Solna

Sylvangatan 9

Boarea24 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => No
  [totalNumberFloors] => 
  [totalNumberOfFloors] => 
  [floor] => 
  [floorCommentary] => 
)
UtgångsprisPå förfrågan
Rum1 rok

Juridisk person kan godkännas - Hög standard - En av få med solig uteplats!

ANMÄL INTRESSE ELLER KONTAKTA MÄKLAREN REDAN IDAG! 073 143 29 10

Direkt när du kliver in möts du av den lyxiga hemtrevliga känslan. Golven är ljusa och av mattlackad ask. Väggarna och köken har varmgrå kulörer, som bryts av med vita detaljer och vita tak. Köket från Puustelli är miljösmart och utrustat med integrerad diskmaskin, integrerad kyl och frys samt inbyggd mikro. Badrummet är helkaklat med grå granitkeramik på både väggar och golv. En rund bakbelyst spegel, svarta stilrena beslag och handdukstork förhöjer den lyxiga känslan. Badrummet är utrustade med kombimaskin.

Som medlem i BRF Haga Norra 6B får du takterrass, gym, hobbyrum, co-working space och en relaxavdelning i huset. Parkering finns att hyra utanför huset samt i ett parkeringshus som ligger ca 5 minuter bort för ca 800kr/månad (obs, i mån av plats).

Här bor du nära Vasastan med Hagaparkens vatten och natur som närmsta granne och du har 4 minuter till Odenplan och 7 minuter till city med pendeltåg. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra. Den nya omsorgsfullt utformade huvudgatan kommer att ge plats åt en matgränd, aktivitetsytor för boule och uteserveringar med dynamik och värme året om.

Läs mer
FAKTA
 • Antal Rum 1 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 24 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Sylvangatan 9, 16975 Solna
Förening
Haga Norra 6B
Postnummer
16975
Ort
Solna
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Våning/hiss
Hiss
Nej
Balkong & Uteplats
Uteplats
Ja
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Haga Norra 6B
Antal lägenheter
153
Allmänt om föreningen

Allmänt om föreningen
BRF Haga Norra 6B är en äkta bostadsrättsförening med 153 lägenheter i Solna. Föreningen bildades år 2021 och har fått betyget C för år 2021
Markägande – Friköpt

Haga Norra ligger i ett fantastiskt läge nära Stockholms innerstad. Härifrån tar du dig till Odenplan på 4 minuter och till Centralen på 7 minuter med pendeltåg. Tillgång till parkeringsplats finns i garage ca 500 meter från bostäderna.

Några minuters promenad österut hittar du Hagaparken – en unik destination med museum, slott och paviljonger i naturskön omgivning. Åt andra hållet ligger Råsunda med charmiga butiker och ett levande stadsliv. Men även om innerstan och arenastaden ligger minuter bort, tror vi att du kommer att vilja spendera mest tid i och omkring Haga Norra. Det är helt enkelt för trevligt för att låta bli.

Renoveringar
Inga kommande renoveringar då det är nyproduktion.

Parkering
När du skriver bokningsavtal för en lägenhet i Haga Norra kommer du att kunna reservera en garageplats. Det finns egna garageplatser för parkering dygnet runt på Hagalundsgatan 35.
För dig som endast vill parkera i området på kvällar och helger går det att hyra en sådan garageplats på Gårdsvägen. När stadsdelen Haga Norra är utbyggd finns gott om platser i garage och på gator. Dessutom kommer då flera mobilitetsalternativ att erbjudas i form av t.ex. bilpool, cykelpool och elsparkcyklar.

Garage Hagalundsgatan
På Hagalundsgatan 35, en 5 minuters promenad från ditt boende, finns tillgängliga parkeringsplatser att hyra i garage. Totalt finns 50 garageplatser som hyrs ut i tur och ordning till de som tecknar avtal först. Garaget är öppet dygnet runt och entré sker via elektronisk tagg. Garaget är bevakat med väktare och har belysning med rörelsedetektorer.
Platserna kostar 800 kr/månad.

Garage Gårdsvägen (kvälls- & helgparkering)
Parkman erbjuder dig som är boende i Haga Norra parkeringsplats i Målgaraget på Gårdsvägen 13. Erbjudandet gäller parkering vardagar kl. 16:00-09:00 samt helger. Pris 650 kr/ månad inkl. moms, samt reducerad timtaxa till 15 kr/påbörjad timme utanför avtalstiderna. Som avtalskund kommer du att erhålla ett keycard som
ger dig access till garaget dygnet runt.

TV och bredband
Tillgången till kraftfullt bredband och brett TV-utbud är viktigt för många. Därför lägger Brabo stor vikt vid att hitta samarbetspartners som erbjuder hög kvalitet i utbud och möjlighet till valfrihet för dig som kund. De lösningar de valt varierar mellan de olika orter våra fastigheter finns i, och vi bevakar marknaden kontinuerligt för att kunna utveckla och förbättra utbudet.

Gemensamma utrymmen:
Genom konceptet BRABO aktiv utformar vi ett hem som är större än du tror. Det är husets hjärta och dessutom grundstenen för att uppmuntra dig till ett aktivt stadsliv. I Haga Norra finns gym, hobbyrum, co-working space och relaxavdelning som en del av konceptet BRABO aktiv. Dessa utrymmen delas med övriga lägenheter i huset.

På husets tak finns den gemensamma takterrassen för de som bor i huset. På terrassen, som dessutom har infravärmare, hittar du gasolgrill, utekök, grönska och mysiga sittgrupper. På innergården finns även härlig grönska med flera sittplatser.

Kommunikation
4 minuters promenad till Solna Station där du tar dig till T-centralen på 7 minuter eller Odenplan på 4 minuter. Tvärbanan tar dig till Solna centrum på 2 minuter och Sundbybergs centrum på 7 minuter. Ett tiotal busslinjer passerar även området. När tunnelbanan kommer till Arenastaden år 2028 planeras en uppgång i närheten av Haga Norra, vilket kommer att öka tillgängligheten ytterligare!

Butiker & service
I de nya kvarteren i Haga Norra kommer det finnas gatuhandel med bra blandning av butiker, caféer och restauranger. Tio minuter bort ligger Mall of Scandinavia med över 200 butiker.

Juridisk person kan godkännas – Hög standard – En av få med solig uteplats!Juridisk person kan godkännas – Hög standard – En av få med solig uteplats!Juridisk person kan godkännas – Hög standard – En av få med solig uteplats!Juridisk person kan godkännas – Hög standard – En av få med solig uteplats!Juridisk person kan godkännas – Hög standard – En av få med solig uteplats!Juridisk person kan godkännas – Hög standard – En av få med solig uteplats!
KONTAKTA MIG
Marianna Maatouk
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.