Maximize-icon

Solna

Olof af Acrels väg 3

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seExtra kontaktperson: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seSolna

1 995 000 SEK |26 Kvm |1 Rok |2tr, hiss |2 124 kr/mån

Fantastisk möjlighet att förvärva en bostad i det vackra området Hagastaden i Solna med Vasastan som granne. Välkommen till en underbar bostad med härligt ljusinsläpp där du lever nära stadspulsen men samtidigt har nära till de vackra grönområdena vid Hagaparken. Denna bostad är i ett mycket bra skick. Lägenheten bjuder på en optimal planlösning där varje kvadratmeter tjänar sin fulla rätt. Compact living när det är som allra bäst! Härligt vardagsrum med sovalkov, gott om förvaringsmöjligheter, ett stilrent kök i funkisstil samt ett helkaklat badrum med ljuvlig golvvärme. En bostad som har alla bekvämligheter man kan önska sig. Med ett perfekt läge i Solna och närhet till kommunikation, är detta helt enkelt ett hem att trivas i!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134