floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 0
  [totalNumberOfFloors] => 0
  [floor] => 4
  [floorCommentary] => 
)
Solna

Kolonnvägen 2

Boarea34 kvm
Våning4TR, HISS FINNS
Månadsavgift2 853 kr/mån
Utgångspris2 395 000 kr
Rum1 rok
BYGGÅR2022

Välkommen till denna moderna och yteffektiva bostad, med närhet till både natur och centrum. Bostaden erbjuder stilfulla och tidlösa materialval följt av väldisponerade ytor. Här finns även möjlighet att omdisponera bostaden till en tvåa för den som önskar. Lägenheten erbjuder ett större stilrent badrum utrustat med golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hallen erbjuder stora förvaringsmöjligheter och god plats till avhängning.

Bostadens goda belägenhet ger närhet till flertalet olika kommunikationsmöjligheter, bland annat pendeltåg Solna station, tvärbanan och bussar (inom snar framtid finns även t-bana med gula linjen). Vidare finns även gång- och cykelväg in till centrum. Här tillhandahålls även närhet till både restauranger, matbutiker och shopping. Slutligen har föreningen även en egen takterrass, hobbyrum, co-working space, ett eget gym och spa, - som får nyttjas av föreningens medlemmar.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer
FAKTA
 • Antal Rum 1 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 34 kvm
 • Månadsavgift 2 853 kr Inkl. kallvatten, värme, kabel-TV via Telia (startpaket)
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Kolonnvägen 2, 16975 Solna
Förening
Brf Haga Norra 6A
Lägenhetsnummer
61-1406
Postnummer
16975
Ort
Solna
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
2 853 kr Inkl. kallvatten, värme, kabel-TV via Telia (startpaket)
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
477 522 kr
Byggnad
Byggnadsår
2022
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme med stöd från fjärrvärmecentral
Våning/hiss
Hiss
Ja
Våning
4
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Driftkostnader
El
2 400 kr
Försäkring
1 800 kr
Total driftkostnad
ca 4 200 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Haga Norra 6A
Allmänt om föreningen

Allmänt om föreningen
BRF Haga Norra 6A är en äkta bostadsrättsförening med 115 lägenheter i Solna. Föreningen bildades år 2022.
Markägande – Friköpt

Ekonomi:
Lån/kvm: 13.995kr

Föreningen har beslutat att man ska höja årsavgifterna 25,5% från 2023-01-01.

Haga Norra ligger i ett fantastiskt läge nära Stockholms innerstad. Härifrån tar du dig till Odenplan på 4 minuter och till Centralen på 7 minuter med pendeltåg. Tillgång till parkeringsplats finns i garage ca 500 meter från bostäderna.

Några minuters promenad österut hittar du Hagaparken – en unik destination med museum, slott och paviljonger i naturskön omgivning. Åt andra hållet ligger Råsunda med charmiga butiker och ett levande stadsliv. Men även om innerstan och arenastaden ligger minuter bort, tror vi att du kommer att vilja spendera mest tid i och omkring Haga Norra. Det är helt enkelt för trevligt för att låta bli.

Renoveringar
Inga kommande renoveringar då det är nyproduktion.

Parkering
När du skriver bokningsavtal för en lägenhet i Haga Norra kommer du att kunna reservera en garageplats. Det finns egna garageplatser för parkering dygnet runt på Hagalundsgatan 35.
För dig som endast vill parkera i området på kvällar och helger går det att hyra en sådan garageplats på Gårdsvägen. När stadsdelen Haga Norra är utbyggd finns gott om platser i garage och på gator. Dessutom kommer då flera mobilitetsalternativ att erbjudas i form av t.ex. bilpool, cykelpool och elsparkcyklar.

Garage Hagalundsgatan
På Hagalundsgatan 35, en 5 minuters promenad från ditt boende, finns tillgängliga parkeringsplatser att hyra i garage. Totalt finns 50 garageplatser som hyrs ut i tur och ordning till de som tecknar avtal först. Garaget är öppet dygnet runt och entré sker via elektronisk tagg. Garaget är bevakat med väktare och har belysning med rörelsedetektorer.
Platserna kostar 800 kr/månad.

Garage Gårdsvägen (kvälls- & helgparkering)
Parkman erbjuder dig som är boende i Haga Norra parkeringsplats i Målgaraget på Gårdsvägen 13. Erbjudandet gäller parkering vardagar kl. 16:00-09:00 samt helger. Pris 650 kr/ månad inkl. moms, samt reducerad timtaxa till 15 kr/påbörjad timme utanför avtalstiderna. Som avtalskund kommer du att erhålla ett keycard som
ger dig access till garaget dygnet runt.

TV och bredband
Tillgången till kraftfullt bredband och brett TV-utbud är viktigt för många. Därför lägger Brabo stor vikt vid att hitta samarbetspartners som erbjuder hög kvalitet i utbud och möjlighet till valfrihet för dig som kund. De lösningar de valt varierar mellan de olika orter våra fastigheter finns i, och vi bevakar marknaden kontinuerligt för att kunna utveckla och förbättra utbudet.

Gemensamma utrymmen:
Genom konceptet BRABO aktiv utformar vi ett hem som är större än du tror. Det är husets hjärta och dessutom grundstenen för att uppmuntra dig till ett aktivt stadsliv. I Haga Norra finns gym, hobbyrum, co-working space och relaxavdelning som en del av konceptet BRABO aktiv. Dessa utrymmen delas med övriga lägenheter i huset.

På husets tak finns den gemensamma takterrassen för de som bor i huset. På terrassen, som dessutom har infravärmare, hittar du gasolgrill, utekök, grönska och mysiga sittgrupper. På innergården finns även härlig grönska med flera sittplatser.

Kommunikation
4 minuters promenad till Solna Station där du tar dig till T-centralen på 7 minuter eller Odenplan på 4 minuter. Tvärbanan tar dig till Solna centrum på 2 minuter och Sundbybergs centrum på 7 minuter. Ett tiotal busslinjer passerar även området. När tunnelbanan kommer till Arenastaden år 2028 planeras en uppgång i närheten av Haga Norra, vilket kommer att öka tillgängligheten ytterligare!

Butiker & service
I de nya kvarteren i Haga Norra kommer det finnas gatuhandel med bra blandning av butiker, caféer och restauranger. Tio minuter bort ligger Mall of Scandinavia med över 200 butiker.

documentsArray
(
  [0] => Array
    (
      [0] => Stadgar OBJ32714_2033740148.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/11/Stadgar-OBJ32714_2033740148.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1222
    )

  [1] => Array
    (
      [0] => Årsredovisning 2022 Brf Haga Norra 6a OBJ32714_2033740148.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/11/Arsredovisning-2022-Brf-Haga-Norra-6a-OBJ32714_2033740148.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1833
    )

)
Kolonnvägen-2Kolonnvägen-2Kolonnvägen-2Kolonnvägen-2Kolonnvägen-2Kolonnvägen-2
KONTAKTA MIG
Sophia Nordström
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.