floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 12
  [totalNumberOfFloors] => 12
  [floor] => 8
  [floorCommentary] => 
)
 • Start
 • Bostader
 • Bostadsrätt-Norra Stationsgatan 64B, Vån 8-Stockholm
STOCKHOLM

Norra Stationsgatan 64B, Vån 8

Boarea73 kvm
Våning8, HISS FINNS
Månadsavgift4 428 kr/mån
Utgångspris7 750 000 kr
Rum3 rok
BYGGÅR2023
BUDGIVNING PÅGÅR

** Lägenheten säljs på ritning med flexibelt tillträde mellan November 2023 och Februari 2024 **

Möjlig mini fyra!

Varmt välkomna till denna optimalt planerade trea i populära Hagastaden.
Förutom två magiska balkonger, i två olika väderstreck med sol, erbjuds här ett stilrent boende med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum, ett arbetsrum som även går att disponera som barnrum,genomgående exklusiva materialval från Marbodal och en genomtänkt design, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaringsmöjligheter i form av klädkammare.
Väggarna är målade i en ljusgrå nyans som är genomgående för hela lägenheten. Köket har ljusgråa luckor med slitstark stenbänkskiva i kök. Här finns utrymme för fantasin att flöda och familjen att växa.

Till skillnad från övriga fastigheter i Hagastaden har boendet ingen insyn. Detta då boendet på ena sidan angränsar till populära hälsingeparken och på andra sidan norra stationsgatan som sakta men säkert förvandlas till en attraktiv, grön cityboulevard med mysiga uteserveringar, caféer, butiker och restauranger. Därtill är detta en av få fastigheter som inte har en förskola i bottenplan. Vidare finns garage i huset samt Stockholm Stads parkering under Hagastaden.

I området finns ett riktigt utbud av mataffärer, vårdcentral, Systembolag, frisör, skolor, förskolor, gym (Sats & Friskis m.fl.), restauranger mm. I Hagastaden har man även närhet till härliga Hagaparken och Brunnsviken. Kommunikationerna i området är otroligt bra med närhet till pendeltågstationen Odenplan vid Vanadisvägen, flygbussar och tunnelbana en kort promenad bort.

Övrigt:
- Till lägenheten ingår separat förråd.

Bostäder likt denna finns sällan på marknaden, för mer info kontakta ansvarig mäklare.

Räntegaranti:
Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent.
För den som äger denna bostad om 72,5 kvadrat blir den nya månadsavgiften utan räntegarantin 5 212 kronor, där föreningens lån har en kalkylränta på 4 procent. Med Nordrs räntegaranti blir månadsavgiften under denna period i stället 4 428 kronor. Nordr står därmed för mellanskillnaden på 784 kronor.

Läs mer
FAKTA
 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 72.5 kvm
 • Månadsavgift 4 428 kr Inkl. Värme och kallvatten. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV/bredband om 229 kr/mån.
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Nyproduktion
1
Adress
Norra Stationsgatan 64B Vån 8, 11367 STOCKHOLM
Förening
BRF Haga Venue
Lägenhetsnummer
1-1801
Postnummer
11367
Ort
STOCKHOLM
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 428 kr Inkl. Värme och kallvatten. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV/bredband om 229 kr/mån.
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 253 485 kr
Byggnad
Byggnadsår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
12
Våning
8
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Driftkostnader
El
3 108 kr
Vatten och avlopp
1 548 kr
Total driftkostnad
ca 4 656 kr/år
Kommentar
Individuell mätning debiteras efter faktisk förbrukning.Individuell mätning debiteras efter faktisk förbrukning.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Haga Venue
Allmänt om föreningen

Allmänt om föreningen
Brf Haga Venue består av 115 lägenheter med tillträde från preliminärt april/maj 2023. Föreningen har tre lokaler att hyra ut. Dessa ligger runt hörnet mot Norra Stationsgatan respektive mot Norra Stationsparken.

Äger föreningen marken
Ja

Kommande/Utförda renoveringar
Nyproduktion. Det finns inga utförda eller planerade renoveringar.

Parkering
Garage med 47 parkeringsplatser tillhörande brf Haga Venue. Garageytor delas med brf Haga Boulevard, där det finns ytterligare 51 parkeringsplatser.

Gemensamma utrymmen
Barnvagnsrum och cykelförråd finns i anslutning till trapphuset samt sop- och källsortering. Säljarna disponerar ett källarförråd.

Gemensam gård / uteplats
Föreningens landskapsarkitekter från Topia har skapat en trivsam grön gård med flera zoner samt ett inbjudande orangeri med plats för mindre sällskap. Gården och dess faciliteter delas i en gemensamhetsanläggning med bostadsrättsföreningen över gården.

Ägande i föreningen
Juridisk person accepteras ej.

Allmänt om området

Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn.

Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger bara några minuter bort från Hagastan vid rondellen på Vanadisplan och det finns goda busskommunikationer i området. Här kommer även den nya gula tunnelbanelinjen att passera som ska gå mellan Odenplan och Arenastaden (byggstart 2020).

Norra-Stationsgatan-64B,-Vån-8Norra-Stationsgatan-64B,-Vån-8Norra-Stationsgatan-64B,-Vån-8Norra-Stationsgatan-64B,-Vån-8Norra-Stationsgatan-64B,-Vån-8Norra-Stationsgatan-64B,-Vån-8
KONTAKTA MIG
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.