Solna

Krysshammarvägen 6

Boarea63 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 8
  [totalNumberOfFloors] => 8
  [floor] => 2
  [floorCommentary] => 
)
Våning2TR, HISS FINNS
Månadsavgift3 564 kr/mån
Accepterat pris3 250 000 kr
Rum2 rok
BYGGÅR1965-66

Accepterat pris

Välkommen till ditt framtida drömboende med härlig balkong! Här bor du i en välplanerad bostad med fönster i två väderstreck och där den stora inglasade balkongen ger plats för sällskapliga middagar med utsikt över grönska. Tilltaget vardagsrum med stort glasparti, bra med plats för mysig sällskapsdel samt matplats. Master bedroom ger gott om plats för såväl dubbelsäng som extra förvaring för den som önskar. Rymligt kök med mycket praktisk förvaring och riktigt bra arbetsytor med köksö samt möjlighet till matplats. Bostadens planlösning inkluderar en klädkammare (kan användas som arbetsrum), ett stilrent badrum och toalett med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har en suverän planlösning där de generösa fönsterpartierna och den stora balkongen ger ett fantastiskt ljusflöde.

Välkommen till Västra skogen - en förstad till Stockholm. Här bor du i en naturnära omgivning med många och långa promenadstråk längs både vatten och på öppna fält. I området har du på bekvämt gångavstånd flera anläggningar för rekreation, motion och bad med populära Huvudstabadet intill anrika Huvudsta gård och Huvudsta Ridskola. Längs med Ulvsundasjön, med sina badbryggor, finns många fina grönområden bevarade och för den som vill gå en längre promenad kan du gå längs Karlbergskanalen, förbi Pampas Marina och Karlbergs slott, hela vägen in till Stockholms stadshus. Det stora Huvudstafältet är ett populärt grönområde för hundägare och barnfamiljer. På fältet finns stora gräsplaner för bollspel och picknick, lekpark samt en liten skridskobana vintertid. Fortsätter du mot Solna Centrum når du Skytteholmsfältet med sina stora öppna ytor, grönområden och Skytteholms IP. För dig som vill åka kommunalt finns både två tunnelbanestationer (Huvudsta C och Västra Skogen) och bussar (113 och 196). Tunnelbanan tar dig till Stockholm City på ca 10 minuter och Sundbyberg (med pendeltågsstation) på ca 5 minuter. Du bor med cykelavstånd till såväl Solna C och Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Huvudsta Centrum är mittpunkten, med flertalet affärer, tunnelbanestation, restauranger och caféer.

Läs mer

Välkommen till en ljus och modern tvårumslägenhet med genomgående ljusinsläpp och låg avgift. På denna attraktiva adress finner ni en bostad med ett spatiöst vardagsrum, välutrustat och stilrent kök, helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt ett ljust sovrum med rymlig klädkammare. Som en förlängning av detta redan harmoniska hem finner ni en mysig inglasad balkong av större karaktär i behaglig anslutning från vardagsrummet. Med närhet till vatten, vackra promenadstråk, skola och till kommunikationer finner vi denna luftiga och välplanerade bostad. Lägenheten ligger i ett lugnt läge med närhet till serviceutbud. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Hall
Välkomnande och behagligt disponerad hall med goda avhängningsmöjligheter samt plats för svängrum. Från hallen nås lägenhetens samtliga rum.

Kök
Rymligt kök med ytterst modern inredning i vit kakelsättning i trendigt utförande ovan svart bänkskiva. Vitmålade väggar som spelar i symfoni med det härliga ljusinsläppet från kökets stora fönsterparti. Förvaringslösningar i såväl över- som underskåp täcks av vita luckor och lådfronter som matchas med handtag i rostfritt stål. Köket är i-format och har erhåller därmed goda arbetsytor likväl som plats för köks-ö alternativt matsalsgrupp. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll med underliggande kombinerad ugn/micro samt köksfläkt ovan i rostfritt utförande.

