floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => No
  [totalNumberFloors] => 
  [totalNumberOfFloors] => 
  [floor] => 
  [floorCommentary] => 
)
STOCKHOLM

Hagaesplanaden 63

Boarea122 kvm
Månadsavgift6 410 kr/mån
UtgångsprisPå förfrågan
Rum5 rok

** HÖGST UPP ***

Nu saluförs denna påkostade 5:a om 121,5 kvm på högst upp. Smakfull genomgående ekparkett i samtliga rum med ett fint och naturligt ljusinsläpp. Öppen planlösning med fri utsikt över den kommande populära Norra stationsparken.

- Centralt och klimatsmart boende mitt i Hagastadens hjärta med tillträde september 2022
- Architekturritad gavel femma med tilltagande kungsbalkong på 4,5 meter i söderläge ut mot parken
- Genomgående golvvärme
- Intilliggande garage, driftas och administreras av Stockholm Parkering
- Påkostat Marbodalkök i modern stil, samt bänkskiva- och stänkskydd i granit
- Gemensam takterrass för föreningens medlemmar som är fri att använda och tillhandahålla äta, dryck och umgås med vänner
- Badrummet i helkaklat i ljus carrera marmor struktur och infälld belysning samt tvättmaskin och torktumlare. Det finns även möjlighet att installera badkar vid önskemål

Cederhusen i Hagastaden kommer att bli Stockholm första stora flerbostadshus i massivträ, vilket blir ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö. Cederhusen är ännu mer, det är ett unikt boende att leva i. En passion för att skapa ett modernt, vackert boende, som både tar hänsyn till människan och miljön

Länk till projektering för Hagastaden https://play.mediaflowpro.com/ovp/14/51AM8D7UNU
Våningen bjuder på en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig social karaktär, fyra stora rogivande sovrum med tillhörande förvaring samt en väl tilltagen balkong (4,5m lång) i Söderläge. Med två balkongdörrar från både vardagsrummet samt sovrummet.

Cederhusen kommer att bli Stockholm första stora flerbostadshus i massivträ, vilket blir ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö.Det här är ett hus med karaktär och en egen identitet - ett unikt boende i ordets ursprungliga bemärkelse. Denna fantastiska 5:a erbjuder eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika material där skandinavisk touch matchas med internationell stil. Förutom kvalitet och design är våningen skapad som en plats för trevliga middagar med många vänner (OBS! Cederträ är lättare än betong och är tystare - både att bygga och att bo i)

Läs mer
FAKTA
 • Antal Rum 5 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 121.5 kvm
 • Månadsavgift 6 410 kr Schablonberäknad avgift för hushållsel 482 kr/mån. Beräknad avgift för kollektivt upphandlat Tv/Bredband tillkommer med 229 kr/månad.
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Hagaesplanaden 63, 11368 STOCKHOLM
Förening
Brf Arkitraven
Lägenhetsnummer
4-1901
Postnummer
11368
Ort
STOCKHOLM
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
6 410 kr Schablonberäknad avgift för hushållsel 482 kr/mån. Beräknad avgift för kollektivt upphandlat Tv/Bredband tillkommer med 229 kr/månad.
Våning/hiss
Hiss
Nej
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Arkitraven
Antal lägenheter
111
Antal lokaler
4
Allmänt om föreningen

Brf Arkitraven är under uppförande och planeras vara helt färdigställd under oktober månad 2022.
Föreningen består av 111 lägenheter fördelade på 4 trapphus. I föreningen finns även 4 hyreslokaler.
Varje lägenhet har ett externt förråd placerat i källarplan.
I hus ett finns en gemensam takterrass att nyttja för de boende.
Sopsugsnedkast är placerade på gården mellan husen. Det är tre fraktioner enligt Hagastadens anvisningar, restavfall, matavfall och tidningar.
Källsortering sker i gemensamt miljörum beläget vid entrén mellan husen mot Hagaesplanaden.

OBS! Miljörummet tas i bruk först när trapphus 2 har flyttat in. Fram till dess kommer det att finnas uppställd container för källsortering.

Trapphus 1: Ninni Kronbergsgata 10
Trapphus 2: Hagaesplanaden 61
Trapphus 3: Ninni Kronbergsgata 16
Trapphus 4: Hagaesplanaden 63

Avgiftshöjningar
Inga avgiftshöjningar är planerade för 2022/2023.

Bredband och tv
Fastigheten har kollektivt upphandlat och trådlöst bredband (100/100) och TV-paket Lagom via Telia. Avgift för detta tillkommer månadsavgiften. Multimediacentral finns i varje lägenhet, uppkoppling sker trådlöst.

Garage
Bostadsrättsinnehavare i föreningen har förtur till 31 parkeringsplatser ( 17 för trapphus 1 o 2 och 14 för trapphus 3 o 4) i Stockholm Parkerings garage under Norra Stationsparken. Parkeringsavtal för bostadsrättsinnehavarna tecknas direkt med Stockholms Parkering och till marknadsmässig hyra.
I garaget kommer även att finnas två eldrivna poolbilar för föreningens medlemmar. Anslutningsavgift till bilpoolen ingår för boende och bokning sker digitalt via bilpoolen, OurGreenCar.

Cykelförvaring
Cykelparkering sker i cykelrum i källaren samt i utomhusställ på gården. Mot entrén vid Hagaesplanaden i etapp 1 finns ett utrymme med en eldriven lådcykel för boende i föreningen att disponera gemensamt. Cykeln ingår i cykelpool och anslutningsavgift för poolen ingår för dig som boende.
Anmälan till cykelpoolen sker via samma länk som till bilpoolen ovan.

Lådcykeln kommer att finnas på plats efter tillträdet i trapphus 2. Dvs. under april månad.

Försäkring
Bostadsrättstillägg
I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägget för alla 111 lägenheter, med ersättning till fullvärde, dock med en självrisk på 1 800 kr ( 3 000 kr vid vattenskada) år 2022.

Försäkringen är tecknad hos Folksam. För mer information kontakta styrelsen.
Dock måste ni som medlemmar teckna en vanlig hemförsäkring.
Ibland kan ditt hemförsäkringsbolag erbjuda ett mer förmånligt bostadsrättstillägg än det föreningen tecknat. Det kan därför vara bra att undersöka detta i samband med att du tecknar din hemförsäkring.

Allmänt om området

Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn.

Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger bara några minuter bort från Hagastan vid rondellen på Vanadisplan och det finns goda busskommunikationer i området. Här kommer även den nya gula tunnelbanelinjen att passera som ska gå mellan Odenplan och Arenastaden (byggstart 2020).

PLANRITNING
Hagaesplanaden-63Hagaesplanaden-63Hagaesplanaden-63Hagaesplanaden-63Hagaesplanaden-63Hagaesplanaden-63
KONTAKTA MIG
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.