Stockholm

Hälsingegatan 61

Boarea96 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 
  [totalNumberOfFloors] => 
  [floor] => 3
  [floorCommentary] => 
)
Våning3TR, HISS FINNS
Månadsavgift5 914 kr/mån
UtgångsprisPå förfrågan
Rum4 rok
BYGGÅR2018

Äntligen saluförs nu en av Hagastadens mest eftertraktade bostäder på tredje våningen.

Välplanerad våning om 96 kvm med social planlösning och - stor balkong i olika väderstreck. Genomgående exklusiva materialval såsom chevron ekparkett i mörka toner. Social del med rymliga sällskapsytor, plats för soffgrupp och stor matplats. Med en slående utsikt från hela rummet och ett naturligt ljusinflöde blir detta naturligt bostadens hjärta. Stilrent HTH-kök med bänkskiva i marmor-kvartskomposit samt vitvaror från Siemens. Två generösa badrum klädda i terrazzoplattor med dusch i vardera samt tillhörande tvättstuga. Tre bra sovrum med praktisk förvaring. Master bedroom bjuder både på en klädkammare och en suite. Välkomnande hall med bra avhängning och förvaring. Sammantaget ett förstklassigt boende i vacker fastighet i den spännande och växande stadsdelen Hagastaden med dess många butiker, restauranger och bra kommunikationer. Föreningen accepterar juridisk person för köp av denna lägenhet.

I byggnaden finns ett eget garage där man kan ansöka om att hyra plats, nås via stor hiss, bekvämt när man har barnvagn eller tungt att bära. Läget är utmärkt med direkt närhet till Hagaparken med trevliga promenad/joggingstråk. Bästa tänkbara service genom livsmedelsbutiker, apotek, gym och en stor välsorterad Hemköp samt Coop butik precis runt knuten som underlättar vardagen och är en stor kvalité för boende i området. Här ligger också populära Blique by Nobis Hotel med deras omtalade takterrass där man året runt kan avnjuta magisk utsikt över staden. Bostaden välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur.

För bekvämligheten finns även ett garage i huset, vilket ger enkel och säker parkering. Välkomna till Hälsingegatan 61, där ni kan uppleva en unik livsstil och trivas i detta fantastiska hem.

Läs mer

Välkommen till detta exklusiva och välplanerade hem som ligger i en av Hagastans mest eftertraktade områden, där historiens vingslag möter modern tidlös elegans. Bostaden är belägen på tredje våningen och erbjuder en imponerande utsikt mot den kommande parken. Här kan du njuta av eftermiddagssolen och få en glimt av vackra Brunnsviken från den generösa balkongen.

Det här hemmet imponerar med sina rymliga och sociala ytor som ger gott om plats för hela familjen att umgås. Samtidigt finns det avskilda rum som är perfekta för sovrum eller hemmakontor. Trots det centrala läget kännetecknas omgivningen av grönska, parker och lekytor, vilket skapar en lugn och fridfull oas mitt i stan. Du har nära till både Hagaparken och Odenplan, vilket ger möjlighet till härliga promenader och aktiviteter. Dessutom kommer området att få en helt ny tunnelbanestation inom några år, vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna.

FAKTA
 • Antal Rum 4 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 96 kvm
 • Månadsavgift 5 914 kr Inkl värme, kallvatten, kabel-tv och bredband
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Hälsingegatan 61, 11366 Stockholm
Förening
Brf Nova Park
Lägenhetsnummer
20301
Postnummer
11366
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
5 914 kr Inkl värme, kallvatten, kabel-tv och bredband
Byggnad
Byggnadsår
2018
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Våning/hiss
Hiss
Ja
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
09 Juni 2020
Energiförbrukning
87 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
D
Driftkostnader
El
6 360 kr
Vatten och avlopp
2 028 kr
Försäkring
1 100 kr
Total driftkostnad
ca 9 488 kr/år
Antal i hushållet
4
Kommentar
Driftkostnaden är beräknad på 4 personers hushåll. Angiven driftkostnad är beräknad enligt schablon/ säljarens uppgifter. Kostnaderna kan vara både högre och lägre för ny ägare/boende.Driftkostnaden är beräknad på 4 personers hushåll.
Angiven driftkostnad är beräknad enligt schablon/ säljarens uppgifter. Kostnaderna kan vara både högre och lägre för ny ägare/boende.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Nova Park
Allmänt om föreningen

Allmänt om föreningen

Brf Nova park är en äkta förening som består av totalt 127 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen äger marken. Byggår 2018, fastigheten färdigställdes 2019.

Avgift:
I månadsavgiften ingår kallvatten och värme (notera att badrumsgolvets komfortvärme går på elförbrukning)
– Debiteras efter förbrukning:
Varmvatten och elektricitet utefter förbrukning, som faktureras månadsvis med tre månaders fördröjning. Dessutom kostnad för grundläggande bredbandsuppkoppling och “must carry” TV-kanaler (165 SEK.p.m) (enligt hemsidan)

Ekonomi:
Inga andra höjningar planerade (enligt styrelsen 2023-03-09)

Kan man välja sin egen elleverantör?
Nej, det är kollektivt upphandlat, levererat och administrerat

Kan man välja sin egen bredbandsleverantör?
Nej, det finns ett exklusivt kontrakt med Telenor.

Gemensamma utrymmen:
Cykelförråd, barnvagnsrum och lägenhetsförråd i källare (notera att inte alla lägenheter har tillgång till ett källarförråd)

Förråd:
Lägenhetsförråd i källare (notera att inte alla lägenheter har tillgång till ett källarförråd)

Parkering:
57 parkeringsplatser tillhör föreningen under huset, varav 16 har laddbox, 2 är för rörelsehindrade, 1 för motorcykel och återstående 38 är vanliga bilplatser. För att hyra parkering/information om kö vänligen kontakta förvaltaren.
För tillfället kostar det 2,750 SEK.p.m för att hyra en parkeringsplats med laddbox, medan en plats utan går på 2,250 SEK.p.m. MC-platsen kostar 500 SEK.p.m.
Uppsägningstiden för en parkeringsplats är 3 månader.

Planerade renoveringar:
Nej, men i vissa lägenheter kvarstår fortfarande garantiärenden (enligt styrelsen 2023-03-09)

Ägande:
Juridisk person: Ja, så länge som det inte innebär att föreningen går från äkta till oäkta.
Delat ägande: Ja, men minst 10% måste ägas av den person som bor i och står skriven på lägenheten.

Andrahandsuthyrning:
Ett år åt gången tillåts så länge som ansökan visar på att det finns ett giltigt skäl för andrahandsuthyrning.

Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.

documentsArray
(
  [0] => Array
    (
      [0] => Stadgar OBJ32714_2008230953.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Stadgar-OBJ32714_2008230953.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_474
    )

  [1] => Array
    (
      [0] => Energideklaration OBJ32714_2008230953.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Energideklaration-OBJ32714_2008230953.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1176
    )

  [2] => Array
    (
      [0] => Årsredovisning 2022 OBJ32714_2008230953.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Arsredovisning-2022-OBJ32714_2008230953.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1783
    )

)
PLANRITNING
Hälsingegatan-61Hälsingegatan-61Hälsingegatan-61Hälsingegatan-61Hälsingegatan-61Hälsingegatan-61
VISA PÅ KARTA
KONTAKTA MIG
Joe Maatouk
Marianna Maatouk

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.