Stockholm

Parkvägen 2

Boarea88 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 6
  [totalNumberOfFloors] => 6
  [floor] => 6
  [floorCommentary] => 
)
Våning6TR, HISS FINNS
Månadsavgift5 044 kr/mån
UtgångsprisPå förfrågan
Rum4 rok
BYGGÅR2022

** INFLYTTNINGSDATUM PRELIMINÄRT Q1 2022 **

Högst upp på våning 6 saluförs äntligen en gavellägenhet högt upp i det spektakulära och eleganta designboende om 4 rum och 88kvm belägen på perfekt insynsskyddat läge mitt i centrala Solna med tillgång och närhet till allt ni kan önska er rakt utanför dörren! Våningen har oslagbart ljusinflöde från 19 olika fönster. Storleken, det höga våningsplanet, utsikten och utformningen gör denna lägenhet helt oslagbar. Här finns tre sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. Master bedroom med tillhörnade wc för största möjliga trevnad. Dubbla wc i absolut högsta klass. Stor sällskapsyta mellan vardagsrum och kök gör denna perfekt för alla typer av sällskap. En matplats som rymmer 6-8 personer. Här når du även utgången till balkong.

Dallas Tower med sina magnifika höjd om 17 våningar är ett sällsynt lyxboende som utmärks av en sann New York-känsla med exklusiv design, påkostade materialval, stora exklusiva fönster, rymliga sociala ytor. Genomgående hög standard och smakfulla materialval i samspel med härligt ljusflöde från stora fönsterpartier präglar denna fantastiska bostad.

Ta chansen att bo i Solnas mest omtalade byggnad på attraktiv adress där du har nära till Hagaparken, Vasastans restauranger och fik samt Stockholm citys puls. Dallas Towers fastighet erbjuder faciliteter som loungemiljöer, cafe, bio, wellness studio, relaxavdelning, festlokal, övernattningslägenhet, bastu och en gemensam takterass finns till bostadsrättsinnehavarnas förfogande

Lev ett mer balanserat liv. I Dallas Tower finns alla redskap och ytor för att du ska kunna få mer tid till det som är viktigt för just dig. Vi öppnar upp till ett boende med den rätta hotellkänslan som fyller dina behov. Ett stenkast från tunnelbanan vid Solna Centrum med endast 14 min till city.

Interiörerna i Dallas Tower är utvecklade av inredningsdesigner Claes Dalén. Med stor hänsyn till byggnadens karaktär och formspråk har man skapat ett koncept som är urbant och internationellt, men samtidigt har starka skandinaviska referenser. I husets gemensamma utrymmen har originaldetaljer varsamt lyfts fram och fått nytt liv med hjälp av en välavvägd färg- och materialpalett. Resultatet är miljöer som känns lika delar avslappnade som eleganta, moderna som tidlösa. Lägenheterna i Dallas Tower präglas av ljus och rymd. Tydliga kontraster i färg och material skapar dynamiska och spännande interiörer, samtidigt som en neutral bas lovar lugna och rogivande hem som håller över tid. Kök och badrum kännetecknas av rena former, raka linjer och gedigna material.

På klassisk mark i hjärtat av Solnas mest attraktiva stadsdel Råsunda bor du nära alla tänkbara kommunikationer såsom tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg. Du har även nära till shopping i Mall of Scandinavia och Solna Centrum samt stora grönområden vid Hagaparken och Brunnsviken. Solna växer och redan nu tas höjd för att möta nya såväl som gamla solnabors förväntningar och krav på sin stad. Här omges boende till stora delar av vatten, i söder av Ulvsundasjön, Bällstaviken och Karlbergssjön, i öster av Brunnsviken och i nordost av Edsviken.

ALLMÄNT OM DALLAS TOWER

I foajén på entréplan finns postboxar och hiss. På entréplanet finns även gemensamma utrymmen för cykelförvaring samt förråd till respektive lägenhet. Utanför huset mot Garvis Carlssons Gata finns sopnedkast. Dallas Tower har inga egna parkeringsplatser men det finns möjlighet att hyra parkeringsplats i området. Gästparkering finns i området. I månadsavgiften ingår: föreningens lånekostnader, administration, sophämtning, försäkring inklusive bostadsrättstillägg för varje lägenhet, värme och vatten (den totala förbrukningskostnaden fördelas per kvadratmeter). I månadsavgiften ingår inte: hushållsel, hemförsäkring, fiber-LAN, bredband, telefoni och övriga boendekostnader.

