Maximize-icon

Solna/Råsunda

Evenemangsgatan 8

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.seSolna/Råsunda

69 Kvm |2 Rok |5tr, hiss |2 867 kr/mån

Välkommen till ett toppboende i expansiva Arenastaden! Här finner ni en modern tvårumslägenhet med stor loggia! Ett stilrent och fullt utrustat kök som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet skapar en social atmosfär mellan rummen. Här finns gott om plats för nära och kära. Rymligt vardagsrum och kök med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Stort badrum med stilrena materialval samt tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsurymmen i bostadens klädkammare samt förråd. I området finns fina promenadstråk längs med Råstasjön och inom promenadavstånd finns gott om serviceutbud, shoppingmöjligheter och kommunikationer. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134