floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 
  [totalNumberOfFloors] => 
  [floor] => 3
  [floorCommentary] => 
)
Stockholm

Ninni kronbergs gata 22

Boarea58 kvm
Våning3, HISS FINNS
Månadsavgift3 712 kr/mån
Utgångspris5 950 000 kr
Rum3 rok
BYGGÅR2023

Välkommen till denna påkostade och nybyggda bostad i Hagastaden, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och stilfull atmosfär. Denna 58 kvadratmeter stora bostad erbjuder två sovrum och utgör den perfekta kombinationen av modern design och högkvalitativa materialval.

När du kliver in genom lägenhetsdörren möts du av en säkerhetsdörr med titthål, som ger både trygghet och en stilfull inramning. På golvet möts du av vacker 1-stavs askparkett, som ger en naturlig och elegant känsla i hela bostaden. I hallen är det dessutom en mjuk och lyxig kokosmatta som välkomnar dig.

Väggarna är målade i en tidlös vit nyans (NCS S: 0500-N), som ger en känsla av ljus och rymd. Innertaken är också målade i samma vita nyans, vilket skapar en enhetlig och harmonisk atmosfär i varje rum. Innerdörrarna är massiva och tillverkade i ekfaner, medan dörrfoder och listverk är i oljad ekfaner med synliga infästningar.

Fönsterbänkarna är tillverkade av vacker natursten, som ger en touch av lyx och elegans till interiören. Förvaringsmöjligheterna är också väl tilltagna, med fasta eller skjutdörrsgarderober i vitt och släta luckor/dörrar med en vit profil. Garderobsdjupet varierar och kan anpassas efter dina behov.

Köket är en verklig pärla och har genomgående högkvalitativa materialval. Snickerierna är tillverkade i ekfaner med takanslutning, vilket ger en naturlig och varm känsla. Bänkskivan är av stenkomposit och är både praktisk och stilfull. Här finner du även en planlimmad rostfri diskho och energieffektiva rostfria vitvaror, inklusive separat kyl och frys, induktionshäll, inbyggd ugn i underskåp och integrerad diskmaskin. Dessutom finns det uttag för mikrovågsugn i skåpet. Stänkskyddet är tillverkat av vackert kakel i vit blank 15x15 cm storlek med en mörkbrun fog, vilket ger en tidlös och elegant touch till köket. Från köket når du även den härliga balkongen som är väldigt unikt för cederhusen om ca 7.5kvm.

Badrummet/duschen (WC/bad) är också utformat med omsorg och erbjuder både stil och funktionalitet. Golvet är i marmorimitation matt klinker i 15x15 cm storlek med silvergrå fog, medan väggarna pryds av samma marmorimitation matt i samma storlek och kakel i halv förbandsättning med en silvergrå fog.

Badrummet/duschen har både vägghängd WC med utvändig vattencistern, handfat med kommod och spegel. Duschplatsen är utrustad med en vikbar duschvägg i klarglas med en aluminiumprofil. Belysningen består av spotlights i taket och armaturer ovanför spegeln för att ge en optimal belysning. Dessutom ingår energieffektiva vitvaror, såsom en vit tvättmaskin och torktumlare för att underlätta din vardag. Bänkskivan och de vita släta överskåpen är tillverkade av laminat, och det finns belysning under väggskåpen samt separat eluttag. Beslagen är stilfullt utförda i krom, och rördragningarna är utanpåliggande för en ren och snygg estetik.

Denna bostad erbjuder en unik möjlighet att bo i en stilfull och modern miljö med noggrant utvalda materialval och en genomtänkt planlösning.

