Maximize-icon

Järvastaden

Våtmarksvägen 60

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.seJärvastaden

2 295 000 SEK |36 Kvm |1.5 Rok |3tr, hiss |2 289 kr/mån

Välkommen till denna väldisponerade, ljusa och fräscha lägenhet. Här bor du på ytterst välplanerade kvadratmeter i en bostad med ett rogivande allrum som rymmer en sovdel, soffgrupp och matsalsgrupp, praktiskt kök med full utrustning, gott om förvaringsutrymmen samt ett fräscht badrum. Genomgående stilfulla materialval med mycket ljusinsläpp från flertalet fönster. Bra förening med god ekonomi. Bostaden ligger i populära Järvastaden, en idealisk plats för dig som vill bo både nära naturen och storstadspuls med all tänkbara service i närheten. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134