ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Centrala Sundbyberg

Rosengatan 8 (2tr)

6 ROK, sociala ytor, balkong, Anno 1912

9 495 000 SEK | 163 Kvm | 6 Rok

Centrala Sundbyberg

6 ROK, sociala ytor, balkong, Anno 1912

9 495 000 SEK |163 Kvm |6 Rok |2tr, hiss |8 636 kr/mån

Det vackra som kommer med sekelskiftesstilen, det praktiska som kommer med nyproduktion - i ett och samma boende!

Välkommen till ett av centrala Sundbybergs pampigaste objekt med generös takhöjd, välvda fönster i original, djupa nischer, stora ytor och stilrena materialval. Fantastiskt läge som bjuder på ljus och rymd!

Precis ovan anrika Sturegatan och invid Prästgården finner vi denna dröm i Brf Lampfabriken.

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

9 495 000 kr

AVGIFT

8 636 kr/mån

inkl. värme och VA

VÅNING

2, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

6

BOAREA

163 kvm

BYGGÅR

1912

6 ROK, sociala ytor, balkong, Anno 1912

Välkommen till denna otroligt charmiga 6 ROK på attraktiv adress i centrala Sundbyberg, där charmen av anno 1912 möter funktionen av nyproduktion. Rikligt med ljusflöde i kombination av genomgående materialval av klass i lägenheten skänker en rogivande atmosfär. Ett välutrustat kök med tillhörande praktisk köksö samt plats för matgrupp. Socialt och rymligt vardagsrum samt två badrum. Denna pärla har allt man kan önska sig. Välkommen att längta hem!

Hall
Här möts ni av en välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vacker klinker av marmor. Från hallen nås en av lägenhetens två badrum.

Vardagsrum
Väldisponerat vardagsrum med öppen planlösning mot lägenhetens kök. Här erbjuds ett vackert ljusinsläpp från tre av lägenhetens stora välvda fönster. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp såväl som matplats eller sällskapsdel. På golvet ligger genomgående parkettgolv i massivt trä och väggarna är vitmålade.

Kök
Här erbjuds genomgående hög kvalitét på materialval som ger det lilla extra. Skåpluckor med spegel i vacker grå/beige ton med grå bänkskiva i sten med tillhörande stänkskydd och underlimmad köksho. Köket är utrustat med infällda vitvaror bestående av kyl och frys, ugn, induktionshäll, köksfläkt och diskmaskin. Köksö med utrymme för sittplats. På golvet ligger vacker klinker av marmor.

Sovrum 1
Rummer erbjuder god plats för dubbelsäng och ett stort ljusinsläpp från två stora fönster. Från detta sovrum nås en av lägenhetens två klädkammare. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett.

Sovrum 2
Lägenhetens andra sovrum har gråmålade väggar och på golvet ligger parkett. Här nås lägenhetens andra klädkammare.

Sovrum 3
Lägenhetens tredje sovrum har vitmålade väggar och på golvet ligger parkett. Utgång till balkong.

Sovrum 4
Lägenhetens fjärde sovrum har vitmålade väggar och parkettgolv.

Badrum 1
Toppfräscht och rymligt badrum utrustat med dusch och glasduschväggar, handfat med vit kommod och vägghängd toalett. På golvet ligger grått klinker och väggarna är av vitt kakel.

Badrum 2
Stort och rymligt badrum utrustad med badkar, vägghängd toalett, dubbelhandfat med svart kommod, dusch med glasduschväggar och tvättmaskin. På golvet ligger grått klinker och väggarna är av vitt kakel.

Övrigt
Ett förråd med nyttjanderätt hör till bostaden.

Omgivning
Bättre läge i Sundbyberg går knappt att få. Här bor man mitt i stadskärnan samtidigt som flera grönområden nås på några minuter. Utanför porten finns butiker, caféer, restauranger, serviceutbud och mycket shopping. Nya affärscentret Signalfabriken ligger ett par hundra meter bort där man även har Sats, hotell och ännu fler restauranger. I Sundbyberg finns ett rikt utbud av kultur och de centralare delarna ger en härlig och genuin småstadskänsla. För den som önskar finns även flera skolor och dagis i närområdet.

OM FÖRENINGEN

Föreningens fastigheten Råsten 3 byggdes ursprungligen 1912. Under åren 2012-2015 byggdes fastigheten om från kontor till bostäder och lokaler. Brf Lampfabriken är en äkta förening som bildades 2014 och de första boende fick flytta in i början av 2015. Föreningen består totalt av 71 unika bostäder. I föreningen finns även 20 lokaler och 6 garageplatser upplåtna med bostadsrätt.

Föreningen är del i flera gemensamhetsanläggningar (GA) med grannfastigheten Råsten 6 (Brf Pepparkakshuset) för bland annat matavfallsrum och parkering.

Bostadsrättsförening parkering: Föreningen upplåter 33 st p-platser utomhus för 650 kr/mån. Det finns även 19 st garageplatser inomhus i bostadsrättsgarage för 1600kr/mån
Boendeparkering finns på gatan för 600 kr/mån.

Bostadsrättsförening TV och bredband
Fastigheten är ansluten till Sundbybergs stadsnät- separata avtal tecknas och debiteras därefter.

Bostadsrättsförening gemensamma ytor
Cykel-/barnvagnsrum, gemensam tvättstuga och källsorteringsrum.

Föreningens renoveringar
2016 Byte av garageport, Installation av separat elmätare garage
2017 Byte av galler nedfart, Byte av glas hisschakt, Installation av nytt passersystem del
2017 Målning av innertrappa Rosengatan 8
2017 Installation av nytt passersystem slutförs
2017/2018 Utjämning entréer baksida + upprustning
2018 Fasadbelysning installerades

ÖVRIGT
Förråd tillhörande lägenheten finns i källaren.
Ingen avgiftsplanering planerad.
Delat ägande godkänns.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134
blueprint-icon

PLANRITNINGAR