ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Skytteholm/Solna Centrum

Framnäsbacken 9

4 595 000 SEK | 90 Kvm | 4 Rok

Skytteholm/Solna Centrum

4 595 000 SEK |90 Kvm |4 Rok |4tr, hiss |2 879 kr/mån

Välkomna till denna moderna och smakfulla lägenhet om fyra rum och kök med en fantastiskt låg avgift, belägen i familjära Solna.
Bostaden har ett mycket fint skick med en stilren design som löper genom en röd tråd. Den rymliga balkongen gör lägenheten till ett rent nöje att presentera. Högt och fritt läge, det är dags att längta hem!

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

4 595 000 kr

AVGIFT

2 879 kr/mån

inkl värme, VA, bredband och grundutbud TV

VÅNING

4, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4

BOAREA

90 kvm

BYGGÅR

1960

Välkomna till denna moderna och smakfulla lägenhet om fyra rum och kök med en fantastiskt låg avgift, belägen i familjära Solna.
Bostaden har ett mycket fint skick med en stilren design som löper genom en röd tråd. Den rymliga balkongen gör lägenheten till ett rent nöje att presentera. Högt och fritt läge, det är dags att längta hem!

Hall
Mycket välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter direkt innanför ytterdörren. Här ligger praktisk klinker i modern grå nyans och väggarna är målade i vitt. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i hallens skjutdörrsgarderober i vitt och spegelglas.

Badrum
Från hallen når man badrummet som är stort och fräscht med spotlights i tak. Helkaklat badrum i ljus ton. Inredningen består av en praktisk duschhörna med en mörkare nyans av klinker, dubbla tvättställ med tillhörande kommod, bekvämlighet i form av golvvärme, spegelskåp, tvättmaskin samt torktumlare.

Vardagsrum
Beläget i anslutning till köket och centralt i lägenheten ligger det ljusa vardagsrummet med stora fönsterpartier samt utgång till lägenhetens mysiga balkong. Här finns plats för större soffgrupp, soffbord, tv-möbel samt övrig möblering. Den öppna planlösningen skapar en social yta och en trevlig atmosfär.

Kök
Fantastiskt kök med stilrena skåpsluckor i en modern ljus ton. Fullt utrustat kök bestående av helintegrerad kyl, frys samt diskmaskin. Här finns även induktionshäll, köksfläkt, ugn och micro. Slitstark bänkskiva i laminat och rostfria vitvaror har köket en enhetlig känsla. Praktisk köksö som ger bra arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Generös matplats för 6-8 personer.

Master Bedroom
Lägenhetens större sovrum, Master Bedroom, ligger i anslutning till vardagsrummet. Här ryms en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt en del övrig möblering. En platsbyggd garderobsvägg med spegelglas som ger bra förvaringsmöjligheter och skapar en känsla av rymd.

Sovrum 2 & 3
Från vardagsrummet når man även de två resterande sovrum. Båda rummen är ljusa med ett stort fönster och har samma materialval som i lägenhetens övriga rum – ljus parkett på golv och vitmålade väggar. Här finns plats för enkelsäng med övrig möblemang. Ett av rummen går även att disponeras som arbetsrum, TV-rum eller walk in closet.

Balkong
I anslutning till vardagsrummet finner vi lägenhetens mysiga balkong med ett sydväst läge och ingen insyn.
Område
Här bor du lugnt och avskilt från trafik i mysiga Skytteholm. Lägenheten ligger i lummigt område och i direkt närhet finns många parker och grönområden, inom- och utomhusbad, sportarenor, shopping samt flertalet förskolor och skolor. Flera busslinjer finns inom kortare gångavstånd. Tunnelbanans blåa linje når du från Solna centrum och pendeln från Solna station. Nära till Sundbybergs mysiga centrum och shoppingmöjligheter.

Övrigt
- Tillkommer ett källarförråd för nyttjande rätt.
- Bredband med avtal hos com hem med 100 mbit.
- Juridisk person accepteras inte som medlem av föreningen.
-Föreningen har 17 st parkeringsplatser som hyrs ut för 250 kr/månad och 7 garageplatser som hyrs ut för 750 kr/månad. Kö i dagsläget.

OM FÖRENINGEN

Brf Rudtorp 4 är en äkta bostadsrättsförening som består av 58 bostadsrätter och 2 hyresrätter. Föreningen äger fastigheten Rudtorp 4 som byggdes 1960. Föreningen äger marken. Föreningen bildades 1985.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Cykelförråd
-Barnvagnsförråd
-Tvättstuga
-Takterrass
-Uteplats med grill

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2007 El och vatten/avlopps stamrenovering
2008 Byte/renovering av tak
2009 Målning av trapphus
2009 Målning av tvättstuga
2009 Utvändig kittning och målning av fönster
2010 Byte av hissar
2011 Renovering av tvättstuga
2015 Nytt låssystem
2015 Ny avfallshantering
2016-2017 Komplett fönsterrenovering t
2017 Målning av golv i källare
2018 Byte av entrédörr till källarvåning
2018 Översyn av VA-stammarna samt stamspolning
2018 Ny underhållsplan.

PLANERADE RENOVERINGAR
Inga planerade renoveringar.

PARKERING
Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser och garageplatser. Parkeringsplats kostar 250kr. Separat kölista gäller, för närvarande kö på ca: 1 år.

TV OCH BREDBAND
Föreningen erbjuder TV och bredband (100 mbit/s) via Com Hem där båda ingår i månadsavgiften.

UPPVÄRMNING
Föreningen använder centralvärme för uppvärmning av fastigheten.

ÖVRIGT
-Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
-Föreningen godkänner delat ägande med en minsta ägarandel om 50%.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 130
blueprint-icon

PLANRITNINGAR