Stockholm

Torsgatan 82, våning 10

Boarea57 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
  [descriptionOfElevator] => 
  [elevator] => Yes
  [totalNumberFloors] => 36
  [totalNumberOfFloors] => 36
  [floor] => 10
  [floorCommentary] => 
)
Våning10TR, HISS FINNS
Månadsavgift3 569 kr/mån
Utgångspris5 995 000 kr
Rum2 rok
BYGGÅR2016-2019

Exklusiv lägenhet högt upp över takåsarna i söderläge! På Torsgatan 82 hittar du en lägenhet i toppklass till salu, beläget i de unika Norra Tornen husen som är ritade av det prisbelönta och världsledande arkitektkontoret OMA. Här finner du ett hem för den kräsne med faciliteter i byggnaden så som gym, biorum och en egen relax-avdelning med bastu. Lägenheten är inredd med lyxiga materialval som är speciellt framtagna för Norra Tornen. Lägenheten bjuder på en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fint ljusinsläpp och exklusiv terrass i söderläge och utsikt över Stockholm med glasräcken, vilket gör denna lägenhet till något utöver det extra!
Preliminärt tillträde: September 2018
Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@edwardpartners.se

Läs mer

Exklusiv lägenhet högt upp över takåsarna i söderläge! På Torsgatan 82 hittar du en lägenhet i toppklass till salu, beläget i de unika Norra Tornen husen som är ritade av det prisbelönta och världsledande arkitektkontoret OMA. Här finner du ett hem för den kräsne med faciliteter i byggnaden så som gym, biorum och en egen relax-avdelning med bastu. Lägenheten är inredd med lyxiga materialval som är speciellt framtagna för Norra Tornen. Lägenheten bjuder på en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fint ljusinsläpp och exklusiv terrass i söderläge och utsikt över Stockholm med glasräcken, vilket gör denna lägenhet till något utöver det extra!

Hall
Välkomnande hall med hallförvaring. Luckor och täcksidor i ljusgrå kulör likt kök. Stomme i valnötsutseende.

Kök
Trendigt och exklusivt kök med släta luckor och täcksidor i ljusgrå kulör, samt mörkgrå stomme. En modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I köket finns en gedigen bänkskiva och stänkskydd i ljusgrå natursten, diskho i rostfritt stål, blandare från Dornbracht och integrerad LED-belysning under överskåp. Köket är utrustat med helintegrerad kyl/frys och diskmaskin, samt varmluftsugn och infälld induktionshäll från Miele. Fläktinsatsen byggs in i överskåp. Plats för mikrovågsugn med eluttag i köksskåp. Specialritade, utanpåliggande downlights i koppar i tak.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med vitmålade väggar i anslutning till den härliga balkongen. Här finns multimediauttag.

Sovrum
Rymligt sovrum med storartat fönsterparti som släpper in rikligt med ljus. Här finns plats för stor säng och övrig möblering. Gott om plats med kläder i den rymliga garderoben.

Badrum
Lyxigt badrum med spa-känsla. En sober färgsättning med ljust klinkergolv och ljusgrå plattor av natursten på väggarna. Badrummet är utrustat med specialtillverkade spegelskåp ovan handfat med plats för förvaring, tvättpelare i högskåp, lackerat i ljusgrå kulör, tvättställ, vägghängd WC-stol, duschplats med specialritad öppningsbar glasvägg, elburen handduksstork samt infällda downlights i tak.

Terrass
Exklusiv, indragen terrass med glasräcken.

Övrigt
-Energideklaration är ännu ej utförd
-Preliminär tidpunkt för tillträde: September 2018
-Till lägenheten tillhör ett förråd i källarplan
-Lägenheten är under konstruktion och säljs på ritning
-Med reservation för ändringar. Eventuella avvikelser ersätts med likvärdiga material enligt Oscar Properties.