FAKTA
 • Antal Rum 4 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 88 kvm
 • Månadsavgift 5 044 kr I månadsavgiften ingår: föreningens lånekostnader, administration, sophämtning, försäkring inklusive bostadsrättstillägg för varje lägenhet, värme och vatten (den totala förbrukningskostnaden fördelas per kvadratmeter)
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Parkvägen 2, 16935 Stockholm
Förening
Brf Dallas Tower i Solna
Lägenhetsnummer
2-1407
Postnummer
16935
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
5 044 kr I månadsavgiften ingår: föreningens lånekostnader, administration, sophämtning, försäkring inklusive bostadsrättstillägg för varje lägenhet, värme och vatten (den totala förbrukningskostnaden fördelas per kvadratmeter)
Byggnad
Byggnadsår
2022
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX-system
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
6
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Energideklaration
Utförd
Nej
Energiklass
None
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Dallas Tower i Solna
Antal lägenheter
134
Antal lokaler
1
Allmänt om föreningen

Allmänt om föreningen
Dallasskrapan har tidigare varit en kontorsfastighet och en del av nationalarenan Råsunda. När arenan revs gavs möjligheten att göra bostäder av denna ikoniska byggnad. Omnyggnaden av kontorshuset till bostadshus med totalt 134 lägenheter. På föreningens fastighet finns en byggnad med två trapphus.
Trapphusen benämns Terrassen ( Garvis Carlssons Gata 15) samt Tornet ( Parkvägen 2).

I husets entreplan har fastighetsfunktioner så som teknikrum, förråd och cykelförvaring placerats. Det finns dessutom i bottenvåningen lokalyta avsedd till caféverksamhet, orienterad mot söder. Denna yta hyrs ut av föreningen till extern hyresgäst.

Gemensamma utrymmen
Plan 2 (cykelförråd, barnvagnsrum, föreningslokal, övernattningslägenheter, foaje, lounge, biosalong), Plan 7 (takterrass) Plan 17 (Wellnesslokal)

Renoveringar
Byggnaden är nyuppförd och har av den anledningen inte några större renoveringar eller underhåll planerade.

Föreningens ekonomi
Föreningen har inte planerat någon avgiftshöjning (Kontrollerat 2023-06-14)

Kommande/Utförda renoveringar
Förningen har inga kommande renoveringar. (Kontrollerat 2023-06-14)

Föreningen har inga egna parkeringsplatser.
Det finns 10 st besöksparkeringar mot Garvis Carlssons gata.
Man kan boka plats i garaget på andra sidan Garvis Carlssons gata med infart mitt emot Sabis Råsunda. Detta hanteras av Parkman.
För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida http://www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 400:- eller 3-månaders biljett 1 000 :-

Parkering
Dallas Tower har inga egna parkeringsplatser men det finns möjlighet
att hyra parkeringsplats i området.
10st besöksparkeringar på fastigheten att nyttja.

TV och Bredband
Media (tv & bredband) tillkommer med ca 166 kr / mån

documentsArray
(
  [0] => Array
    (
      [0] => Prospekt OBJ32714_1901885487.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Prospekt-OBJ32714_1901885487.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_326
    )

  [1] => Array
    (
      [0] => Materialbeskrivning OBJ32714_1901885487.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Materialbeskrivning-OBJ32714_1901885487.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_548
    )

  [2] => Array
    (
      [0] => Årsredovisning 2022 OBJ32714_1901885487.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Arsredovisning-2022-OBJ32714_1901885487.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1734
    )

  [3] => Array
    (
      [0] => Stadgar OBJ32714_1901885487.pdf
      [1] => https://bronzefast.se/wp-content/uploads/2023/10/Stadgar-OBJ32714_1901885487.pdf
      [2] => _F_ORG_T831_1735
    )

)
Parkvägen-2Parkvägen-2Parkvägen-2Parkvägen-2Parkvägen-2Parkvägen-2
VISA PÅ KARTA
KONTAKTA MIG
Joe Maatouk
Marianna Maatouk

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.