Maximize-icon

Frösunda

Mäster Simons väg 11A

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.seExtra kontaktperson: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seFrösunda

68.8 Kvm |3 Rok |1tr |4 503 kr/mån

Välkommen att beskåda denna drömmarnas bostad! Att hitta det unika boendet kan vara ett både hårt och slitsamt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på. Just denna lägenhet är en sådan, belägen i hjärtat av Solna, på Mäster Simons väg 11A. En oerhört fin bostad med oslagbart läge som sannerligen skiljer sig från mängden. Denna rymliga trerummare om 68,8 kvm har ett underbart ljusinsläpp med stora fönsterpartier i två väderstreck. Här finns två rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng och god förvaring. Det generösa vardagsrummet berikas av en balkong med dubbla dörrar, som förlänger rummets sociala yta ut i friska luften. Fräscht kök och badrum och en praktisk klädkammare med fördelaktig förvaring. Helt klart en bostad för den som kräver det där lilla extra av sitt boende!

Frösunda är en ny stadsdel i Solna som expanderar. Här finns bostäder, kontor, restauranger, affärer, skolor, dagis och all tänkbar service. Man bor fem minuters bilväg från Stockholm (Norrtull), alternativt 15 minuter för den som cyklar. Goda kommunikationer med buss och pendeltåg. I området finns en stor grönskande park med trevliga sällskapsytor. Här finns gräsområden med planteringar och en trivsam bäck med en damm. Lekplatser för de yngre och grillplatser för de äldre är populära saker som lockar.

I närheten finns Hagaparken och Brunnsviken för den som uppskattar en fin natur. Vintern inbjuder till skridskoåkning medan sommaren är populär för solbad och picknick.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134