STOCKHOLM

Östermalm

Boarea231 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => No
  [totalNumberFloors] => 
  [totalNumberOfFloors] => 
  [floor] => 
  [floorCommentary] => 
)
Månadsavgift8 100 kr/mån
UtgångsprisPå förfrågan
Rum5.5 rok

Med hiss direkt in i våningen saluförs nu en mycket exklusiv vindsvåning i tre plan med panoramautsikt över Stockholm ritad av den välkända Ulf Nelson. Härligt lugnt och attraktivt belägen invid Humlegården. Fantastisk vindsvåning med dubbla balkonger och en terrass i sydväst. Svårslagen sällskapsdel med 9 meter i takhöjd. Våningen har ett naturligt ljusinflöde och andas harmoni samt är i absolut toppskick med noga utvalda material i sobra färger. Sällskapsdel med utgång till terrass i sydväst samt stilrent kök med all maskinell utrustning och intilliggande vinkällare. Fritt belägen sällskapsdel i eget etage samt tornrum med fri vy över Stockholm. Avskild del med spatiöst master bedroom, balkong, walk-in-closet, generöst badrum med tillhörande bubbelbad, dusch och ångbastu. Separat sov/gästrum med balkong samt badrum med dusch. Komfortvärme finner vi i hela våningen för största möjliga trevnad.

Mycket solid förening i välskött samt renoverad stambytt fastighet anno 1914.

Våningen är belägen på eftersökta och lugna Eriksbergsgatan där City möter Lärkstaden med dagis, skolor, restauranger och livsmedelsbutiker tätt intill. Goda kommunikationer samt närhet till nöjeslivet kring Stureplan och de natursköna områdena i Lill-Jansskogen och Humlegården. Solid förening med god ekonomi och låg belåningsgrad.

Kontakta mäklare för mer information!

Läs mer
FAKTA
 • Antal Rum 5.5 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 231 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Östermalm, 11430 STOCKHOLM
Postnummer
11430
Ort
STOCKHOLM
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
8 100 kr
Våning/hiss
Hiss
Nej
ÖstermalmÖstermalmÖstermalmÖstermalmÖstermalmÖstermalm
KONTAKTA MIG
Tilda Romdahl
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.