floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 
  [totalNumberOfFloors] => 
  [floor] => 2
  [floorCommentary] => 
)
Solna

Tecknarvägen 5

Boarea33 kvm
Våning2, HISS FINNS
Månadsavgift2 458 kr/mån
UtgångsprisPå förfrågan
Rum1 rok
BYGGÅR2016

Välkommen till denna magnifika 1:a med en rymlig balkong, vilket gör den till en perfekt första bostad för den som söker både komfort och närhet till kommunikationer.

Låt oss ta en närmare titt på allt som denna bostad har att erbjuda. Lägenheten är utformad med omsorg och erbjuder en välplanerad layout som optimerar utrymmet och skapar en öppen och luftig atmosfär. Det generösa vardagsrummet erbjuder gott om plats för både avkoppling och underhållning och har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här kan du enkelt inreda med soffgrupp, matbord och andra möbler för att skapa din perfekta vardagsmiljö. Stort badrum utrustat med en duschhörna, spegelskåp och kommod. Här finns även en kombinerad tvätt/torkmaskin med tillhörande förvaring för största möjliga trevnad.

En av höjdpunkterna i denna bostad är den stora balkongen som är perfekt för att njuta av soliga dagar och milda sommarkvällar. Här kan du inreda med utemöbler, skapa en liten oas och njuta av frisk luft och vacker utsikt. Balkongen blir en förlängning av ditt boende och ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet direkt från din egen bostad.

Dessutom är lägenheten strategiskt belägen med utmärkta kommunikationsmöjligheter. Du har enkel tillgång till kollektivtrafik, inklusive bussar och tunnelbanestationer, vilket gör det enkelt att pendla och ta sig runt i staden. För den naturälskande individen finns det också närhet till grönområden där du kan njuta av friska promenader, joggingturer eller picknickar. Att ha tillgång till grönområden är en viktig del av att skapa en balans mellan stadsliv och natur, och det är något som denna bostad kan erbjuda.

Denna 1:a är verkligen en fantastisk möjlighet att skapa din perfekta första bostad. Här kan du bo i harmoni med naturen samtidigt som du har alla bekvämligheter och kommunikationsmöjligheter inom räckhåll. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad som kommer att bli din plats för både avkoppling och inspiration. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta det första steget mot ditt nya hem

Läs mer
FAKTA
 • Antal Rum 1 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 33 kvm
 • Månadsavgift 2 458 kr Ink värme, kallvatten och bredband
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Tecknarvägen 5, 17169 Solna
Förening
Brf Ektorget i Solna
Lägenhetsnummer
1103
Postnummer
17169
Ort
Solna
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
2 458 kr Ink värme, kallvatten och bredband
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
434 216 kr
Kommentar till nettoskuldsättningen
Beräknat på andel av årsavgift enligt Årsredovisning 2022
Byggnad
Byggnadsår
2016
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Våning/hiss
Hiss
Ja
Våning
2
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Ektorget i Solna
TV och bredband
Comhem är leverantör av IP-telefoni, bredband och TV. En obligatorisk avgift om 160 kr/mån tillkommer för Bredband och TV utöver månadsavgiften.
Parkering
Möjlighet till garageplats finns.Kostnad för garage ligger på ca: 1200 kr/mån. Alla bostadsrättshavare har tillgång till bilpool. Miljöklassade, nyservade och välstädade Volvobilar.
Parkeringsplatser för elbilar med laddningsmöjlighet.
Allmänt om föreningen

Föreningens firma är HSB bostadsrättsförening HSB Bostadsrättsförening Ektornet i Solna. Föreningen har registrerats hos bolagsverket 2013
Bostadsrättsföreningen består av 117 lägenheter och 1 lokal som byggdes 2014-2016.

Bostadsrättsföreningens adresser är följande:
Diktarvägen 8, Arvid Tydéns allé 16, Tecknarvägen 7, Tecknarvägen 5 och Epistelvägen 7.

I föreningen finns även gemensamhetslokal, grovtvättstuga, miljö-/återvinningsrum, lägenhetsförråd, cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum, undercentral, el-central och sprinklerrum, samt tre stycken fläktrum med ingång från trapphus 1, 2 och 5.

I varje trapphusentré finns postboxar samt anslagstavla och digital informationstavla där information kan anslås. De digitala informationstavlorna fungerar även som bokningstavlor för grovtvättstugan.

Till föreningen hör även en innergård med gemensam uteplats, lekyta och cykelparkering.

Allmänt om området

Västra Skogen är ett naturskönt område med närhet till vackra Huvudsta Gård och Pampas Marina. Vackra promenadvägar vid Ulvsundasjön finns endast ett stenkast bort och härifrån kan du även promenera hela vägen in mot Vasastan, Kungsholmen och Karlbergs slott.

I Västra skogens centrum finns en livsmedelsbutik (Coop), pressbyråkiosk med post samt två restauranger. I närheten finns även Huvudsta C som är ett inomhuscentrum med butiker, restauranger, apotek och vårdcentral.

Kommunikation

Västra Skogen har en egen tunnelbanestation. Här passerar två olika tunnelbanelinjer mot T-centralen med avgångar var 5:e minut. Resan till T-centralen tar ca 7 min. Linje mot Solna C tar ca 2 minuter och till Kista C ca 10 minuter samt 3 minuter till Fridhemsplan. Bussar går direkt till Solna C och till Karlbergs Station. På Armégatan går buss 507 till Odenplan. Även buss 152 går mellan Bromma flygplats och Liljeholmen.

PLANRITNING
Tecknarvägen-5Tecknarvägen-5Tecknarvägen-5Tecknarvägen-5Tecknarvägen-5Tecknarvägen-5
KONTAKTA MIG
Joe Maatouk
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.