ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Bromma / Mariehäll

Kratsbodavägen 44D

FANTASTISKT PENTHOUSE MED CA 75 KVM PRIVAT TERRASS, SPA-POOL OCH MILSVID UTSIKT!

8 750 000 SEK | 93 Kvm | 4 Rok

Bromma / Mariehäll

FANTASTISKT PENTHOUSE MED CA 75 KVM PRIVAT TERRASS, SPA-POOL OCH MILSVID UTSIKT!

8 750 000 SEK |93 Kvm |4 Rok |5tr, hiss |4 681 kr/mån

Det är med stolthet att få presentera detta exceptionella penthouse med två balkonger, en privat takterrass med spa-pool och milsvid utsikt. Vidare erbjuder bostaden en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en härlig social karaktär. Separat avdelning med tre harmoniska sovrum, ett badrum samt gäst-WC vid entrén. Helt enkelt ett boende att stormtrivas i!
Bostaden ligger i närheten av Bällstaån som erbjuder strandpromenader, men också Sundbyberg station/centrum som har gott om kommunikationer och utmärkt service inom promenadavstånd. Bekvämligheter som garage, gym och restaurang finns i huset.
Det är dags att längta hem!

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

8 750 000 kr

AVGIFT

4 681 kr/mån

Inkl. Värme, kallvatten och kabel-TV.

VÅNING

5, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4

BOAREA

93 kvm

BYGGÅR

2018

FANTASTISKT PENTHOUSE MED CA 75 KVM PRIVAT TERRASS, SPA-POOL OCH MILSVID UTSIKT!

Det är med stolthet att få presentera detta flaggskepp till penthouse med dubbla balkonger, en privat takterrass med spa-pool och milsvid utsikt. Vidare erbjuder bostaden en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en härlig social karaktär. Separat avdelning med tre harmoniska sovrum, ett badrum samt gäst-WC vid entrén. Helt enkelt ett boende att stormtrivas i!
Bostaden ligger i närheten av Bällstaån som erbjuder strandpromenader, men också Sundbyberg station/centrum som har gott om kommunikationer och utmärkt service inom promenadavstånd. Bekvämligheter som garage, gym och restaurang finns i huset.
Det är dags att längta hem!

Hall

Välkomna in i en öppen och rymlig hall med gott om avhängning- och förvaringsmöjligheter. På golvet ligger enstavsparkett i ljus kulör som är genomgående för bostaden. Väggarna är målade i en vit nyans.

Gäst-WC

Invid entrén finnes bostadens gäst-WC med väggar i en modern ton av grå samt en ljusare grå klinker på golv. Inredningen består av en spegel med inbyggd belysning, WC samt ett väggskåp för önskad förvaring.

Kök

Toppmodernt kök med gråa skåpsluckor, rostfria beslag, utomordentliga arbetsytor samt en stilren köksö som centrerar köket. Köket är utrustat med induktionshäll, ångugn, kombi ugn/mikrovågsugn, värmelåda, integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin från BOSCH samt integrerad kaffemaskin och köksfläkt. Samtliga vitvaror är från Siemens. Spotlights i tak för extra belysning.

Vardagsrum

Det rymliga vardagsrummet smälter samman med köket och ger en social yta. Stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och skapar ett mycket trevligt sällskapsrum. Given plats för generös soffgrupp, tv-möblering, matplats och annat som önskas. Från vardagsrummet nås bostadens fantastiska balkong med vy över föreningens innergård.

Balkong 1

Mysig mindre balkong med utsikt över föreningens innergård. På golvet finnes trä tall samt ett guldigt smidesräcke. Plats för mindre café-set och annan önskad möblemang.

Badrum

Helkaklat badrum i stilren grå kulör. Genomgående hög nivå i såväl funktion som utformning med högkvalitativa bekvämligheter bestående av spegel med inbyggd belysning, stilren kommod i vitt, tvättställsblandare i krom, tvättmaskin från Siemens samt torktumlare från BOSCH, rymlig arbetsbänk, duschhörna med handdusch-set bakom glasdörrar samt WC. Bra förvaring i badrummets två skåp ovanför arbetsbänk. Ljuvlig golvvärme.

Master bedroom

Harmoniskt sovrum med vackert ljusinsläpp från stort fönsterparti. Generös golvyta med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblering.

Sovrum 2

Mysigt sovrum med utgång till bostadens andra balkong. Disponeras idag som förvaringsrum av nuvarande ägare. Här finns en garderobsvägg med rymlig förvaring. Detta rum går även att disponeras som ett arbetsrum, TV-rum eller en walk in closet.

