ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Norra Djurgårdsstaden

Bobergsgatan 71

3 995 000 SEK | 39.3 Kvm | 1.5 Rok

Norra Djurgårdsstaden

3 995 000 SEK |39.3 Kvm |1.5 Rok |4tr, hiss |1 923 kr/mån

Välkommen in i denna trevliga välplanerade 1,5(möjlig 2:a) om 39,5 kvm på våning 4 som bjuder på bland annat öppen planlösning, förråd och en rymlig balkong. Ljus och luftig känsla i kök och vardagsrum, som förlängs med utgång till balkong. Stort fokus har lagts på att utnyttja varenda kvadratmeter till fullo. Alla materialval är noga framtagna med omtanke om både dig och miljön. Parkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information - Christian Karatas, 070-210 2819.

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

PRIS

3 995 000 kr

AVGIFT

1 923 kr/mån

VÅNING

4, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1.5

BOAREA

39.3 kvm

Har ni alltid drömt om att bo snyggt och modernt i stan? Nu har ni möjligheten att förvärva denna fantastiska lägenhet om 1,5 rum och kök på bästa läget, tredje. Såhär centralt har det inte byggts i Stockholm på många år!

MÖJLIGHET ATT KÖPA SOM JURIDISK PERSON!
Lyxig 1,5 som kan göras om till 2:a. Härligt läge mot innergård med möblerbar stor balkong.

Låg avgift! Exklusiva materialval.
Den väl tilltagna balkongen och stora fönsterpartier skapar ett flödande ljusinsläpp i den nyproducerade våningen.
Huset ligger i bästa läge och trappar sig ner mot Husarvikens vatten längs Båthusparken. Det ger inte bara utsikt över vattnet och Nationalstadsparken utan även fritt västerläge och kvällssol. Den väl tilltagna balkongen och stora fönsterpartier skapar ett flödande ljusinsläpp i den nyproducerade våningen, som designats för att göra vardagen enkel och lustfylld. Generösa sociala utrymmen gör det lätt att sällskapa med vänner och grannar.

Lägenheten säljs på ritning med flexibel inflytt, bli den första att flytta in i denna lägenhet.

I förening finns övernattningslägenhet. Garage finns i huset (separat kö).

Omgivning
Norra Djurgårdsstaden är ett enastående område med en utveckling som ständigt växer.
Med närhet till både vatten, natur och city bidrar detta till en bekväm plats att leva. Här finns fina promenadspår i Lill-Jansskogen och mycket andra aktiviteter finner ni i Kungliga tennishallen och Östermalms IP. I närområdet finns gott om förskolor, restauranger, matbutiker och grundskola. Kungliga Tekniska Högskolan och Stockholms universitet nås på behagligt avstånd.

Kommunikationerna är mycket bra med tunnelbana och busslinjer som har många avgångar, bra bilvägar utan frekventa bilköer, cykelvägar och gångvägar. I Norra Djurgårdsstaden ligger omsorg om miljö och människors välbefinnande i fokus. Här ska det vara lätt och bekvämt att leva i ett lugnare område samtidigt som miljön belastas så lite som möjligt.

OM FÖRENINGEN

Brf Äril Båtbyggarparken är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger marken, i föreningen finns totalt 76 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Gemensamhetsutrymmen
- Övernattningsrum
- Barnvagnsrum
- Soprum för grovavfall samt miljörum.
- Cykelparkering i källaren samt på gården.

Parkering
Föreningen tillhandahåller 38 platser i garage som Parcona ansvarar för. Boendeparkering finnes även på gatan och ansöks lättast via Stockgholms stad (www.stockholm.se/boendep)

Kabel-Tv/bredband
Kabel-TV och bredband levereras via Com Hem och basutbudet för kabel-TV ingår i avgiften, ett obligatoriskt tillägg om 100kr/mån tillkommer för bredband.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 130
blueprint-icon

PLANRITNINGAR