Vardagsrum
Ett ljust vardagsrum som med enkelhet nås från bostadens övriga utrymmen. Vardagsrummets egenskaper föder en självklarhet att rymma såväl soffgrupp, tv-möblering, matsalsmöblemang som övrigt möblering efter tycke och smak. Här finns gott om plats för nära och kära att umgås. Vacker ljussättning från integrerade spotlights i tak som kompletteras av de stora fönsterpartiernas ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man bostadens inglasade balkong som agerar förlängning av de sociala ytorna.

Sovrum
Harmoniskt sovrum i ljusa toner med god plats för stor dubbelsäng, nattduksbord samt övrigt möblemang vid behov. Liksom resten av lägenheten innehar även detta rum den ljusa och genomgående askparketten samt härligt ljusinsläpp. Här finns även en stor klädkammare som rymmer gott om förvaring för boendets samtliga.

Badrum
Helkaklat badrum med vita liggande kakelplattor och klinker i svart utförande. Badrummet är utrustat med dusch bakom vikbar glasdörr, wc-stol, spegel med ovanliggande belysning samt handfat med tillhörande kommod som rymmer nödvändig förvaring. Även utrustat med en tvättmaskin och vattenburen golvvärme.

Balkong
Stor inglasad balkong med förmiddagssol. Balkongen som nås från vardagsrummet har en generös yta för möblering på trallgolvet.

Övrigt
– Till lägenheten hör ett förråd

Omgivning
Välkommen till detta expansiva område med närhet till allt. Här, just utanför tullarna, bor du perfekt med gångavstånd till Vasastan och dess fantastiska restaurangutbud samt närhet till vacker grönska med fina promenadstråk och härliga Hagaparken. Bostadsrättsföreningen ligger i ett barnvänligt område med många grönområden och lekplatser. Några populära inslag är bland annat Pampas Marina, Huvudstabadet och Augustendals 4H-gård. Bra förskolor och grundskolor finns i närområdet och det är även relativt enkelt att få boendeparkering i området.

Kommunikationer i form av tunnelbana som tar dig till Fridhemsplan på 5 minuter och till T-Centralen tar det 8 minuter. I rusningstrafik går tunnelbanan var 3:e minut. Det går även ett flertal busslinjer i närheten. Enbart ca 10 minuters promenad till Huvudsta C som erbjuder service i form av restauranger, butik, apotek etc. För den som söker ett större utbud av butiker och restauranger finns Solna centrum samt Mall of Scandinavia ca 30 minuters promenad bort.

FAKTA
 • Antal Rum 2 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 63 kvm
 • Månadsavgift 3 564 kr värme, vatten och fiberinternet
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Krysshammarvägen 6, 17157 Solna
Förening
BRF Entitan i Solna
Lägenhetsnummer
4904-00623/623
Postnummer
17157
Ort
Solna
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 564 kr värme, vatten och fiberinternet
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
228 189 kr
Kommentar till nettoskuldsättningen
Beräknat på andel i föreningen då andel av årsavgift ej finns tillgängligt
Byggnad
Byggnadsår
1965-66
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
2-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
8
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
18 December 2020
Energiförbrukning
124 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
D
Driftkostnader
El
4 800 kr
Försäkring
1 080 kr
Total driftkostnad
ca 5 880 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Entitan i Solna
Antal lägenheter
213
Varav hyresrätter
18
Antal lokaler
18
Allmänt om föreningen

Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Entitan i Solna bildades år 2001 och förvärvade 2003 de två bostadshusen på Krysshammarvägen 2-22. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Fastigheten består av två åttavåningshus och en trevlig innergård. Det finns 213 lägenheter varav 18 hyresrätter. Dessutom finns 18 lokaler upplåtna med hyresrätt.

De senaste åren har föreningen genomfört ett antal större projekt.

