Stockholm

Gävlegatan 26

Boarea55 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => Dubbla hissar finns
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 12
  [totalNumberOfFloors] => 12
  [floor] => 
  [floorCommentary] => 
)
VåningHISS FINNS
Månadsavgift2 750 kr/mån
UtgångsprisPå förfrågan
Rum2 rok
BYGGÅR2017-2018

Nu saluförs detta exklusiva boende med lyxiga materialval och stora fönsterpartier karaktäriserar denna bostad med balkong.
Vidare erbjuder bostaden en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en härlig social karaktär. Välutrustat kök, bra förvaringsutrymmen, ett elegant badrum med mysigt och rofyllt sovrum.

Entreprenören Einar Mattsson är byggherre för detta projekt som präglas av lyxiga materialval och inredning av hög klass. Med en takhöjd på 2,65 meter och stora fönster får lägenheten ett härligt ljus och en luftig känsla. Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du redan upplever i huvudingången. Einar Mattson har sett till att Bostaden består av eleganta och högklassiga materialval som valts med omsorg. Badrummet är även utrustat med golvvärme och spotlights i tak och LED-belysning bakom speglar för behaglig belysning. Garage finns i fastigheten och kan nås direkt via hissen. Kodlås finns (Yale Doorman) in till lägenheten som även kan fjärrstyras med app. Även diskmaskin och ugn kan fjärrstyras via appen. Denna bostad måste verkligen upplevas på plats.

Bostaden ligger i den attraktiva och populära stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2025, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

Läs mer

Övrigt
-El- och varmvattensförbrukning mäts individuellt för varje lägenhet.
-TV & bredband debiteras separat.
-Förråd finnes på plan -2 med hiss i anslutning som går att hyra.
-Garageplats finnes i fastigheten att hyra.
-Läs mer om projektet på http://haganova.se/

Område
Haga Nova ligger på gränsen mellan Vasastan och nya stadsdelen Hagastaden. Hagastaden är en urban, tät stadsdel med både arbetsplatser och bostäder. Närheten till Vasastan, centrala Stockholm och Hagaparken gör området till ett attraktivt bostadsområde. De första bostäderna har börjat byggas och intresset för dessa är stort. Att bo i Hagastaden kommer att innebära både storstadspuls och närhet till citykärnan, men också till det angränsande lugnet i Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera.

FAKTA
 • Antal Rum 2 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 55 kvm
 • Månadsavgift 2 750 kr Inkl. Värme och Kallvatten.
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Gävlegatan 26, 11365 Stockholm
Förening
Brf Haga Nova
Lägenhetsnummer
3034
Postnummer
11365
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
2 750 kr Inkl. Värme och Kallvatten.
Byggnad
Byggnadsår
2017-2018
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Våning/hiss
Beskrivning av hiss
Dubbla hissar finns
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
12
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Energideklaration
Utförd
Nej
Energiklass
None
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Haga Nova
Antal lokaler
8
Allmänt om föreningen

BRF Haga Nova är en äkta bostadsrättsförening med 276 lägenheter i Stockholm. Föreningen bildades år 2015 och har fått betyget A för år 2017 .

Allmänt
Bostadsrättsföreningen Haga Nova består av adresserna Gävlegatan 26-32, Hagaesplanaden 52-56, Norra Stationsgatan 76-78 och Sonja Kovalevskys gata 3-11. I föreningen finns 276 lägenheter, samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns även sex lokaler som upplåts med hyresrätt och två förskolor. Föreningen äger marken och är ’äkta’ enligt Skatteverkets regler. På föreningens hemsida finner ni detaljerad information om lägenheternas materialval och föreningens hus: http://www.haganova.se
Föreningens ekonomi
I dagsläget finns ingen beslutad avgiftsförändring.

Bredband & kabel-TV
Föreningen har gruppavtal med Telenor. Grundutbud för TV ingår, digitalbox tillhör lägenheten. Fiber 500/500 mbit/s mot en obligatorisk kostnad om 165 kr per månad.

Gemensamma utrymmen
Barnvagns- och cykelförråd, två övernattningsrum mot avgift, innergård, förråd mot avgift. Innergård som delas med förskola.

Försäkring:
Fastigheten är fullförsäkrad via Brandkontoret. Bostadsrättsförsäkring måste tecknas av boende.

Förråd:
Föreningen har förråd som går att hyra.

Bilplats
Föreningen har 189 parkeringsplatser, varav 72 är elbilsplatser och 10 är MC-platser. För närvarande finns det en handfull platser lediga, så snart de är fyllda gäller kölista.

Hyror enligt ekonomisk plan:
Garage: 2250kr/mån
Garage med förråd: 2812kr/mån
Garage med eluttag: 2750kr/mån
MC plats: 500kr/mån

Planerade avgiftshöjningar
Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar. Denna information uppdateras vid varje styrelsemöte och styrelsen har ingen mer information än vad som återfinns på hemsidan. Kontrollerat 12/12-22

Övrigt
-Individuell mätning och debitering tillämpas för varmvatten.
-Varje lägenhet är försedd med mätning av el debiterad av föreningen utifrån faktisk förbrukning.

documentsArray
(
  [0] => Array
    (
      [0] => stadgar OBJ32714_2062598956.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2024/03/stadgar-OBJ32714_2062598956.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_248
    )

  [1] => Array
    (
      [0] => Energideklaration OBJ32714_2062598956.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2024/03/Energideklaration-OBJ32714_2062598956.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_398
    )

)
PLANRITNING
Gävlegatan-26Gävlegatan-26Gävlegatan-26Gävlegatan-26Gävlegatan-26Gävlegatan-26
VISA PÅ KARTA
KONTAKTA MIG
Danielo Anderson
Joe Maatouk

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.