Bromma

Kratsbodavägen 50B

Boarea48 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 6
  [totalNumberOfFloors] => 6
  [floor] => 
  [floorCommentary] => 
)
VåningHISS FINNS
Månadsavgift3 143 kr/mån
UtgångsprisPå förfrågan
Rum2 rok
BYGGÅR2016

Modern tvåa med högt läge belägen i eftertraktade Bromma/Mariehäll!

Kommande försäljning!
Nu finns äntligen chansen att förvärva en makalös gavellägenhet i det unika konceptet "The Bronze" med Townhouse-upplevelse. Exklusiv tvåa i ett helt fritt och insynsskyddat läge högt upp i huset med solig balkong med utsikt över Bromma och Sundbybergs takåsar och trädtopparna karakteriserar detta vackra hem. Här är det fokuserat på material som är beständiga över tid och håller länge. Omfamnas av ljus och härlig rymd från fönster i i två olika väderstreck, lyxigt badrum med spa-känsla med de mest högkvalitativa materialvalen karakteriserar detta vackra hem.
En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Väggarna präglas av klassiskt vitt som ramar in den genomgående vackra ekparkett i holländskt mönster.
Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

Läs mer

Nu finns äntligen chansen att förvärva en makalös gavellägenhet i det unika konceptet ”The Bronze” med Townhouse-upplevelse. Exklusiv tvåa i ett helt fritt och insynsskyddat läge högt upp i huset med solig balkong med utsikt över Bromma och Sundbybergs takåsar och trädtopparna karakteriserar detta vackra hem. Här är det fokuserat på material som är beständiga över tid och håller länge. Omfamnas av ljus och härlig rymd från fönster i i två olika väderstreck, lyxigt badrum med spa-känsla med de mest högkvalitativa materialvalen karakteriserar detta vackra hem.
En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Väggarna präglas av klassiskt vitt som ramar in den genomgående vackra ekparkett i holländskt mönster.
Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande rymlig hall med slitstarka keramiska plattor med kalkstensuttryck på golv som möts av vackert ekparkett i holländskt mönster som följer resten av lägenheten med högt i tak som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr och i de stilrena platsbyggda garderoberna bakom petroliumblåa dörrar.

Vardagsrum
Magnifikt vardagsrum i helt insynsskyddat gavelläge invid kök med stora fönsterpartier och utgång till bostadens rymliga balkong ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats för härliga middagar. Vacker utsikt över trädtopparna som ger en rofylld stämning samt angenäm utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående ekparkett följer hela lägenheten med vitmålade väggar.

Badrum
Exklusivt och påkostat badrum med keramiska plattor med kalkstensuttryck på golv samt väggar samt lyxig utrustning i krom från Tapwell. Här finns vägghängd wc och handfat i vitt porslin från Gustavsberg modell Nautic infällt i stenkompositskiva med uppvik i bakkant och med tillhörande rymlig förvaring undertill bakom petroliumblåa luckor. Stor väggspegel med integrerad belysning, duschblandare i krom från Tapwell bakom modernt glasparti, handdukstork samt härlig golvvärme. Kombinerad tvätt och torkmaskin från Smeg integrerad i skåp med skåpsfront. Infällda spotlights i tak.

Kök
Påkostat och stilrent kök med inredning från Ballingslöv. Praktiska högskåp med pushfunktion i klassiskt vitt med infälld belysning undertill, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i ljus och tidlös stenkomposit med uppvik i bakkant gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Nedre skåpsluckorna går i petroliumblå nyans. Diskho i rotfritt stål, blandare och skåpshandtag i krom från Tapwell, vilket passar utmärkt till kökets färgkombination. Exklusiva vitvaror från SMEG i form av induktionshäll, Kolfilterfläkt integrerad i överskåp, integrerad diskmaskin, integrerad varmluftsugn, fristående kyl/frys. Genomgående ekparkett i holländskt mönster med vitmålade väggar och matplats intill fönsterparti.

Sovrum
Insynsskyddat sovrum med utsikt över de grönskande träden. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även i sovrummet med fantastiskt atmosfär, rymliga ytor och vackert genomgående ekparkett följer hela lägenheten med vitmålade väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stora fönsterpartier som ger ett rogivande ljusflöde samt stor garderob som rymmer gott om förvaring.

Balkong
Fantastisk balkong i soligt läge som bjuder på gott om utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap bland de grönskande träden.

Övrigt
-(190 kr obligatoriskt tillägg för Bredand och TV, vilket är inkluderat i angiven avgift)
-Till lägenheten tillhör ett källarförråd
-Gemensam takterrass
-Föreningen har en gemensam bil-pool, där bil finns att hyra.
– Arkitekten bakom fastigheten: http://glommenlindberg.com/projekt/thebronze
– http://glommenlindberg.com/nyheter/the-bronze-nominerad-till-arets-stockholmsbyggnad
– Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: ca 832 375 kr uträknat enligt Årsredovisning 2021.

OMRÅDET
Bromma – Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil’s Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.

