ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Hammarby allé 111

6 595 000 SEK | 102 Kvm | 3 Rok

6 595 000 SEK |102 Kvm |3 Rok |1tr, hiss |5 657 kr/mån

Äntligen finns nu möjligheten att förvärva en bostad utöver det vanliga i underbara Hammarby Sjöstad – med utsikt över Hammarbykanalen.

Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet om 3 rum och kök på 102 kvm med en fantastisk takhöjd på drygt 3,3 meter. Här får ni en bostad med stora sociala ytor, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, två stora sovrum och modernt badrum. Tack vare huset utformning befinner ni er upphöjt på våning ett från gatan men med uteplats mot lugn innergård på baksidan. Förutom en fantastisk bostad erbjuds ett gott utbud av diverse servicebutiker, restauranger, grönområde och självklart närhet till vattnet.

Passa på innan någon annan hinner före!

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

6 595 000 kr

AVGIFT

5 657 kr/mån

inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud) och bredband.

VÅNING

1, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3

BOAREA

102 kvm

BYGGÅR

2003-2004

HALL
Innanför bostadens säkerhetsdörr möts ni av en ljus och rymlig hall med avgränsad del i klinker som på ett stilsäkert sätt övergår till mörk ekparkett. Tack vara hallens generösa utrymme finns här gott om plats för önskad möblering samt avhängningsmöjligheter i form av flertalet platsbyggda garderober.

VARDAGSRUM/ALLRUM
Spatiöst vardagsrum med god sällskapsyta och halv-öppen planlösning mot kök. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Tack vare den generösa takhöjden skapas en känsla av rymd och bostadens självklara samlingsplats frambringas. God plats för större soffgrupp, tv-möbel samt ytterligare möblemang.

KÖK
Stilrent och arkitektritat kök med exklusiv känsla som tillsammans med den maskinella utrustningen skapar ett komplett kök. Bakom de svarta skåpsluckorna finner ni gott om förvaring i både över- och underskåp och man har även valt att komplettera köket med en köksö för att skapa ytterligare arbetsyta och förvaring. För att ge bostaden extra karaktär och värme har man valt att kakelsätta väggen ovan bänkskivan i guldigt utförande. Den maskinella utrusningen består av gasspis, fullstor kyl och frys, inbyggnadsugn och mikro samt integrerad diskmaskin. Självklar plats för större matsalsgrupp som öppnar upp för härliga middagsbjudningar.

SOVRUM 1
Ljust och härligt sovrum med generös golvyta som skapar god plats för dubbelsäng med tillhörande möblering. Förvaring i from av platsbyggda garderober. Från rummet tar ni er ut till bostadens mysiga uteplats. I dagsläget är detta barnens rum vilket gjort att man byggt till ett loft för att skapa ytterligare yta att disponera.

SOVRUM 2
Harmoniskt sovrum med utsikt mot innergård/uteplats samt Hammarbykanalen. God plats för fullstor säng med tillhörande möblering. Kan disponeras som barnrum, kontor eller vad ni själva önskar. Gott om förvaring i form av två platsbyggda garderober.

BADRUM
Smakfullt och helkaklat badrum. Bekvämligheter så som golvvärme, handdukstork, badkar, vägghängd toalett, tvättställ med kommod samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare under praktisk avlastningsyta med ovanhängande förvaring.

UTEPLATS
Fantastisk uteplats mot rogivande innergård och grönska med utsikt över Hammarbykanalen. Här finns god plats för önskat möblemang.

Övrigt
- Till lägenheten hör ett förråd med nyttjanderätt.

Områdesbeskrivning
Hammarby Sjöstad är en naturlig fortsättning på Stockholms innerstad och Södermalm. Hammarby Sjöstad tillhör sedan 1 januari 2007 organisatoriskt Södermalms stadsdelsförvaltning. Stadsdelen Södermalm består av de gamla stadsdels-förvaltningarna Maria-Gamla Stan och Katarina-Sofia där Hammarby Sjöstad förut ingick. Hammarby Sjöstad präglas av innerstadskänsla, samt närheten till vatten och grönområden. När Sjöstaden är fullt utbyggd kommer här att finnas 11 500 lägenheter för ca 26 000 invånare. I Hammarby Sjöstad finns allt man kan önska, med butiker, bageri, banker, caféer och flera trevliga och bra restauranger. Närheten till vatten överallt ger en härlig känsla, varför inte ha båten här! Båtplatserna i området förvaltas av Stockholms stads idrottsförvaltning. Dessutom kan man vintertid åka skidor i Hammarbybacken. Mysiga Lumaparken runt hörnet.Nära till Shopping i Ringen eller Sickla köpkvarter och bad vid Sicklasjön. Inom cykelavstånd finns även Nackareservatet och Hellasgården för rekreation, bad, bastubad, löpning och skridskoåkning.

Kommunikationer
Goda kommunikationer med tvärbanan och buss. Buss 71 trafikerar Slussen, buss 74 trafikerar Sickla köpkvarter alternativt Mariatorget på Södermalm. Till Södermalm kan du även ta färjan M/S Lotten kostnadsfritt, som går med 20-minutersintervall och 10-minutersintervall i rusningstrafik. Sommartid går även M/S Emelie som trafikerar Hammarby Sjöstad till Djurgården och Nybroviken. År 2025 planeras tunnelbanan vara i drift i Hammarby Sjöstad. Blå linje får sex nya stationer i sydost: Sofia, Hammarby Kanal, Sickla, Järla, Nacka Centrum och en station i Slakthusområdet. Stationen i Hammarby Sjöstad planeras under Hammarby Kanal. Stationen får en nordlig uppgång mot Katarina Bangata och en sydlig uppgång mot Lumaparkens södra del.

OM FÖRENINGEN

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf. Knallen 1 är en av de största bostadsrättsföreningarna i Hammarbysjöstad, vackert belägen vid Luma Park, och är en äkta förening. Föreningen upplåter 166 lägenheter med bostadsrätt samt 18 lägenheter och sex (6) lokaler med hyresrätt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Gemensamhetslokal
- Gästlägenhet
- Två (2) tvättstugor inklusive en (1) grovtvättstuga
- Cykel- och barnvagnsrum i anslutning till varje port, samt ett cykelrum för långtidsförvaring.
- Garage med 77 platser för bilar (varav 21 laddplatser) och en (1) MC-plats.
- Gemensam takterrass.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
- 2015, Renovering av fasad.
- 2015, Byte av takfot för att förhindra inblåsning av snö.
- 2016, Stamspolning.
- 2016, Ommålning av fasadens trädetaljer samt portar och vissa fönster.
- 2017, Trappor utomhus.
- 2018, Installation av frånluftsvärmepump för att sänka värmeförbrukningen.
- 2018, Gården renoveras med ny plantering.

PLANERADE RENOVERINGAR
Inga större renoveringar är planerade.

TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till Comhem - grundutbud ingår i månadsavgiften.
Fastigheten är kopplad till Stockholms stadsnät och bredband ingår i månadsavgiften.

PARKERING
Föreningen har ett garage som de driver där de hyr ut 29 platser till grannföreningen och själva förfogar över 77 platser.

ÖVRIGT
- De hyresrätter som finns kvar utgör en dold tillgång till föreningen.
- Under 2018 har föreningen skapat och upplåtit två (2) nya lägenheter som såldes som bostadsrätter.
- Juridisk person godkänns ej som medlem i föreningen.
- Föreningen tillåter delat ägandeskap.
- Föreningen har en trevlig och utförlig hemsida med adress:
https://www.knallen1.se/

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

blueprint-icon

PLANRITNINGAR