Stockholm

Vasastan

Boarea136 kvm
floorAndElevatorstdClass Object
(
    [descriptionOfElevator] => 
    [elevator] => Yes
    [totalNumberFloors] => 5
    [totalNumberOfFloors] => 5
    [floor] => 4
    [floorCommentary] => 
)
Våning4TR, HISS FINNS
Månadsavgift7 683 kr/mån
UtgångsprisPå förfrågan
Rum4 rok
BYGGÅR1929

Smakfullt totalrenoverad klassisk våning med bästa läge invid Odenplan. Våningen bevarar mängder av vackra detaljer samtidigt som ägaren har lyckats skapa en modern och familjeanpassad planlösning. Våningen har en mycket tilltalande planlösning med stora och öppna sällskapsytor samt tre sovrum mot tyst gård. Ett mycket påkostat och exklusivt kök med köksö och högkvalitativa köksmaskiner. Köket öppnar upp mot våningens sällskapsrum där det finns gott om plats både för matsal och vardagsrum med öppen spis. Hela våningen är genomgående grundligt totalrenoverad under 2022 med materialval av högsta kvalitet och all teknik dold och integrerad. Bostaden disponerar två badrum i högsta utförande. Mycket gott om förvaring. Genomgående ny el.

På Odengatan bor du med ett perfekt läge mitt på Odenplan med tillgång till kommunikation som bussar, tunnelbana och pendeltåg. Du tar dig till exempel direkt till Arlanda på 30 minuter med pendeltåget. Här har du även nära till Vasaparken med sina mysiga caféer, minigolfbana, fotbollsplan som blir isbana på vintern, lekpark samt konstmuseum och gallerier. Med det här oslagbara läget nns allt du kan tänka dig runt hörnet. På 15 minuter kan du välja att gå till de vackra promenadstråken längs med Karlbergskanalen, till Hagaparken med all sin prakt eller raka vägen till Stockholms city. Sköna vardagskvällar spenderar du på någon av kvarterets många restauranger eller på någon av de kända restaurangerna invid pulsen på Odengatan. En kort promenad från bostaden nås även Birkastan med Rörstrandsgatans myllrande folkliv och ett stort utbud av välkända caféer och butiker. Läge att längta hem.

Läs mer
FAKTA
  • Antal Rum 4 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 136 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Vasastan, 11344 Stockholm
Postnummer
11344
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
7 683 kr Inkl vatten, värme
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 795 731 kr
Byggnad
Byggnadsår
1929
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
2-glas
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
5
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Vasastan
KONTAKTA MIG
Joe Maatouk
VISA PÅ KARTA

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.