STOCKHOLM

Hagaesplanaden 74

Boarea55 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 13
  [totalNumberOfFloors] => 13
  [floor] => 
  [floorCommentary] => 
)
VåningHISS FINNS
Månadsavgift4 031 kr/mån
UtgångsprisPå förfrågan
Rum3 rok
BYGGÅR2023

Optimal trea högt upp i huset med dubbla balkonger och fantastisk utsikt!

Varmt välkomna till denna nyproducerade trea om 55 kvm högt upp i Brf Haga boulevard.
Lägenheten är belägen i bästa läge med magisk utsikt, sol hela dagen och rymliga dubbla balkonger.
Vidare erbjuds öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum, badrum i vacker beige nyans och bra förvaringsutrymmen.

Läs mer

Livet i Haga Boulevard lovar något alldeles extra. I din nya stadslägenhet är varje kvadratmeter viktig och mycket tid har lagts på att planera ytorna rätt. Förutom funktion och kvalitet får du generösa balkonger och parkläge i de flesta lägenheterna. Stadslivet runt Haga Boulevard växer fram för varje månad. Norra Stationsgatan förvandlas sakta men säkert till en attraktiv, grön cityboulevard med mysiga uteserveringar, caféer, butiker och restauranger. På andra sidan gatan väntar Vasastans utbud av kultur och nöjen. Helt enkelt ett boende att trivas i!

Räntegaranti:

Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent.

Området erbjuder en härlig puls och ett brett utbud av trevliga restauranger och butiker. Ett stenkast från Hagastaden med ett generöst utbud av butiker och restauranger och kommunikationer. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Restaurangutbudet är stort och några av favoriterna är Birkastans pizzeria dit människor vallfärdar för den helt otroliga pizzan, eller stanna till vid Mellqvist eller Bröd & salt för en kaffe och en riktigt god macka eller ät Stockholms bästa sushi på Raw på Rörstrandsgatan. Åt andra hållet når du istället den växande Hagastaden och de fantastiska tornen vid Torsplan. Gillar du istället natur når du inom kort promenad fantastiska Hagaparken och Vasaparken.

ÖVRIGT

- Förråd tillkommer för nyttjanderätt i källaren.

- Juridisk person kan komma att godkännas efter prövning.

FAKTA
 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 55 kvm
 • Månadsavgift 4 031 kr Inkl. Värme och vatten, Obligatorisk avgift tillkommer om 229 kr/mån.
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Hagaesplanaden 74, 11367 STOCKHOLM
Lägenhetsnummer
4-2103
Postnummer
11367
Ort
STOCKHOLM
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 031 kr Inkl. Värme och vatten, Obligatorisk avgift tillkommer om 229 kr/mån.
Byggnad
Byggnadsår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
13
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Energideklaration
Utförd
Behövs inte
Driftkostnader
El
4 196 kr
Vatten och avlopp
1 824 kr
Total driftkostnad
ca 6 020 kr/år
Kommentar
Individuell mätning enligt faktisk förbrukning.Individuell mätning enligt faktisk förbrukning.
Allmänt om området

Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn.

Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger bara några minuter bort från Hagastan vid rondellen på Vanadisplan och det finns goda busskommunikationer i området. Här kommer även den nya gula tunnelbanelinjen att passera som ska gå mellan Odenplan och Arenastaden (byggstart 2020).

Optimal trea högt upp i huset med dubbla balkonger och fantastisk utsikt!Optimal trea högt upp i huset med dubbla balkonger och fantastisk utsikt!Optimal trea högt upp i huset med dubbla balkonger och fantastisk utsikt!Optimal trea högt upp i huset med dubbla balkonger och fantastisk utsikt!Optimal trea högt upp i huset med dubbla balkonger och fantastisk utsikt!Optimal trea högt upp i huset med dubbla balkonger och fantastisk utsikt!
VISA PÅ KARTA
KONTAKTA MIG
Marianna Maatouk
Tilda Romdahl

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.