• Start
 • Bostader
 • Bostadsrätt-Hallonbergsplan 6 - Accepterat pris-Sundbyberg
SUNDBYBERG

Hallonbergsplan 6 - Accepterat pris

Boarea55.5 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 6
  [totalNumberOfFloors] => 6
  [floor] => 5
  [floorCommentary] => 
)
Våning5TR, HISS FINNS
Månadsavgift2 310 kr/mån
Accepterat pris2 600 000 kr
Rum2 rok
BYGGÅR1972

ACCEPTERAT PRIS - 2 600 000 KR.

*Uthyrning tillåts till både privat och juridisk person, föreningen accepterar endast privatpersoner som köpare.*

Hemtrevlig lägenhet i en populär förening med låga avgifter. Påkostad lägenhet med genomgående hög standard där man får allt och lite till. Kommunikationer finns precis utanför porten och du tar dig in i stan väldigt snabbt.

Missa inte chansen att förvärva en fin lägenhet som är högt belägen i huset.
Inbjudande lägenhet med eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika stilrena material.

Med en låg avgift och i välskött förening, är detta en bostad ni inte vill missa!
Varmt välkomna på visning.

Omgivning:

Med tunnelbanan från Hallonbergen kommer man på bara några minuter till innerstan. Här är det med andra ord nära till det mesta.

I Brf Kompassen 1 bor man i den gröna stadsdelen Hallonbergen i Sundbyberg. Husen ligger intill en lugn och lummig parkmiljö och runt knuten har man Råstasjön, Lötsjön och Golfängarna, med fina promenadstigar, motionsspår och möjligheter till fritidsaktiviteter. Även Ursviks motions- och friluftsområde ligger på bekvämt gångavstånd.

Närservicen finns i Hallonbergen. Här finns bland annat två större livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral, gym och bibliotek, samt ett antal mindre butiker och serviceställen. Även Sundbybergs stadshus ligger där. Större serviceutbud finns i Sundbybergs centrum och framför allt på Mall of Scandinavia på andra sidan Råstasjön, även det på gångavstånd.

Läs mer

Sällan ute till försäljning! Högt upp i fastigheten med ett fritt och insynsskyddat läge finner vi denna 2:a i en optimal planering. Stor balkong med ett härligt solläge. Låg avgift i en solid brf, varmt välkomna.

Hall
Direkt vid entrén välkomnas man av bostadens generösa lyster tack vare de fräscha ytskikten i fina kulörer. Vid hallen märker man av bostadens välplanerade planlösning där varje kvadratmeter nyttjas till fullo. Härifrån når man även bostadens stilrena badrum. Till höger finns en effektiv yta lämpad för avhängningsmöjligheter samt garderobslösning. Via hallen till höger så når man även bostadens walk-in closet! En hall med möjligheter!

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med generös takhöjd och charmiga ytskikt som för bostaden är genomgående. Vardagsrummets planering inbjuder till olika möbleringsalternativ med gott om utymme för större soffarrangemang och soffbord. Rummet får in härligt ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterpartier och balkongdörren. Härifrån når man bostadens balkong och även bostadens kök. Den simpla anslutningen till köket gör detta stora utrymme till en av bostadens favoritplatser.

Balkong
En utav bostadens abosluta pärlor är dess fantastiska balkong i underbart läge högt upp i fastigheten och helt fritt från insyn! Från de öppna ytorna invid vardagsrummet nås denna trevliga balkong med plats för utomhusmöblemang. Härifrån kan man njuta, sittandes i ett ostört läge med en unik utsikt över Hallonbergen.

Kök
Detta stilrena kök inrymmer vitvaror så som; ugn med häll,fläkt och kyl/frys. Gott om förvaring finns här tack vare under och överskåpen som passar perfekt till den robusta arbetsbänken. Den trivsamma anslutningen till vardagsrummet bjuder in till trevliga sociala sammanhang.

Sovrum
Rymligt sovrum med gott om ljusinsläpp tack vare det större fönsterpartiet. Sovrummet inrymmer större kontinentalsäng och annat sängmöblemang som kan önskas. Ingen insyn då bostaden befinner sig högt upp i fastigheten samt i ett fritt läge.

Badrum
Fint badrum där väggarna pryds kakelplattor som inger en fräsch känsla. Badrummet inrymmer dusch med duschvägg av klarglas, wc, handfat med stilren kommod i modern design, spegel med tillhörande.

OMRÅDE:

Hallonbergen är en expansiv stadsdel rik på grönska, barnvänliga gångvägar och kultur. Utemiljön är noga genomtänkt med många fina promenadstråk och utsiktsplatser. Den ligger ca 1 km norr om Sundbybergs centrum. Stora shoppingcenter ligger en promenadavstånd ifrån som Mall of scandinavia. Kista gallerian ligger endast 10 minuter bort med bil. Kommunikationer finns precis utanför byggnaden och från parkeringshuset når man tunnelbanestationen.

FAKTA
 • Antal Rum 2 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 55.5 kvm
 • Månadsavgift 2 310 kr
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Hallonbergsplan 6 - Accepterat pris, 17452 SUNDBYBERG
Lägenhetsnummer
6-1502
Postnummer
17452
Ort
SUNDBYBERG
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
2 310 kr
Byggnad
Byggnadsår
1972
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
6
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
PLANRITNING
Hallonbergsplan-6—Accepterat-prisHallonbergsplan-6—Accepterat-prisHallonbergsplan-6—Accepterat-prisHallonbergsplan-6—Accepterat-prisHallonbergsplan-6—Accepterat-prisHallonbergsplan-6—Accepterat-pris
KONTAKTA MIG
Bartek Stojanowski
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.