floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 11
  [totalNumberOfFloors] => 11
  [floor] => 11
  [floorCommentary] => 
)
 • Start
 • Bostader
 • Bostadsrätt-Norra Stationsgatan 62A, Högst upp-Stockholm
Stockholm

Norra Stationsgatan 62A, Högst upp

Boarea102 kvm
Våning11, HISS FINNS
Månadsavgift5 865 kr/mån
UtgångsprisPå förfrågan
Rum5 rok
BYGGÅR2023

Välkommen till denna enastående och nyproducerade bostad, där elegans och stilrena materialval går hand i hand för att skapa ett harmoniskt boende i hjärtat av Hagastaden.

Här erbjuds ett boende på högsta våningen med fantastisk utsikt och solsäker balkong. Vidare erbjuds en halvöppen planlösning som ger en känsla av rymd och luftighet. Här är varje detalj noggrant utvald för att skapa en bostad som inte bara imponerar utan även omfamnar dig med en varm och välkomnande atmosfär.
Materialvalen är noggrant genomtänkta och de eleganta ytorna skapar ett modern och tidlöst boende. Badrummet är helkaklat med en högkvalitativ finish.
Den stora balkongen utgör en naturlig förlängning av vardagsrummet och erbjuder den perfekta platsen för att njuta av solen och utsikten. Denna unika bostad är högst upp i huset och ger dig den ultimata känslan av avskildhet och exklusivitet.
Master bedroom har en badrumslösning för ultimat bekvämlighet, medan tre extra sovrum ger flexibilitet och möjligheter. Här har du möjligheten att skapa dina egna personliga utrymmen för arbete, sovrum eller extra förvaring/klädkammare.
En sällsynt chans att äga en bostad som kombinerar bekvämlighet, funktion och design på ett unikt sätt. Missa inte denna möjlighet att uppleva det bästa av Hagastaden.

Kontakta oss nu för mer information.

Läs mer
FAKTA
 • Antal Rum 5 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 102 kvm
 • Månadsavgift 5 865 kr Inkl. Värme och kallvatten. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV/bredband om 229 kr/mån. 6 903 kr enligt ekonomiskplan och innan räntegaranti, 5 865 kr/mån enligt upplåtelseavtal efter räntegaranti som råder de kommande tre åren.
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Nyproduktion
1
Adress
Norra Stationsgatan 62A Högst upp, 11367 Stockholm
Förening
BRF Haga Venue
Lägenhetsnummer
8-2001
Postnummer
11367
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
5 865 kr Inkl. Värme och kallvatten. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV/bredband om 229 kr/mån. 6 903 kr enligt ekonomiskplan och innan räntegaranti, 5 865 kr/mån enligt upplåtelseavtal efter räntegaranti som råder de kommande tre åren.
Byggnad
Byggnadsår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
11
Våning
11
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Energideklaration
Utförd
Behövs inte
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Haga Venue
Varav hyresrätter
0
Allmänt om föreningen
Allmänt om föreningen
Brf Haga Venue består av 115 lägenheter med tillträde från preliminärt april/maj 2023. Föreningen har tre lokaler att hyra ut. Dessa ligger runt hörnet mot Norra Stationsgatan respektive mot Norra Stationsparken.

Äger föreningen marken
Ja

Kommande/Utförda renoveringar
Nyproduktion. Det finns inga utförda eller planerade renoveringar.

Parkering
Garage med 47 parkeringsplatser tillhörande brf Haga Venue. Garageytor delas med brf Haga Boulevard, där det finns ytterligare 51 parkeringsplatser.

Gemensamma utrymmen
Barnvagnsrum och cykelförråd finns i anslutning till trapphuset samt sop- och källsortering. Säljarna disponerar ett källarförråd.

Gemensam gård / uteplats
Föreningens landskapsarkitekter från Topia har skapat en trivsam grön gård med flera zoner samt ett inbjudande orangeri med plats för mindre sällskap. Gården och dess faciliteter delas i en gemensamhetsanläggning med bostadsrättsföreningen över gården.

Ägande i föreningen
Juridisk person accepteras ej.
PLANRITNING
Norra-Stationsgatan-62A,-Högst-uppNorra-Stationsgatan-62A,-Högst-uppNorra-Stationsgatan-62A,-Högst-uppNorra-Stationsgatan-62A,-Högst-uppNorra-Stationsgatan-62A,-Högst-uppNorra-Stationsgatan-62A,-Högst-upp
KONTAKTA MIG
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.