STOCKHOLM

Norrtullsgatan 17

Boarea136 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 6
  [totalNumberOfFloors] => 6
  [floor] => 4
  [floorCommentary] => 
)
Våning4TR, HISS FINNS
Månadsavgift7 683 kr/mån
UtgångsprisPå förfrågan
Rum4 rok

Smakfullt totalrenoverad klassisk våning med bästa läge invid Odenplan. Våningen bevarar mängder av vackra detaljer samtidigt som ägaren har lyckats skapa en modern och familjeanpassad planlösning. Våningen har en mycket tilltalande planlösning med stora och öppna sällskapsytor samt tre sovrum mot tyst gård. Ett mycket påkostat och exklusivt kök med köksö och högkvalitativa köksmaskiner. Köket öppnar upp mot våningens sällskapsrum där det finns gott om plats både för matsal och vardagsrum med öppen spis. Hela våningen är genomgående grundligt totalrenoverad under 2022 med materialval av högsta kvalitet och all teknik dold och integrerad. Bostaden disponerar två badrum i högsta utförande. Mycket gott om förvaring. Genomgående ny el.

På Odengatan bor du med ett perfekt läge mitt på Odenplan med tillgång till kommunikation som bussar, tunnelbana och pendeltåg. Du tar dig till exempel direkt till Arlanda på 30 minuter med pendeltåget. Här har du även nära till Vasaparken med sina mysiga caféer, minigolfbana, fotbollsplan som blir isbana på vintern, lekpark samt konstmuseum och gallerier. Med det här oslagbara läget nns allt du kan tänka dig runt hörnet. På 15 minuter kan du välja att gå till de vackra promenadstråken längs med Karlbergskanalen, till Hagaparken med all sin prakt eller raka vägen till Stockholms city. Sköna vardagskvällar spenderar du på någon av kvarterets många restauranger eller på någon av de kända restaurangerna invid pulsen på Odengatan. En kort promenad från bostaden nås även Birkastan med Rörstrandsgatans myllrande folkliv och ett stort utbud av välkända caféer och butiker. Läge att längta hem.

Läs mer
FAKTA
 • Antal Rum 4 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 136 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Norrtullsgatan 17, 11329 STOCKHOLM
Förening
Brf Adlern Mindre nr 34
Postnummer
11329
Ort
STOCKHOLM
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
7 683 kr exkl bredband
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 795 731 kr
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
6
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Adlern Mindre nr 34
Antal lägenheter
59
Varav hyresrätter
2
Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Adlern Mindre nr 34 är en äkta bostadsrättsförening som är belägen på Odenplan i Stockholm med entréer på Norrtullsgatan 17 och Odengatan 71 samt på Vegagatan 18. Hörnhuset Norrtullsgatan-Odengatan uppfördes 1929-1930 och huset på Vegagatan 1938-1940. Den berömde arkitekten Ivar Tengbom ritade dessa hus men även Stockholms Konserthus, Handelshögskolan i Stockholm och Tändstickspalatset i nordisk klassicism och funktionalism.

I november 2019 förvärvades fastigheten från SEB Trygga Liv och en tredimentionell fastighetsbildning genomfördes 2021. Sedan dess är bostadsrättsföreningen Adlern Mindre 34 ägare till våningplan två till sju på adresserna Norrtullsgatan 17, Odengatan 71 och Vegagatan 18. Adlern Nedo Fastighet AB äger källarplanet, bottenvåningen och våning ett.

Föreningen består av 59 lägenheter samt fem lokaler. Lägenheterna är välplanerade och designade i nordisk klassicism och funktionalism. Lägenheterna består av allt från små enrummare till stora paradvåningar på drygt 190 kvm. Föreningen har en härlig takterrass med vy över Vasastan.” – Informationen är hämtad direkt från föreningens hemsida.

Hemsida
https://adlernmindre34.se/

Gemensamhetsutrymmen
– Tvättstuga
– Gemensam takterrass
– Innergård

Tv och bredband
Kabel-TV:
Digital-TV grundutbud via ComHem ingår i månadsavgiften.
Bredband:
Levereras via ComHem och tecknas separat av respektive bostadsrättsinnehavare.

Renoveringar

ALLMÄNT OM FASTIGHETENS SKICK:
Föreningen genomförde i samband med fastighetsförvärvet en besiktning av fastigheten för att kontrollera underhållsbehovet. Utifrån den fastställdes sedan en underhållsplan som sträcker sig mellan år 2020 och 2030 som föreningen följer. Underhållsbehovet togs även i beaktning när den ekonomiska planen fastställdes. Kommande underhåll finansieras med lån och likvida medel. Vinden är under exploatering och inväntar startbesked/bygglov.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2021 – Stambyte
2022 – Elstigare

– Mer information om kommande underhåll finns i den ekonomiska planen

PLANRITNING
Norrtullsgatan-17Norrtullsgatan-17Norrtullsgatan-17Norrtullsgatan-17Norrtullsgatan-17Norrtullsgatan-17
KONTAKTA MIG
Joe Maatouk
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.