SOLNA

Garvis Carlssons gata 15

Boarea78 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 7
  [totalNumberOfFloors] => 7
  [floor] => 4
  [floorCommentary] => 
)
Våning4TR, HISS FINNS
Månadsavgift4 471 kr/mån
UtgångsprisPå förfrågan
Rum3 rok
BYGGÅR2021

GARVIS CARLSSONS GATA 15

Kommande försäljning!

Dallas Tower med sina magnifika höjd om 17 våningar är ett sällsynt lyxboende som utmärks av en sann New York-känsla med exklusiv design, påkostade materialval, stora exklusiva fönster, rymliga sociala ytor. Genomgående hög standard och smakfulla materialval i samspel med härligt ljusflöde från stora fönsterpartier präglar denna fantastiska bostad.
Ta chansen att bo i Solnas mest omtalade byggnad på attraktiv adress där du har nära till Hagaparken, Vasastans restauranger och fik samt Stockholm citys puls. Dallas Towers fastighet erbjuder faciliteter som loungemiljöer, cafe, bio, wellness studio, relaxavdelning, festlokal, övernattningslägenhet, bastu och en gemensam takterass finns till bostadsrättsinnehavarnas förfogande

Lev ett mer balanserat liv. I Dallas Tower finns alla redskap och ytor för att du ska kunna få mer tid till det som är viktigt för just dig. Vi öppnar upp till ett boende med den rätta hotellkänslan som fyller dina behov. Ett stenkast från tunnelbanan vid Solna Centrum med endast 14 min till city.

Interiörerna i Dallas Tower är utvecklade av inredningsdesigner Claes Dalén. Med stor hänsyn till byggnadens karaktär och formspråk har man skapat ett koncept som är urbant och internationellt, men samtidigt har starka skandinaviska referenser. I husets gemensamma utrymmen har originaldetaljer varsamt lyfts fram och fått nytt liv med hjälp av en välavvägd färg- och materialpalett. Resultatet är miljöer som känns lika delar avslappnade som eleganta, moderna som tidlösa. Lägenheterna i Dallas Tower präglas av ljus och rymd. Tydliga kontraster i färg och material skapar dynamiska och spännande interiörer, samtidigt som en neutral bas lovar lugna och rogivande hem som håller över tid. Kök och badrum kännetecknas av rena former, raka linjer och gedigna material.

På klassisk mark i hjärtat av Solnas mest attraktiva stadsdel Råsunda bor du nära alla tänkbara kommunikationer såsom tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg. Du har även nära till shopping i Mall of Scandinavia och Solna Centrum samt stora grönområden vid Hagaparken och Brunnsviken. Solna växer och redan nu tas höjd för att möta nya såväl som gamla solnabors förväntningar och krav på sin stad. Här omges boende till stora delar av vatten, i söder av Ulvsundasjön, Bällstaviken och Karlbergssjön, i öster av Brunnsviken och i nordost av Edsviken.

ALLMÄNT OM DALLAS TOWER
I foajén på entréplan finns postboxar och hiss. På entréplanet finns även gemensamma utrymmen för cykelförvaring samt förråd till respektive lägenhet. Utanför huset mot Garvis Carlssons Gata finns sopnedkast. Dallas Tower har inga egna parkeringsplatser men det finns möjlighet att hyra parkeringsplats i området. Gästparkering finns i området. I månadsavgiften ingår: föreningens lånekostnader, administration, sophämtning, försäkring inklusive bostadsrättstillägg för varje lägenhet, värme och vatten (den totala förbrukningskostnaden fördelas per kvadratmeter). I månadsavgiften ingår inte: hushållsel, hemförsäkring, fiber-LAN, bredband, telefoni och övriga boendekostnader.

Övrigt:
- Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: ca 1 762 178 kr uträknat enligt Årsredovisning 2021.

Läs mer
FAKTA
 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 78 kvm
 • Månadsavgift 4 471 kr
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Garvis Carlssons gata 15, 16941 SOLNA
Lägenhetsnummer
2-1202
Postnummer
16941
Ort
SOLNA
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 471 kr
Byggnad
Byggnadsår
2021
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
7
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
PLANRITNING
GARVIS CARLSSONS GATA 15GARVIS CARLSSONS GATA 15GARVIS CARLSSONS GATA 15GARVIS CARLSSONS GATA 15GARVIS CARLSSONS GATA 15GARVIS CARLSSONS GATA 15
VISA PÅ KARTA
KONTAKTA MIG
Marianna Maatouk
Joe Maatouk

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.