STOCKHOLM

Nina Einhorns gata 5

Boarea91 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 7
  [totalNumberOfFloors] => 7
  [floor] => 2
  [floorCommentary] => 
)
Våning2TR, HISS FINNS
Månadsavgift5 481 kr/mån
UtgångsprisPå förfrågan
Rum4 rok
BYGGÅR2018

Nu saluförs en av de mest eftertraktade våningarna i Hagastaden. Bostaden med allt man kan önska och lite till! Det här är ett hus med karaktär och en egen identitet - ett unikt boende i ordets ursprungliga bemärkelse. Ett fantastiskt samarbete mellan bostadsutvecklaren Veidekke/Nordr och arkitektkontoret Koncept Stockholm har resulterat i denna vackra byggnad med enastående design i populära Hagastaden. En inbjudande lägenhet med eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika material där skandinavisk touch matchas med internationell stil. Förutom kvalitet och design är våningen skapad som en plats för trevliga middagar med många vänner.

En härlig och påkostad familjevåning om 91 kvm. 4 rok smakfullt färgsatta, ett fint ljusinsläpp, optimal planlösning med två badrum. Våningen bjuder på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig social karaktär, två moderna badrum, tre stora rogivande sovrum med tillhörande förvaring samt en rymlig balkong med utgång från vardagsrummet.

Föreningen är välskött och stabil, vilket ger dig en känsla av lugn och trygghet i din vardag, med professionell skötsel och ett aktivt styrelsearbete som säkerställer att alla behov tas om hand på bästa möjliga sätt. Direkt tillgång till garaget från hissen. I källaren finner du ett rymligt förråd för extra förvaringsutrymme samt en praktisk tvättstuga för att underlätta din tvättprocess. För de små i familjen finns även ett speciellt rum för barnvagnar, och för att ta hand om dina cyklar finns ett dedikerat cykelrum tillgängligt. Dessutom förhöjer de gemensamma faciliteterna, såsom den vackra takterrassen med grillmöjligheter och ett tillhörande orangeri. Här kan du bjuda in vänner och familj för trevliga tillställningar eller njuta av en avkopplande stund på egen hand med panoramautsikt över staden. Här erbjuds även en gästlägenhet som man enkelt kan hyra.

Det enastående läget förenar stadens liv och rörelse med den avkopplande atmosfären i Norra Stationsparken. En ny tunnelbaneuppgång vid Torsplan, endast en kort promenad bort, förbättrar tillgängligheten och gör det lätt att utforska Hagastadens mångfald av restauranger, träningscenter, matbutiker och andra bekvämligheter. För familjen finns flera förskolor inom några minuters gångavstånd. Området är perfekt anslutet med utmärkta buss-, tunnelbana- och pendeltågsförbindelser inom gångavstånd. Hagastaden, ibland känd som "Lilla Manhattan," är Vasastadens pulserande nya hjärta och lovar att integreras sömlöst med innerstaden, med enkel tillgång till Hagaparken. Den kommande tunnelbanans linje, planerad att öppna år 2028 med en station vid Torsplan, kommer ytterligare förbättra områdets kommunikationsmöjligheter och öka dess attraktivitet.

För mer information om den nya tunnelbanan, besök www.nyatunnelbanan.sll.se/sv/arenastaden-stationer. Läs mer om Norra stationsparken på www.norrastationsgatan.se/nyheter/vara-gronomraden och om P-hus Hagastaden på www.stockholmparkering.se/Pages/Hagastaden.aspx.

