktion
1
Adress
Fridensborgsvägen 137, 17069 Solna
Förening
Brf Blåbärsskogen
Lägenhetsnummer
21301
Postnummer
17069
Ort
Solna
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
5 688 kr inkl värme, VA (exkl. varmvatten) och tripple play
Byggnad
Byggnadsår
2017
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
5
Energideklaration
Utförd
Nej
Driftkostnader
El
3 000 kr
Försäkring
2 400 kr
Övriga kostnader
1 800 kr
Total driftkostnad
ca 7 200 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Uppskattade driftkostnader som varierar efter faktisk förbrukning och indviduella val. Övrigt avser kostnad för varmvatten.Uppskattade driftkostnader som varierar efter faktisk förbrukning och indviduella val. Övrigt avser kostnad för varmvatten.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Blåbärsskogen
documentsArray
(
  [0] => Array
    (
      [0] => Stadgar OBJ32714_1558531432.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Stadgar-OBJ32714_1558531432.pdf
      [2] => DOKFE18D80B32684197A25C9A9E998F818B
    )

  [1] => Array
    (
      [0] => Ekonomisk plan OBJ32714_1558531432.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Ekonomisk-plan-OBJ32714_1558531432.pdf
      [2] => DOKFE31DB490336494788B7BF8F25DD2FE1
    )

)
KONTAKTA MIG
Joe Maatouk
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.