floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 5
  [totalNumberOfFloors] => 5
  [floor] => 1
  [floorCommentary] => 
)
Solna

Fridensborgsvägen 145

Boarea98 kvm
Våning1, HISS FINNS
Månadsavgift5 085 kr/mån
Utgångspris4 895 000 kr
Rum4 rok
BYGGÅR2015

Välkommen till en social fyra med dubbla balkonger! Stilrena och påkostade materialval om cirka 125 000 kr med bland annat genomgående golv i vitlaserad ask, komfortvärme på golv i badrum och sober färgsättning på väggar. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör det möjligt för gott om plats för nära och kära. Tre ordentliga sovrum med härligt ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter i klädkammare samt två stycken badrum med ljuvlig golvvärme. Bostaden är belägen i populära Brf Tallkronan 1 med närhet till kommunikationer och naturområden. I Järvastaden har ni härliga Spegeldammsparken med plats för lek, spel, picknick, olika aktiviteter samt plats för stillhet och ro. I området finns det även gott om motionsmöjligheter som Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Läs mer

Välkommen till en social fyra med dubbla balkonger! Stilrena och påkostade materialval om cirka 125 000 kr med bland annat genomgående golv i vitlaserad ask, komfortvärme på golv i badrum och sober färgsättning på väggar. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör det möjligt för gott om plats för nära och kära. Tre ordentliga sovrum med härligt ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter i klädkammare samt två stycken badrum med ljuvlig golvvärme. Bostaden är belägen i populära Brf Tallkronan 1 med närhet till kommunikationer och naturområden. I Järvastaden har ni härliga Spegeldammsparken med plats för lek, spel, picknick, olika aktiviteter samt plats för stillhet och ro. I området finns det även gott om motionsmöjligheter som Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Välkommen till Fridensborgsvägen 145

- Bra planlösning med tre ordentliga sovrum
- Dubbla balkonger
- Nytt och fräscht
- Attraktiv adress
- Stabil förening
- Närhet till förskolor och skolor
- Närhet till mataffär och kommunikationer

Hall
Välkommande och mycket rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Här finns bra möjligheter till förvaring med ordentliga garderober längs vägg. Vackert golv i ask och väggar i ljusgrått.

Vardagsrum
Vardagsrum i anslutning mot köket ger en bra sällskapsyta och skapar en härlig känsla av rymd. Genom stora fönsterpartier blir vardagsrummet mycket ljust och tilltalande. Rummet är stort nog för olika typer av möblemang. Ljusgråa väggar och parkettgolv i vitlaserad ask.

Kök
Smakfullt kök inrett med alla de bekvämligheter ni behöver. Vita snickerier, bänkbelysning, rostfria handtag och grått kakel ovan bänkskivan. Köket erbjuder goda förvaringsutrymmen med över och underskåp samt bra arbetsytor. Invid det stora fönstret finns naturlig matplats för stora sällskap. Köket är utrustat med kyl, frys, fläkt, diskmaskin, ugn, inbyggd mikrovågsugn och spishäll.

Balkong 1
I anslutning till kök och vardagsrum finns denna ljuvliga balkongen med utsikt mot den grönskande innergården. Balkongen är i väst/sydväst läge och här finns gott om plats för nära och kära att koppla av.

Sovrum 1
Sovrum med plats för stor säng och arbetshörna. Rikligt med ljusinsläpp från stort fönster skapar ett ljust och luftigt intryck.

Klädkammare
Rymlig klädkammare om cirka 2 kvm med gott om förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2
Harmoniskt sovrum med gott om plats för stor säng och ytterligare möblering. Rummet går att disponeras enligt önskemål.

Sovrum 3
Spatiöst sovrum med utgång till en av lägenhetens ljuvliga balkonger. Ytskikten utgörs av väggar i mörkgrått och vitlaserad parkett i ask. Här finns plats för dubbelsäng och nattduksbord. Gott om förvaringsmöjligheter i garderob med vita skjutdörrar.

Balkong 2
I anslutning till sovrum 3 finn en generös balkong om cirka 8 kvm. Balkongen har utsikt mot populära Spegeldammsparken. Här rymmer loungemöblering och blomsterplantering.

WC/duschrum
Helkaklat badrum i sober färgsättning med dusch och ljuvlig golvvärme. Här finns wc, spegel, stor tak- och handdusch bakom vikbara duschväggar i klarglas, spotlights i tak samt handfat med tillhörande vit kommod.

Badrum
Fräscht badrum med ljusgrå klinker på golv och stora kakelplattor på väggar i vitt. Badrummet håller en mycket hög standard med golvvärme, handdukstork, spotlights i tak och stor tak- och handdusch bakom vikbara duschväggar i klarglas. Här finns wc och handfat med kommod. Bra förvaring i väggskåp samt praktisk avlastningsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare.


