floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 6
  [totalNumberOfFloors] => 6
  [floor] => 
  [floorCommentary] => 
)
STOCKHOLM

Hagaesplanaden 76

Boarea84 kvm
Månadsavgift4 659 kr/mån
UtgångsprisPå förfrågan
Rum4 rok
BYGGÅR2022

NYPRODUCERAD FYRA I BRF HAGA BOULEVARD

Välkommen till denna fantastiska fyra belägen i populära Hagastaden.

Livet i Haga Boulevard lovar något alldeles extra. I din nya stadslägenhet är varje kvadratmeter viktig och mycket tid har lagts på att planera ytorna rätt. Förutom funktion och kvalitet får du generösa balkonger och parkläge i de flesta lägenheterna. Stadslivet runt Haga Boulevard växer fram för varje månad. Norra Stationsgatan förvandlas sakta men säkert till en attraktiv, grön cityboulevard med mysiga uteserveringar, caféer, butiker och restauranger. På andra sidan gatan väntar Vasastans utbud av kultur och nöjen. Helt enkelt ett boende att trivas i!

Räntegaranti:

Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent.

OMRÅDE

Området erbjuder en härlig puls och ett brett utbud av trevliga restauranger och butiker. Ett stenkast från Hagastaden med ett generöst utbud av butiker och restauranger och kommunikationer. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Restaurangutbudet är stort och några av favoriterna är Birkastans pizzeria dit människor vallfärdar för den helt otroliga pizzan, eller stanna till vid Mellqvist eller Bröd & salt för en kaffe och en riktigt god macka eller ät Stockholms bästa sushi på Raw på Rörstrandsgatan. Åt andra hållet når du istället den växande Hagastaden och de fantastiska tornen vid Torsplan. Gillar du istället natur når du inom kort promenad fantastiska Hagaparken och Vasaparken.

ÖVRIGT

- Förråd tillkommer för nyttjanderätt i källaren.

- Juridisk person kan komma att godkännas efter prövning.

Kontakta gärna ansvarig mäklare Marianna Maatouk för vidare information.

FAKTA
 • Antal Rum 4 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 84 kvm
 • Månadsavgift 4 659 kr Inkl. Värme och vatten. Obligatoriskt tillägg tillkommer för Tv/bredband 229 kr/mån. El samt varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning.
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Hagaesplanaden 76, 11367 STOCKHOLM
Förening
BRF Haga Boulevard
Lägenhetsnummer
3-1404
Postnummer
11367
Ort
STOCKHOLM
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 659 kr Inkl. Värme och vatten. Obligatoriskt tillägg tillkommer för Tv/bredband 229 kr/mån. El samt varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning.
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 511 535 kr
Kommentar till nettoskuldsättningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.
Byggnad
Byggnadsår
2022
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
6
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Haga Boulevard
Antal lägenheter
128
Antal lokaler
2
Allmänt om föreningen

Brf Haga Boulevard är en äkta förening i Hagastaden.
Föreningen består av 128 lägenheter fördelade på 4 trapphus. I föreningen finns även 2 hyreslokaler.
Föreningen förfogar över 51 garageplatser varav 15 platser har möjlighet till laddning av el/elhybridbil. Garaget är en gemensamhetsanläggning med bostadsrättsföreningen Haga Venue.

Totalentreprenör: Nordr Sverige AB
Arkitekt: Fredrik Castilla, Fransroy AB

Parkering:
Garaget är en samfällighet/gemensamhetsanläggning med bostadsrättsföreningen tvärs över innergården. I garaget kommer det för boende att finnas 51 garageplatser varav 15 platser har möjlighet till laddning av el/elhybridbil. Max en plats per lägenhet.
Kostnad: 3 176 kr/mån

TV och bredband:
Kollektivt abonnemang för TV och bredband. Fiber indraget i huset, trådlöst inom respektive lägenhet.
Leverantör: Telia

Innergård:
Trivsam grön gård med flera zoner samt ett inbjudande orangeri med plats för mindre sällskap.

Gemensamma utrymmen:
-Cykelförråd
-Barnvagnsrum
-Källarförråd för nyttjanderätt till varje bostad.

Allmänt om området

Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn.

Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger bara några minuter bort från Hagastan vid rondellen på Vanadisplan och det finns goda busskommunikationer i området. Här kommer även den nya gula tunnelbanelinjen att passera som ska gå mellan Odenplan och Arenastaden (byggstart 2020).

NYPRODUCERAD FYRA I BRF HAGA BOULEVARDNYPRODUCERAD FYRA I BRF HAGA BOULEVARDNYPRODUCERAD FYRA I BRF HAGA BOULEVARDNYPRODUCERAD FYRA I BRF HAGA BOULEVARDNYPRODUCERAD FYRA I BRF HAGA BOULEVARDNYPRODUCERAD FYRA I BRF HAGA BOULEVARD
VISA PÅ KARTA
KONTAKTA MIG

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.