Balkong 2

Utgång från bostadens sovrum 2, trä tall på golv samt smidesräcke i nyans av guld. Här finns plats för café-set alternativt mindre lounge set. Utsikt över takåsar och delar av Sundbyberg.

Sovrum 3

Fridfullt sovrum med härligt ljusinsläpp från fönster, vilket skapar en känsla av rymd. Rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

Takterrass

Generös och solsäkra terrass om ca 75 kvm med egen spa-pool. Utsikten på takterrassen är milsvid och sträcker sig över delar av Bromma samt Sundbyberg. Här kan man avnjuta magiska sommarkvällar, soliga helgfrukostar och lata eftermiddagar. Gott om plats för större lounge del och grill. En perfekt plats för hela familjen. Här finns även ett förråd för extra förvaring inklusive vinkyl.

Övrigt

Förråd i källaren om ca 4 kvm tillkommer med nyttjanderätt.

Omgivning

Välkommen till Mariehäll, ett populärt område med närhet till Bällstaåns vackra promenadstråk alldeles på gränsen till Sundbyberg. Området ligger i närheten av Bällstaån och erbjuder strandpromenader, kommunikationer och utmärkt service inom promenadavstånd. Här har ni nära till både Sundbybergs centrum och till Bromma blocks. Kommunikationerna är utmärkta med närhet till både tunnelbana, pendeltåg och tvärbana. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm. På 8 min når du Stockholm C !

OM FÖRENINGEN

Allmänt om föreningen
Brf Alprosen är en äkta bostadsrättsförening i Bromma, Stockholm som äger 1 fastighet med 109 bostadsrättslägenheter på adresserna Kratsbodavägen 44A, C och D samt Kratsbodavägen 46A-C. Fastigheten byggdes år 2018 och ritades av VERA arkitekter.
Markägande - friköpt. Föreningen accepterar juridisk person till köpare. Föreningen accepterar delat ägande.

Renoveringar
2019 Hissbesiktning
2020 Påfylld leksand > 5 cm

Planerat
2021 Beskärning av buskar
2021 OVK-besiktning i lägenheter samt lokaler
2021 Rengörning växlare stor (värmebatterier , rengöring batteri)
Inga större underhållsbehov är i övrigt planerade.

Parkering
Garage finns under fastigheten som nås via hiss och trappor.
Föreningen har 52 garageplatser som kostar 1300,50 kr/mån att hyra, det finns även 3 parkeringsplatser på gården som kostar 663 kr/mån. Det är f.n. kö till garage.
Föreningen har en bilpool som medlemmarna kan nyttja.

TV och bredband
Föreningen har ett gruppavtal med TripplePlay som avser bredband, TV och telefoni. Ett obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån tillkommer månadsavgiften och då levereras bredband 250/100mbit (fiber) in i lägenheten.

Gemensamma utrymmen
- Två gemensamma takterasser finns att nyttja i föreningen.
- Barnvagnsrum finns i fastigheten.
- Cykelförvaring under tak finns på gårdsplanen.
- Miljörum för sortering finns på gårdsplanen.
- Hamburgerrestaurang Bun Meat Bun, barngym Gym och Fitness 24/7 i byggnaden.
- Alprosen har även en poolbil som alla medlemmar i föreningen får hyra.

Ekonomi
Det finns i dagsläget inga kommande avgiftsförändringar planerade (kontrollerat 2021)
Överlåtelseavgiften tas ut enligt stadgarna och debiteras av köparen.
Pantsättningsavgiften tas ut enligt stadgarna och debiteras av pantsättaren.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Caroline Hanell

076-319 64 70

caroline.hanell@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare

Caroline Hanell

Caroline har varit en i Bronze-familjen sedan start och är en av den mest rekommenderade mäklaren i sina områden. Att få äran att hjälpa och träffa så omåttligt många människor i deras mest betydelsefulla affärer är en enastående känsla enligt henne. För henne är kundernas önskemål och trygghet det allra viktigaste. Hon hanterar varje förmedling som om den vore hennes egen bostad och jobbar under högt tempo och drivs av att överträffa hennes kunders förväntningar. Caroline har lång erfarenhet av försäljning och med sin beslutsamhet att alltid ta sig framåt, inspirerar hon sina medarbetare att utvecklas i samma takt. Caroline beskriver sig själv som energisk, alltid tillgänglig, dedikerad utan dess like och ger alltid 200% utan att ge upp.

076-319 64 70

caroline.hanell@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134
blueprint-icon

PLANRITNINGAR