Solna

Fridensborgsvägen 161

Boarea61 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 5
  [totalNumberOfFloors] => 5
  [floor] => 2
  [floorCommentary] => 
)
Våning2TR, HISS FINNS
Månadsavgift3 364 kr/mån
UtgångsprisPå förfrågan
Rum2 rok
BYGGÅR2016

Det är med glädje och stolthet jag får förmedla ett underbart boende i populära och snabbt växande Järva. En tvårumslägenhet med stor balkong som bjuder på en vacker utsikt mot fastighetens baksida med många soltimmar och härliga skogspartier. Här kan du avnjuta stora sittningar med det härliga från grillen. Väl inne i bostaden så ser du att stilrena materialval genomsyrar hela bostaden. Stort och välplanerat kök med genomgående vitvaror och vackra kakelplattor över bänkskiva, ett ordentliga sovrum, fräscht badrum med tvättmaskin samt spatiöst vardagsrum med gott om plats för nära och kära. Järvastaden är en modern och genomtänkt stadsdel, en plats att leva och utvecklas i med närhet till kommunikationer, grönområden och olika serviceutbud. Välkomna till Fridensborgsvägen 161!

Läs mer

Det är med glädje och stolthet jag får förmedla ett underbart boende i populära och snabbt växande Järva. En tvårumslägenhet med stor balkong som bjuder på en vacker utsikt mot fastighetens baksida med många soltimmar och härliga skogspartier. Här kan du avnjuta stora sittningar med det härliga från grillen. Väl inne i bostaden så ser du att stilrena materialval genomsyrar hela bostaden. Stort och välplanerat kök med genomgående vitvaror och vackra kakelplattor över bänkskiva, ett ordentliga sovrum, fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt spatiöst vardagsrum med gott om plats för nära och kära. Järvastaden är en modern och genomtänkt stadsdel, en plats att leva och utvecklas i med närhet till kommunikationer, grönområden och olika serviceutbud. Välkomna till Fridensborgsvägen 161!

Hall
Välkomnande entré in till hall med goda avhängningsmöjligheter. Här finner ni mycket goda förvaringsmöjligheter bakom garderob med skjutdörrar i spegelglas. Ytskikten utgörs av ljusa väggar och ljus askparkett på golv. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Väldisponerat vardagsrum med öppen modern planlösning mot kök och gott om yta för sällskapsdel. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från stora fönster i två olika väderstreck och ytskikten i vardagsrummet utgörs av ett snyggt golv i form av askparkett samt vita målade väggar. Från vardagsrummet finner du även utgången till den härliga balkongen.

Kök
Stilrent kök med generösa ytor. Skåpsluckor i vitt och bänkskiva i mineralmönstrad grå. Bestående av kombinerad kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll, köksfläkt och diskmaskin. Invid det stora fönsterpartiet finns naturlig matplats för stora sällskap. Kakelsättning i vackert utförande ovan bänkskivan.

Badrum
Fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare under laminatskiva i svart. Vitt spegelskåp med dubbla luckor, handfat med kommod, WC och dusch bakom vikbara dörrar. Helkaklat badrum och klinker av skiffersten i sober färgsättning. Elektrisk handdukstork.

Sovrum
Spatiöst sovrum med gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Gott om förvaringsmöjligheter i garderoben med skjutdörrar i vitt. Rikligt med ljusinsläpp från fönsterpartiet.

Balkong
Generös balkong med gott om plats för möblemang och blomsterplantering. Balkongen ligger i ett fritt läge mot väster med många soltimmar från mitt på dagen till solnedgång.

Övrigt
-Energideklaration saknas/har ännu ej utförts (nyproduktion).
-Obligatoriska tillägg tillkommer månadsavgiften för varmvatten, hushållsel och bredband/TV/telefoni om cirka 823 kr/mån. Retroaktiv reglering av faktisk förbrukning av hushållsel och varmvatten.
-Till lägenheten hör förråd.

