Solna

Mittfältsgatan 11

Boarea100 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 6
  [totalNumberOfFloors] => 6
  [floor] => 3
  [floorCommentary] => 
)
Våning3TR, HISS FINNS
Månadsavgift7 653 kr/mån
Utgångspris6 750 000 kr
Rum4 rok
BYGGÅR2019

Högt upp välkomnar vi till Råsundas tveklöst bästa läge, uppbyggt intill gamla Råsundas fotbollsstadion ligger denna stilsäkra fyra med stor balkong i sydväst med många soltimmar. Lugnt och ostört läge, svårslagen planlösning där ljuset flödar fritt ifrån tre väderstreck. Detta är ett hem för den kräsne som söker ett modernt och bekvämt boende. Här finner vi en inbjudande lägenhet med stilren design. Modern fyrarumslägenhet med fina materialval så som ljus parkett på golv, väggar i vackra kulörer och gott om förvaring. Köket är fullt utrustat med bänkskiva i komposit, vita fronter och helintegrerad diskmaskin. Rymligt badrum utrustat duschhörna, handdukstork och tvätt och torkmaskin för största möjliga trevnad. Spatiöst vardagsrum med gott om plats för nära och kära, tre rogivande sovrum och dubbla badrum med goda förvaringsmöjligheter. Via vardagsrummet når ni även utgången till balkongen.

Välkomna till nya Råsunda i Solna där en ny stadsdel utformas. Här har du nära till allt. Fantastiska kommunikationer med tunnelbana, buss, pendeltåg och den nya tvärbanan. Närhet till shopping och service samtidigt som du har fina grönområden för rekreation. De fotbollsintresserade har nära till Friends Arena, Sveriges nationalarena. Och de shoppingsugna har nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia bara några minuter bort. Det är aldrig långt till ett grönområde då det finns små undangömda oaser bland husen i Råsunda och Råstasjön ligger ett stenkast bort. Bland sevärdheterna finns Gamla filmstaden som byggdes under svensk stumfilms storhetstid, här filmade man ända till 1969. Filmstaden har ombildats till en modern stadsdel där bostäder blandas med arbetsplatser, gammalt med nytt.

Läs mer
FAKTA
 • Antal Rum 4 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 100 kvm
 • Månadsavgift 7 653 kr Inkl värme, vatten, TV, bredband 1000mbit och IP-telefoni via Telia Triple Play.
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Mittfältsgatan 11, 16941 Solna
Förening
Brf Derbyt
Lägenhetsnummer
E1301
Postnummer
16941
Ort
Solna
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
7 653 kr Inkl värme, vatten, TV, bredband 1000mbit och IP-telefoni via Telia Triple Play.
Kommentar till nettoskuldsättningen
Andel av årsavgift finns inte tillgängligt vilket inte möjliggör uträkning av nettoskuldsättning.
Byggnad
Byggnadsår
2019
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
6
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
03 Maj 2021
Energiförbrukning
74 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
C
Driftkostnader
Försäkring
2 750 kr
Övriga kostnader
8 400 kr
Total driftkostnad
ca 11 150 kr/år
Antal i hushållet
3
Kommentar
Driftkostnaden är beräknad på 2 personers hushåll. Angiven driftkostnad är beräknad enligt schablon/ säljarens uppgifter. Kostnaderna kan vara både högre och lägre för ny ägare/boende.Driftkostnaden är beräknad på 2 personers hushåll.
Angiven driftkostnad är beräknad enligt schablon/ säljarens uppgifter. Kostnaderna kan vara både högre och lägre för ny ägare/boende.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Derbyt
Allmänt om föreningen

Månadsavgift
I månadsavgift för lägenhet ingår vatten, värme, Telia Triple Play (bredband, tv, ip-telefoni) och fasta elkostnader. Förbrukad el debiteras via månadsavgiften.

Antal lägenheter och lokaler
Det finns 157 lägenheter i två huskroppar, fördelade över 8 trappuppgångar och som upplåts med bostadsrätt.Det finns 3 lokaler som är uthyrda till Little Peace Yoga AB, October Stockholm AB och SDG Swedish Design Group.Gemensamma utrymmen och innergårdar
Det finns 2 miljörum, 3 cykelrum samt förråd för barnvagnar, rollatorer o s v i varje trapphus.På den gemensamma gården finns cykelställ, soffor, sandlåda, utegrill och picknickbord under en pergola. Cykelförråd och barnvagnsförråd.

Värme, vatten och el
Föreningen har elnätsavtal med Vattenfall Eldistribution och har också tecknat elhandelsavtal för samtliga medlemmar med Vattenfall. Enskild medlem behöver inte teckna egna elavtal. Elförbrukning mäts för varje lägenhet och debiteras i efterskott via månadsavgift.

Uppvärmning och ventilation
Ventilation sker genom mekanisk till- och frånluft med central fläkt. Ur frånluften återvinns värme till friskluften under uppvärmningssäsong. Ytterligare uppvärmning än genom ventilationen sker genom fjärrvärme via installerade radiatorer i varje lägenhet. Varje radiator har ett vred för justering av inomhustemperatur.Energideklaration finns under Medlemmar.

TV, bredband och IP-telefoni
Föreningen har Telia Triple Play för bredband och TV. Ett valt utbud av TV-kanaler, bredband och IP-telefoni ingår i månadsavgiften. Tillgång aktiveras genom att medlemmen kontaktar Telias kundtjänst (se Felanmälan för telefonnummer). I lägenheten finns 1 st router och 1 st TV-box med fjärrkontroll, vilka tillhör lägenheten och inte bostadsrättsinnehavaren.

Sopor och avfall samt källsortering för återvinning
Föreningen har sopsugsinkast för hushållssopor (restavfall) och matavfall på innergården till ett sopsugsystem som Brf Derbyt delar med Brf Landskampen och ägarlägenheter Pokalen som är föreningens kvartersgrannar. Föreningen har miljörum för källsorterade artiklar som kan återvinnas. Föreningen har ingen insamling av grovsopor, batterier, elavfall, miljöfarligt avfall, osv utan allt sådant avfall ska lämnas på ställen anvisade av Solna stad, se kommunens hemsida.

Försäkring
Se Medlemmar.

Värme, vatten, el
Se Felanmälan och kundtjänst.

Parkering
För parkering i garage Råsunda Södra, se Medlemmar.
Det finns diverse ytparkeringsplatser runt omkring Brf Derbyt, varav många också är boendeparkering inom Solna stad.

Underhåll, renoveringar
Inga större arbeten är planerade, Brf Derbyt är nyproduktion.

documentsArray
(
  [0] => Array
    (
      [0] => Energideklaration OBJ32714_2033188534.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2024/03/Energideklaration-OBJ32714_2033188534.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1637
    )

  [1] => Array
    (
      [0] => Stadgar OBJ32714_2033188534.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2024/03/Stadgar-OBJ32714_2033188534.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1638
    )

  [2] => Array
    (
      [0] => Årsredovisning_brf_derbyt_år_2022 OBJ32714_2033188534.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2024/03/Arsredovisning_brf_derbyt_ar_2022-OBJ32714_2033188534.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1847
    )

)
PLANRITNING
Mittfältsgatan-11Mittfältsgatan-11Mittfältsgatan-11Mittfältsgatan-11Mittfältsgatan-11Mittfältsgatan-11
VISA PÅ KARTA
KONTAKTA MIG
Joe Maatouk
Marianna Maatouk

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.