Genomförda renoveringar:
2022: Renovering och iordningställande av innergården med uteplatser, planteringar och odlingslådor.
2021 Renovering av bjälklaget på innergården
2020 Renovering av samtliga lanterniner på innergården
2019 Installation av kameraövervakning, ny VVC cirkulation, renovering av defekta utomhustrappor
2018 Fasad, fönster och tak inspekterade och mjukfogar är bytta 2018.
2018 Nytt låssystem till portarna.
2017 OVK, upprustning av gården, ytskiktsrenoverat några hyreslägenheter
2010 Trapphusen och källargångar/tvättstugan har målats om, balkongerna har byggt ut och glasats in
2008 Renoverade en del av stammarna och i samband med detta genomfördes en stor badrumsrenovering.
2007 Stamspolning
2005 Renovering av tvättstugorna med nya maskiner, renovering av delar av taket, ny undercentral
2004-2005 Renovering av hissarna

Framtida renoveringar:
Föreningen kommer att behöva genomföra ett stambyte. En extrastämma beräknas preliminärt kunna hållas runt årsskiftet 2023/2024 och med en trolig byggstart under 2024. Renoveringen kan komma att påverka avgiften.

Avgift:
Föreningen höjde avgiften med 10% från och med 2023-04-01.
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift debiteras enligt stadgar.

Allmänt
Föreningens namn: Brf Entitan i Solna
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1402
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Solna
Markägare: Föreningen äger marken

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga: En tvättstuga finns i varje port, renoverades 2004.
Förråd: Till lägenheten finns ett separat förråd.
Cykelrum: I varje hus finns cykelförråd.
Däckförvarvaring: I ett skyddsrum finns möjlighet för boende att förvara sina bildäck.
Miljörum: I varje port finns ett miljörum.
Gemensam gård: Föreningen har en härlig gemensam gård med gräsytor, uteplatser, grillplatser och odlingslådor.

I området råder boendeparkering på gatorna. Kostnad 1 000 kr/kvartalet.
Föreningen förfogar inte över några egna parkeringsplatser men egen plats kan hyras via Solna Stad.

Parkering
Föreningen förfogar inte över några egna parkeringsplatser då det är kommunens mark. Boendeparkering genom Solna stad finns på gatan precis utanför, samt förhyrd parkeringsplats går att få på nära avstånd från fastigheten via Solna Stad.

TV och bredband
Tv levereras av ComHem som även erbjuder internet via kabel-TV uttaget som finns i varje lägenhet. Kabel-tv via Comhem ingår i avgiften. Gällande bredband så har fastigheten installerat Telia, FiberLan/Bredband. De har även ett bra erbjudande från Ownit för kollektiv anslutning till bredband. (1000/1000 Mbit/s) Bredband ingår i årsavgiften.

Allmänt om området

Västra Skogen är ett naturskönt område med närhet till vackra Huvudsta Gård och Pampas Marina. Vackra promenadvägar vid Ulvsundasjön finns endast ett stenkast bort och härifrån kan du även promenera hela vägen in mot Vasastan, Kungsholmen och Karlbergs slott.

I Västra skogens centrum finns en livsmedelsbutik (Coop), pressbyråkiosk med post samt två restauranger. I närheten finns även Huvudsta C som är ett inomhuscentrum med butiker, restauranger, apotek och vårdcentral.

Kommunikation

Västra Skogen har en egen tunnelbanestation. Här passerar två olika tunnelbanelinjer mot T-centralen med avgångar var 5:e minut. Resan till T-centralen tar ca 7 min. Linje mot Solna C tar ca 2 minuter och till Kista C ca 10 minuter samt 3 minuter till Fridhemsplan. Bussar går direkt till Solna C och till Karlbergs Station. På Armégatan går buss 507 till Odenplan. Även buss 152 går mellan Bromma flygplats och Liljeholmen.

documentsArray
(
  [0] => Array
    (
      [0] => Energideklaration OBJ32714_1988774248.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2024/06/Energideklaration-OBJ32714_1988774248.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_295
    )

  [1] => Array
    (
      [0] => Stadgar OBJ32714_1988774248.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2024/06/Stadgar-OBJ32714_1988774248.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_633
    )

  [2] => Array
    (
      [0] => Årsredovisning OBJ32714_1988774248.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2024/06/Arsredovisning-OBJ32714_1988774248.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1839
    )

)
PLANRITNING
Krysshammarvägen-6Krysshammarvägen-6Krysshammarvägen-6Krysshammarvägen-6Krysshammarvägen-6Krysshammarvägen-6
VISA PÅ KARTA
KONTAKTA MIG
Sophia Nordström
Joe Maatouk

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.