Omgivning
Järvastaden är en idealisk plats för dig som vill bo både nära naturen och storstadspuls. I området finns en utmärkt Ica butik, flera trevliga restauranger, café och populära gymmet Puls & Träning. Du har även nära till Friends Arena som invigdes under 2012 som är byggd för att kunna anpassas till alla typer av evenemang. Här finns även Skandinaviens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia som erbjuder det mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design. Närheten till naturen är uppskattad av många. Man kommer direkt ut i motionsspåren som börjar vid Ursviks motionsgård på cirka 5 minuter. Under vintertid förvandlas joggingspåren till riktigt bra skidspår. Det finns även naturskön omgivning att njuta av runt Ulriksdals slott och Överjärva gård. Igelbäckens naturreservat är självklart en stor tillgång. Alldeles i närheten av bostaden finns även den enormt omtyckta lekparken Mulle Meck. I Järvastaden finns det gott om förskolor och skolor. Järvastaden AB har ett samarbete med Solna stad och Sundbybergs kommun där målet är att alltid kunna erbjuda familjer som bor här förskoleplats i Järvastaden. Det finns flera förskolor så du kan börja dagen med en lugn promenad tillsammans med barnen istället för att ta bilen till skolan. Raul Wallenbergskolan är en nyöppnad grundskola här i Järvastaden och det finns fler grundskolor nära intill i både Solna och Sundbyberg.

Pendeltåget kompletteras med flera busslinjer som går i området: Buss till Solna C, Hallonbergen eller Bergshamra där du har T-bana. Du som bilpendlar kommer att uppskatta att det är lätt att ansluta till både E4 och E18. När du ska resa längre ligger Bromma flygplats dessutom nära till hands och till Arlanda kan du ta dig genom flygbussarna eller pendeltåget.

FAKTA
 • Antal Rum 2 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 61 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Fridensborgsvägen 161, 17062 Solna
Förening
Brf Pyrolan
Postnummer
17062
Ort
Solna
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 364 kr Inkl värme & VA (exkl. varmvatten)
Byggnad
Byggnadsår
2016
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
5
Driftkostnader
El
1 800 kr
Vatten och avlopp
3 000 kr
Försäkring
1 400 kr
Total driftkostnad
ca 6 200 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Pyrolan
Antal lägenheter
175
Allmänt om föreningen

Allmänt om föreningen
Brf Pyrolan är en äkta bostadsrättsförening som registrerades hos Bolagsverket år 2014 och äger fastigheten Pyrolan 4 i Solna kommun. Föreningen består av 175 st lägenheter fördelade på två flerbostadshus med 5-6 våningsplan. Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare. Delat ägandeskap godkänns, minsta delägande är 10%.

Renoveringar
Några större ombyggnationer eller underhåll har ej ägt rum (byggår 2017) och är ej planerade inom de närmsta åren.

Parkering
Föreningen har ett underliggande garage med 123 st bilplatser varav 22 st är elbilsplatser, 4 st är handikapplatser samt 4 st mc-platser. Utomhus finns det 12 st bilplatser varav 2 st är gästparkering. Avgifter parkeringsplatser 2021: Garageplats: 1088 kr/ månad, mc-plats: 364 kr/ månad, uteplats: 612 kr/ månad. För el-plats tillkommer ett tillägg om 150 kr/mån och elkostnaden är 1,10 kr/kWh.

TV och bredband
Föreningen har ett gruppavtal för TV och bredband via Ownit och ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften.

Försäkring
Fastigheten är försäkrad hos Moderna Försäkringar.

Gemensamma utrymmen
– Lekplats
– Uteplats
– Cykelgarage
– Barnvagnsrum
– Förrådsutrymmen

Ekonomi
Överlåtelseavgiften tas ut enligt stadgarna och debiteras av köparen.
Pantsättningsavgiften tas ut enligt stadgarna och debiteras av pantsättaren.

Övrigt
Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt elabonnemang och kommer att debitera respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning av el.
Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt fjärrvärmeabonnemang och kommer att debitera respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning av tappvarmvatten.
– Vad gäller ovan, säljare och köpare hanterar eftersläpningen i debitering av förbrukning av varmvatten och el.

documentsArray
(
  [0] => Array
    (
      [0] => Energideklaration OBJ32714_1917583911.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Energideklaration-OBJ32714_1917583911.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_727
    )

  [1] => Array
    (
      [0] => Ekonomisk plan OBJ32714_1917583911.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Ekonomisk-plan-OBJ32714_1917583911.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_980
    )

  [2] => Array
    (
      [0] => Stadgar OBJ32714_1917583911.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Stadgar-OBJ32714_1917583911.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1162
    )

  [3] => Array
    (
      [0] => Årsredovisning 2021 OBJ32714_1917583911.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Arsredovisning-2021-OBJ32714_1917583911.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1619
    )

)
PLANRITNING
Fridensborgsvägen-161
Fridensborgsvägen-161Fridensborgsvägen-161Fridensborgsvägen-161Fridensborgsvägen-161Fridensborgsvägen-161Fridensborgsvägen-161
VISA PÅ KARTA
KONTAKTA MIG
Bartek Stojanowski
Joe Maatouk

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.