Övrigt
-Energideklaration är ännu ej utförd.
-Till lägenheten tillhör ett förråd i källaren.

Område
Endast 10 minuter från city växer en helt ny stadsdel fram. Järvastaden är Stockholms största satsning på många år och här kommer till slut 12 000 människor att bo och leva. Järvastaden formas till en gemytlig småstad där inget kvarter blir det andra likt. Området har snabbt utvecklats till en idealisk plats att leva och växa upp på, framför allt så uppskattas barnvänligheten och att ha naturen in på knuten samt alla motionsmöjligheter. Här finns förskolor och grundskolor (ytterligare en grundskola är planerad till 2018). Den nyanlagda Spegeldammsparken och Överjärva gård med café, djur och små hantverksbutiker är populära utflyktsmål. Gillar du att röra på dig så finns det gott om promenad och motionsslingor i närheten som Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat!

Närhet till city och utmärkta kommunikationer med bil, buss, pendeltåg, tunnelbana och cykel. Utmärkta cykelvägar finns även hela vägen in till city. Närservice återfinns i form av dagligvarubutik, caféer, restauranger, cykelhandlare, gym, förskolor och lekparker. Större köpcentrum som Mall of Scandinavia, Kistagallerian och Solna Centrum finns inom gång- och cykelavstånd.

FAKTA
 • Antal Rum 4 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 98 kvm
 • Månadsavgift 5 085 kr Inkl. värme & VA (exkl.varmvatten)
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Fridensborgsvägen 145, 17062 Solna
Förening
Brf Tallkronan 1
Lägenhetsnummer
41103
Postnummer
17062
Ort
Solna
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
5 085 kr Inkl. värme & VA (exkl.varmvatten)
Byggnad
Byggnadsår
2015
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
5
Våning
1
Energideklaration
Utförd
Nej
Driftkostnader
El
4 800 kr
Försäkring
3 000 kr
Övriga kostnader
1 200 kr
Total driftkostnad
ca 9 000 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Uppskattade driftkostnader som varierar efter faktisk förbrukning och individuella val. Övrigt avser varmvatten.Uppskattade driftkostnader som varierar efter faktisk förbrukning och individuella val. Övrigt avser varmvatten.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Tallkronan 1
Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Tallkronan 1

Föreningens ekonomi
Föreningen har inga avgiftsförändringar planerade.

Kommande/Gjorda renoveringar
Inga kommande renoveringar finns planerade.

Kabel TV
TV, IP telefoni och bredband via Telia, triple play – avgift för detta tillkommer. (220:-/mån)

Bilplats
Under huset finns ett garage med parkeringsplatser att hyra. På anslutande kvartersgator öster respektive väster om huset finns även utvändiga parkeringsplatser att hyra.
Det finns lediga platser för tillfället, garageplats kostar ca 950kr/mån och utomhusplats ca 500kr/mån.

Gemensamma utrymmen
Det finns cykelförråd och källarförråd. Föreningen har en föreningslokal med övernattningsmöjlighet som ska gå att hyra av medlemmarna.

Överlåtelseavgift
1 138 kr betalas av köpare.

Pantsättningsavgift
455 kr

Städning
Hushållssopor slängs i nedgrävda sopbehållare och det finns ett soprum för vidare källsortering av tidningar, plast, glas och metall.

Gårdsplats / Innergård
Lekplats på innergård, i anslutning till lekplatsen finns en allmän kolgrill med bänkar och bord för föreningens medlemmar.

Antal lägenheter i förening
102

Ägande i föreningen
Delat ägande är okej.

Energideklaration
Energideklaration ej utförd

Allmänt om föreningen
Brf Tallkronan 1 består av 102st bostadsrätter på adresserna Fridensborgsvägen 141-153, 170 62 Solna.
2 bostadshus i 5 våningar samt källare och garage.

Utöver angiven månadsavgift tillkommer avgift för varmvatten, vilket debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Det tillkommer även årsavgift för Telia Triple play.

Allmänt om föreningen
Brf Tallkronan 1 består av 102st bostadsrätter på adresserna Fridensborgsvägen 141-153, 170 62 Solna. 2 bostadshus i 5 våningar samt källare och garage. Utöver angiven månadsavgift tillkommer avgift för varmvatten, vilket debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Det tillkommer även årsavgift för Telia Triple play.
Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2018 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

Fridensborgsvägen-145Fridensborgsvägen-145Fridensborgsvägen-145Fridensborgsvägen-145Fridensborgsvägen-145Fridensborgsvägen-145
KONTAKTA MIG
Joe Maatouk
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.