Område
Norra Tornen ligger på gränsen mellan Vasastan och nya stadsdelen Hagastaden. Hagastaden är en urban, tät stadsdel med både arbetsplatser och bostäder. Närheten till Vasastan, centrala Stockholm och Hagaparken gör området till ett attraktivt bostadsområde. De första bostäderna har börjat byggas och intresset för dessa är stort. Att bo i Hagastaden kommer att innebära både storstadspuls och närhet till citykärnan, men också till det angränsande lugnet i Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera.

FAKTA
 • Antal Rum 2 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 57 kvm
 • Månadsavgift 3 569 kr inkl. värme, VA
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Nyproduktion
1
Adress
Torsgatan 82 våning 10, 11337 Stockholm
Förening
Brf Innovationen
Lägenhetsnummer
01/2006
Postnummer
11337
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 569 kr inkl. värme, VA
Byggnad
Byggnadsår
2016-2019
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
36
Energideklaration
Utförd
Nej
Driftkostnader
El
2 500 kr
Försäkring
2 400 kr
Total driftkostnad
ca 4 900 kr/år
Kommentar
Uppskattade driftkostnader som varierar efter faktisk förbrukning och indviduella val.Uppskattade driftkostnader som varierar efter faktisk förbrukning och indviduella val.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Innovationen
Antal lägenheter
182
Antal lokaler
2
Allmänt om föreningen

Allmänt om föreningen
Brf Innovationen är en äkta bostadsrättsförening i Vasastan, Stockholm som äger 1 fastighet med 182 bostadsrättslägenheter samt två kommersiella lokaler på adressen Torsplan 8. Byggnaden är landmärket för nya stadsdelen Hagastaden. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera som är beräknad till år 2025.
Markägande – friköpt. Delat ägande kan accepteras under förutsättning att minst en delägare har för avsikt att bosätta sig permanent i lägenheten. Föreningen accepterar inte juridisk person till köpare.

Renoveringar
Då fastigheten är nyproducerad finns inga planerade renoveringar.

Parkering
Föreningen har ett garage som nås genom hiss från fastigheten. Garaget hyrs ut via Stockholms parkering. För info och ansökan om plats – gå in på www.stockholmparkering.se/hagastaden (”Tors Torn”).
Antal garageplatser 1 030 st P-platser varav över 200 st avser laddplatser för elbil. Garageplatser finns till en kostnad av 3.325 kr/mån. Plats med El-laddare finns också att hyra samt garage i intilliggande fastighet under Willys.
Under den blivande Norra Stationsparken ska det byggas ett garage som ska lösa parkeringsfrågan i hela området.

TV och bredband
IP-TV, bredband samt telefoni levereras via AWiwo Quadra Play. En obligatorisk kostnad om 359 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften.

Försäkring
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos TryggHansa. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen.

Gemensamma utrymmen
– Bokningbar festvåning med terrass
– Exklusiv övernattningslägenhet som går att hyra
– Gym med bastu. Finns på våning 3. Relaxavdelningen har bastu, duschar, omklädningsrum och relaxdel.
– Garage med hiss ända ner
– Biorum
– Cykel- och barnvagnsrum med access via hiss.
– Plast och restavfalls hantering genom anslutning till stadens sopsugsanläggning.
– Gästmatsal/festlokal

Ekonomi
Överlåtelseavgiften tas ut enligt stadgarna och debiteras enligt

Övrigt
Varje lägenhet har ett tillhörande förråd i källarplanet.

Närservice
Vid Torsplan finns flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. Gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan och flygbussen från Torsatan. Flera skolor i området såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan.
Hagastaden är ett expanderande område och Norra Stationsparken kommer bli ett trevligt promenadstråk med butiker, caféer och restauranger.
För mer information: www.norratornen.se | www.hagastaden.se | www.norrastationsgatan.se

Torsgatan-82,-våning-10Torsgatan-82,-våning-10
KONTAKTA MIG
Joe Maatouk
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.