Hagastaden kommer att bli Stockholm första stora flerbostadshus i massivträ, vilket blir ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö.Det här är ett hus med karaktär och en egen identitet - ett unikt boende i ordets ursprungliga bemärkelse. Denna fantastiska 3:a erbjuder eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika material där skandinavisk touch matchas med internationell stil. Förutom kvalitet och design är våningen skapad som en plats för trevliga middagar med många vänner (OBS! Cederträ är lättare än betong och är tystare - både att bygga och att bo i)

Här får du inte bara tillgång till en unik och trivsam boendemiljö, utan även till en rad fantastiska gemensamma faciliteter som föreningen tillhandahåller. En gemensamma takterrassen, som kommer att vara en perfekt plats att njuta av måltider och umgås med grannarna. Här kan du skapa minnen och ta del av den spektakulära utsikten över staden.

För de praktiskt lagda finns det en verkstad tillgänglig inom föreningen. Detta är en perfekt plats för dig som älskar att fixa och dona med dina egna projekt. Här kan du reparera och underhålla dina ägodelar. Dessutom kommer du att ha tillgång till ett rymligt cykelrum och cykelställ på gården. För att främja hållbar mobilitet erbjuder föreningen även lån av en gemensam el-lådcykel samt tillgång till en elbilspool. Detta ger dig möjligheten att utforska staden på ett miljövänligt sätt och samtidigt minska din egen klimatpåverkan.

Förvaringsutrymmet är också väl tillgodosett, då det finns möjlighet till källarförråd. Här kan du enkelt och smidigt förvara dina ägodelar och skapa ordning och reda i ditt hem

Det är också viktigt att nämna att denna bostad omfattas av Folkhems räntegaranti. Detta innebär att månadsavgiften som anges i annonsen är baserad på en kalkylränta på föreningens lån på 3,25 procent. Folkhem garanterar att föreningens ränta inte kommer att överstiga 3,25 procent i tre år från tillträdet. Detta ger dig som köpare en extra trygghet och stabilitet när det gäller dina boendekostnader.

Läs mer
FAKTA
 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 58 kvm
 • Månadsavgift 3 712 kr Inkl värme och vatten. Det tillkommer en obligatorisk avgift för bredband om 229kr/mån.
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Ninni kronbergs gata 22, 11368 Stockholm
Förening
Brf Pilastern i Haga
Lägenhetsnummer
1-1303
Postnummer
11368
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 712 kr Inkl värme och vatten. Det tillkommer en obligatorisk avgift för bredband om 229kr/mån.
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
994 858 kr
Kommentar till nettoskuldsättningen
Beräknat på andel i föreningen då andel av årsavgift ej finns tillgängligt
Byggnad
Byggnadsår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Våning/hiss
Hiss
Ja
Våning
3
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Pilastern i Haga
Allmänt om föreningen

Bostadsföreningen Pilastern i Haga består av två flerbostadshus om 134 bostadslägenheter och 4 lokaler inom fastigheterna.

Parkering: Det kommer finnas 58 st parkeringsplatser att hyra i Stockholms parkeringsgarage under Norra stationsparken. Parkeringsavtal tecknas direkt med Stockholm parkering AB.

Gemensamma utrymmen: Föreningen kommer tillhandahålla en gemensamma takterrass för föreningens medlemmar där du kommer kunna äta och umgås. Vidare kommer föreningen även erbjuda en verkstad, ett stort cykelrum, cykelställ på gården, lån av en gemensam el-lådcykeln samt elbilspool.

Förråd: Källarförråd

Schablonberäknad avgift för hushållsel 414 kr/mån.
Avgift för Bredband/tv tillkommer med 229 kr/mån.
Faktisk förbrukning av hushållsel kommer att mätas separat för varje bostadsrätt och
aviseras i efterskott kvartalsvis tillsammans med årsavgiften.

PLANRITNING
Ninni-kronbergs-gata-22Ninni-kronbergs-gata-22Ninni-kronbergs-gata-22Ninni-kronbergs-gata-22Ninni-kronbergs-gata-22Ninni-kronbergs-gata-22
VISA PÅ KARTA
KONTAKTA MIG
Joe Maatouk
Marianna Maatouk

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.