floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 0
  [totalNumberOfFloors] => 0
  [floor] => 1
  [floorCommentary] => 
)
STOCKHOLM

Norra Stationsgatan 62A

Boarea102 kvm
Våning1, HISS FINNS
Månadsavgift5 757 kr/mån
UtgångsprisPå förfrågan
Rum5 rok
BYGGÅR2023

** Lägenheten säljs på ritning och har ett prel tillträde December 2023 **

Nu saluförs denna 5:a om 102 kvm i brf Haga Venue, smakfull genomgående lägenhet med ett naturligt fint ljusinsläpp.
Här erbjuds fullt utrustat kök med halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Vidare erbjuds fyra rymliga sovrum, ett badrum med tvättpelare och ett mindre badrum med dusch. Lägenheten har även bra utrymme för ytterligare förvaring utöver garderobsväggar utplacerade i hall och master bedroom.
Utöver detta tillkommer även ett förråd för nyttjanderätt om 4 kvm för extra förvaringsutrymme.

Räntegaranti:
Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde.

Här har ni lyxen att få gångavstånd till våra vackra grönområden Vasaparken, Vanadislunden och välkända Nationalstadsparken. Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Perfekt för picnic och aktiviteter på lediga dagar för både stora som små.
Runt husknuten har ni diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för er som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan även välja att ta bussen som går några meter ifrån fastigheten, den tar er till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter. Härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! Den nya gula tunnelbanelinjen byggs och är planerad att öppna 2025 med en station på Torsplan, linjens sträckning kommer att vara Odenplan, Torsplan, Södra Hagalund till Arenastaden
Tar ni bilen är ni ute på E4/E18 på under minuten.

För mer info kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer
FAKTA
 • Antal Rum 5 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 102 kvm
 • Månadsavgift 5 757 kr Inkl. Värme, vatten och obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 229 kr/mån.
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Norra Stationsgatan 62A, 11367 STOCKHOLM
Förening
BRF Haga Venue
Lägenhetsnummer
8-1101
Postnummer
11367
Ort
STOCKHOLM
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
5 757 kr Inkl. Värme, vatten och obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 229 kr/mån.
Byggnad
Byggnadsår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Våning/hiss
Hiss
Ja
Våning
1
Energideklaration
Utförd
Behövs inte
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Haga Venue
Varav hyresrätter
0
Allmänt om föreningen
Allmänt om föreningen
Brf Haga Venue består av 115 lägenheter med tillträde från preliminärt april/maj 2023. Föreningen har tre lokaler att hyra ut. Dessa ligger runt hörnet mot Norra Stationsgatan respektive mot Norra Stationsparken.

Äger föreningen marken
Ja

Kommande/Utförda renoveringar
Nyproduktion. Det finns inga utförda eller planerade renoveringar.

Parkering
Garage med 47 parkeringsplatser tillhörande brf Haga Venue. Garageytor delas med brf Haga Boulevard, där det finns ytterligare 51 parkeringsplatser.

Gemensamma utrymmen
Barnvagnsrum och cykelförråd finns i anslutning till trapphuset samt sop- och källsortering. Säljarna disponerar ett källarförråd.

Gemensam gård / uteplats
Föreningens landskapsarkitekter från Topia har skapat en trivsam grön gård med flera zoner samt ett inbjudande orangeri med plats för mindre sällskap. Gården och dess faciliteter delas i en gemensamhetsanläggning med bostadsrättsföreningen över gården.

Ägande i föreningen
Juridisk person accepteras ej.
Allmänt om området

Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn.

Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger bara några minuter bort från Hagastan vid rondellen på Vanadisplan och det finns goda busskommunikationer i området. Här kommer även den nya gula tunnelbanelinjen att passera som ska gå mellan Odenplan och Arenastaden (byggstart 2020).

Norra-Stationsgatan-62ANorra-Stationsgatan-62ANorra-Stationsgatan-62ANorra-Stationsgatan-62ANorra-Stationsgatan-62ANorra-Stationsgatan-62A
VISA PÅ KARTA
KONTAKTA MIG

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.