FAKTA
 • Antal Rum 2 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 48 kvm
 • Månadsavgift 3 143 kr Inkl. Värme, VA, bredband.
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Kratsbodavägen 50B, 16865 Bromma
Förening
Brf the Bronze
Lägenhetsnummer
1402
Postnummer
16865
Ort
Bromma
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 143 kr Inkl. Värme, VA, bredband.
Byggnad
Byggnadsår
2016
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
FX system i lägenheterna, FTX i garage
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
6
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
24 Mars 2019
Energiförbrukning
93 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
D
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf the Bronze
Antal lägenheter
125
Allmänt om föreningen

Brf The Bronze är en äkta bostadsrättsförening i Bromma, Stockholm som äger 1 fastighet med 125 bostadsrättslägenheter på adresserna Kratsbodavägen 50A-D.
Markägande – friköpt. Föreningen accepterar inte juridisk person som köpare. Föreningen godkänner delat ägande medlemskapet med minsta ägarandel om 10 %.

Renoveringar
Föreningen har inte genomfört några större renoveringar då husen är relativt nybyggda.

Planerade
Det har inte bedömts något fastställbart underhållsbehov utöver sedvanligt löpande underhållsbehov.

Parkering
Varmgarage i fastighetens källarplan med 22 st platser samt 3 st p-platser ute. 2 st platser för MC eller smartcar. Platserna disponeras enbart av föreningens medlemmar. Till garageplatserna är det separat kö, i dagsläget är det ett tiotal personer i kö.
Kostnad för p-plats: 1 400kr/mån varav för de två små parkeringsplatserna 850 kr/mån samt 450 kr/mån för MC-plats.

TV och bredband
Fastigheten är ansluten till fiber, TV och tele via bredband. Bredband 250/250 Mbit/s och TV med 18 kanaler.
Tecknas gemensamt i föreningen och debiteras utöver månadsavgiften med ett obligatoriskt tillägg om 190 kr/mån.

Försäkring
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Gjensidige. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen dock ej kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.

Gemensamma utrymmen
Barnvagnsrum finns i samtliga trapphus och cykelparkering finns i fastighetens garage.
Gemensam takterrass finns i hus C.
Återvinningscentral finns på Linta gårdsväg 16 (ca 100 meter från fastigheten).

Övrigt
– Till varje lägenhet finns ett förråd
– Tvättstuga finns ej, varje enskild lägenhet har tvättmaskin och torktumlare.
– Medlemmar i föreningen har tillgång till två hyrbilar som bokas via Volvo On Demand.
– Föreningen har även lånecyklar till förfogande.
– Trappstädning utförs av städfirma.

Ekonomi
Överlåtelseavgiften tas ut enligt stadgarna och debiteras av köparen.
Pantsättningsavgiften tas ut enligt stadgarna och debiteras av pantsättaren.

Allmänt om området

Allmänt om området
Mariehäll är en stadsdel i Bromma, Västerort inom Stockholms kommun. Mariehällsområdet ligger vid gränsen till Sundbybergs kommun vilket skapar goda förutsättningar till närservice och kommunikation inom gångavstånd. Mariehäll har genomgått en omvandling från industri till bostadsbebyggelse, bland annat med området Annedal som var bomässa 2012. Bebyggelsen i Mariehäll består numera av industri- och kontorskomplex, dels äldre och nyare flerfamiljshus samt villabebyggelse.
Här kan du bo med sjöutsikt eller ha nära till Bällstaviken och Mariehälls trevliga promenadstråk och grönområden.

Närservice
I närområdet finns Bromma Blocks som erbjuder livsmedels- och klädesbutiker samt restauranger.
För barnfamiljer finns det flertalet förskolor samt Mariehällsskolan och Adolfbergsskolan.

Kommunikation
Tvärbanan tar er till Sundbybergs Centrum, alternativt Alvik på bara några minuter för vidare kommunaltrafiksmöjligheter.
Stråk för gående och cyklister är under bebyggelse och utformas i strategiska lägen för att underlätta rörelsen mellan ändamålen.

documentsArray
(
  [0] => Array
    (
      [0] => Stadgar OBJ32714_1963421239.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Stadgar-OBJ32714_1963421239.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1015
    )

  [1] => Array
    (
      [0] => Energideklaration OBJ32714_1963421239.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Energideklaration-OBJ32714_1963421239.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1088
    )

  [2] => Array
    (
      [0] => Årsredovisning 2022 OBJ32714_1963421239.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Arsredovisning-2022-OBJ32714_1963421239.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1743
    )

)
Modern tvåa med högt läge belägen i eftertraktade Bromma/Mariehäll!Modern tvåa med högt läge belägen i eftertraktade Bromma/Mariehäll!Modern tvåa med högt läge belägen i eftertraktade Bromma/Mariehäll!Modern tvåa med högt läge belägen i eftertraktade Bromma/Mariehäll!Modern tvåa med högt läge belägen i eftertraktade Bromma/Mariehäll!Modern tvåa med högt läge belägen i eftertraktade Bromma/Mariehäll!
VISA PÅ KARTA
KONTAKTA MIG
Marianna Maatouk
Joe Maatouk

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.