Läs mer
FAKTA
 • Antal Rum 4 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 91 kvm
 • Månadsavgift 5 481 kr Inkl kallvatten, uppvärmning, kabel-tv(bas-utbud) obligatoriskt tillägg om 275kr för bredband/internetabbonemang tillkommer. I avgiften för bredband ingår även Telia Play och Telia Smart Home. Fiberhastghet är 250/250mbit/s
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Nina Einhorns gata 5, 11366 STOCKHOLM
Förening
Brf Hagaterrassen 1
Lägenhetsnummer
7-1203
Postnummer
11366
Ort
STOCKHOLM
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
5 481 kr Inkl kallvatten, uppvärmning, kabel-tv(bas-utbud) obligatoriskt tillägg om 275kr för bredband/internetabbonemang tillkommer. I avgiften för bredband ingår även Telia Play och Telia Smart Home. Fiberhastghet är 250/250mbit/s
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 448 764 kr
Kommentar till nettoskuldsättningen
Beräknat enligt andel av årsavgift
Byggnad
Byggnadsår
2018
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
7
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Hagaterrassen 1
Antal lägenheter
205
Antal lokaler
11
Allmänt om föreningen

Allmänt om föreningen
Brf Hagaterrassen 1 är en äkta bostadsrättsförening i Vasastan, Stockholm som äger 1 fastighet med 205 bostadsrättslägenheter på adresserna Nina Einhorns gata 1, 3, 5 och 7 samt Hagaesplanaden 58-60 A-B, Norra Stationsgatan 72-74 och Sonja Kovalevskys gata 2, 4, 6, och 8. Fastigheten är Svanen-certifierad. Markägande – friköpt. Föreningen accepterar inte juridisk person till köpare. Föreningen accepterar delat ägande. Föreningen innehar även hyresrättslokaler samt bostadsrättslokaler, se årsredovisning för mer information.

Renoveringar
Föreningen har inte utfört några underhåll. Värdeår (nyproduktion) 2018/19.

Parkering
Föreningen innehar ett garage med ca 80 platser varav 38 laddstationer för elbil. Dvs, mellan 30-40 % har laddplatser. Det finns även parkering för MC. Utöver det har föreningsmedlemmarna tillgång till ytterligare 10 st platser i ett närliggande garage. Kostnad 2.500kr/mån för vanlig plats. 4 st mindre/begränsad åtkomst, max 4 meter lång bil: 2.000 kr per månad.

Stockholm stad har även stor parkering under fastigheten.

TV och Bredband
TV med basutbud ingår i månadsavgiften. Det finns fiber indraget till huset.
Kollektivt abonnemang. Operatör: Telia. Obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 292 kr /mån.
Standard hastigheten på bredband är numera 250/250 MB.

Försäkring
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Nordeuropa Insurance Design.
Bostadsrättstillägg ingår. Fastighets-, styrelse-, och skadedjursförsäkring ingår. Tillkommer även ett kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter som debiteras genom årsavgiften.

Gemensamma utrymmen
– Cykelförråd
– Barnvagns- och rullstolsrum finns i anslutning till alla trapphus.
– Sopsug med nedkast på två ställen på gården.
– Källsortering finns i bottenplan på huset.
– Två gemensamma tvättstugor.
– Lägenhetsförråd finns i källaren
– Gemensam takterrass på östra husets tak med gemensamhetslokal med kök och wc samt en utomhusdel med växter och möbler.
-Gästlägenhet

Ekonomi
Överlåtelseavgiften tas ut enligt stadgarna och debiteras av köparen.
Pantsättningsavgiften tas ut enligt stadgarna och debiteras av pantsättaren.

Föreningens hemsida:
https://brfhagaterrassen1.bostadsratterna.se/

documentsArray
(
  [0] => Array
    (
      [0] => Stadgar OBJ32714_2069082237.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2024/05/Stadgar-OBJ32714_2069082237.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_231
    )

  [1] => Array
    (
      [0] => Energideklaration OBJ32714_2069082237.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2024/05/Energideklaration-OBJ32714_2069082237.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_658
    )

  [2] => Array
    (
      [0] => Årsredovisning 2022 OBJ32714_2069082237.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2024/05/Arsredovisning-2022-OBJ32714_2069082237.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1726
    )

)
PLANRITNING
Nina-Einhorns-gata-5Nina-Einhorns-gata-5Nina-Einhorns-gata-5Nina-Einhorns-gata-5Nina-Einhorns-gata-5Nina-Einhorns-gata-5
KONTAKTA MIG
Joe Maatouk
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.